Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ama bebing orada görümcemin yanında kalacağım 6 aylıkken gidebiliyorum zati 10 yıllık vizem var ama kocişte yerleştirip dönecekti birde doğuma gelecekti şimdi düşünüyorumda ne gerek var mıçmışım amerikan vatandaşlığına :))))

öyle denizim Allah saglıkla anne olmayı nasip etsin hepimize
gerisi olur elbet kısmetiyle gelir melekler

muhabbet güzel ama çıkmam lazım akşam da kesin gelemem.((((
dikkat edin kendinizeopuyorumnanaktan

nasıl yapmışlar ki.....
valla bencede olsa iyi olur cocuklar baska ülke vatandası hepimiz melegin yanına gidip doguralım meselakaydirigubbakcemile3
bu ulkenin ne olacagı belli degil zaten iş bulabilecekler mi okuyabilicekler mi savas filan ckar mı karırısık yani

zasacım ailemden ve kocişimden ayrı kalma kısmı hiç işime gelmiyor kısmet işte geçen sene hamile kalsaydım kesin öyle yapacaktım herşey hazırdı şimdi araya zaman girince bana iyi bir fikir gibi gelmiyor bakalım kısmet bir bebiş konsunda ozaman düşünürüz

aslında pompalar içinde medela cok iyi dir ben cok satıyorum hiç şikayet aldıgım bi marka degil ama aventle kıyaslanmaz yani.avent maxi cosi ffarklı sınıftalar sakın kıyaslamayın kızlar dogru olmaz

burpum cok haklısın imkanında var kalıcak ev gibi ama hamile kalınca kır dizini otur gitme sen biyerlere bence yaaaa
simdi ucakla 15 saat yol basınc farklı filan kıymetli bebek olacak bu

ya denizim tam sana soru soracaktım
bugün üşenip gitmedim yarında uzman bulamam hastanelerde
kist olup olmadığını nasıl anlarım ağrımda azaldı kist olmasa başka ne ağrısı olabilirki tam sol yumurtalık kısmımdaydı ağrım daha öncede başıma gelmişti

hemde çok haklısın bebingim yazın gittiğimiz halde türbülanstan hoplaya hoplaya bir hal olmuştuk sanki at arabası ile gidiyorduk okyanus geçiyorsun kolaymı kıtalarası hele lohusa lohusa dönmek dah afena olur giderken jetlag olmuyor ama döndüğünde manyağa dönüyorsun batıdan doğuya gelmek mahfediyor insanı

kist illa agrı yapacak degil ki burp büyürken yumurtada agrıyabilir catlarken de agrıyabilir üşüttüysen de agrıyabilir...

ben o kadar saat ucaga dayanamam herhalde
bir yerde uzun süreli kapalı kalmak hiç bana göre değil fenalıklar basar beni

giderek azalıyoruz amaaaaa
gitmeyinnnnnn
deinizim sayfalar birikebilir ama
aksama bekarlar geliyor dedin ya sen onları kendi haline bırak gel olmaz mı

bende gitmek cok istiyorum eşimin ucak fobisi var ciddi derecede bi de kapalı alanlarda bende cok daralıyorum 15 saat dayanamam herhalde
en iyisi evde oturmak bu durumda

haa dogru ya misafiri var bugün denizimin tühh
burpum cagırma evrendeki bütün negatif enerjiyi ya
kist mist yokkkkkk aaa kızıyorum ama

sen nediyorsun sermest bundan 3 yıl önce kociş bana avurstralyada doktora ayarladı ben doktora yaparkende ona çalışma hakkı doğuyor işte ayarladı kendine ortalığı kopardı gidelim diye ben hayatta gitmem dedim başka birşey demedim 22 saat yolu geçtim annemlerden uzak aileyi mumla arardım çok zor valla

daha yumurta atılırken baslıyor ciciş büyümeye yoksa nasıl 14.gün catlıcak akıllım adet bitince 1 haftası var eger 28 gunde bir oluyorsan

oturduk oturdugumuz yere simdi öyle mi bebim amerkan rüyası yalan oldu bize desene:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…