ama ama burp can evimden burdun sen şimdi benii
eşim de istiyor düşünüyor avustralyada pos doktora mı ne zıkkımsa ondan yapmayı
ben de niyeyse gencligimden severim pek bir oraları hee olur gideriz demiştim:)
22 saat amanınn o hepten beter ben de dayanamm o kadar uzaklara
ama bir yıllık bir macera denenebilir sanki
bebingim 11 saat gidiş 9 saat dönüş aslında ama rotar yapıyor biz giderken 2 saat yapmıştı mesela birde yeni concordlar alınacakmış onlarla 3 saate düşecekmiş nasıl olacaksa
benim bir arkadaşım var ne asansöre binebilir ne köprüve tünelden geçebilir aşırı korkuları vardı şirket antalyada toplantı yapar o özel izinle arabayla giderdi doktora gitti yendi bu korkusunu o yendiyse herkez yener tatlım
benim annemin teyzeleri avusturalyada yasıyor kuzenlerde dolayısıyla
ablam ve ananem gitti toplam ucuşları 24 saaati geciyor bizide cagırıyorlar surekli ama gidemem ben ya.bazen hayal ediyorum da bütün bir gün aynı mekanda düşünürken daralıyorum
minibüste otobüste daralsam iner yürürdüm ben öğrenciyken eger gidecegim yer uzaksa bidaha binerdim sonra
ben uçak yolculuğunu hiç sevmem birde zaten yolculuklarda uyuyamam nekadar film varsa izledim giderken :))) birde gece 11 oluyor batıya uçtuğumuz için hala gündüzdü hava o çok şaşırtıcı bir durumdu zati uçakta herkez dolanıyor jimnastik falan yapıyordu :))))
burp bende binemiyom asansöre tünelden gecemiyom o doktoru lütfen bana bulabilirmisin canım yaaaaaaaaaaaaaaaaa lütfennnnnnnnnnnnnnn
3 saat mi bak ozaman giderim amerikaya. ingiltereye gitmişitm üniversiteyden hiç anlamammıstım ucak büyük olunca izmirden istanbula gittigim uçak daha uzun geldiydi alt tarafı 45 dk sürdü
1 yıl için gidilir sermest hiç gelmicen çünki bi gitcen bi gelcen
amma bebekle zor olur o kadar yol
sermest avusturalyanın avantajları çok benim birtek aileden kopamamak bağlayıcı olmuştu onun dışında herşey okadar caziptiki en azından ömrüm trafikte geçmezdi
bebing ben arkadaşıma sorarım nasıl bir doktora gittiğini ttatlım o arkadaşla bir cafeye girsek direk tüpüne bakar patlarsa ne yöne gideceğini tayin eder bu hemde erkek :)))))))))))