Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben de toto dinlendirme molası verip uzanacagım
cıkarım dediiginiz an hazır ve nazırım bayanlar
farkettim ki onbirden beri koltukta bilgisayar basındayım
yamuldum resmen

daha temizlik yapcam ben ya off kim ugrascak simdi
adamım gelmese daha otururdum böyle pis pis hehe:))
neyse ki yemek derdim yok anamdan topladım geldim nevaleyii

melekcim aldıgın ilaçlardan uyukn geliyordur vucudun dinlenmek istiyor demekki sen de ona kulak ver ve dinlen canım.iyileş biran önce

canim bende sikildim bu hastaliklardan artik biran önce iyilesip isimin basina dönmek isitiyorum

melek bu arada sen hamile olabilrsin belki sürekli uyumak mesela onun belirtisi oalblir miiii:)

sanmam tatlim sünkü bu ay bir kere denedik ondan sonra ben hastaneye yattim tedaviydi ilaclardi felan derken bu ay olmazz:)))

bence biran önce yaptirinda kafaniz rahatlasin ondan sonrada bebisiniz gelsin tatlim evet ben cok kötü hastalandim yaklasik 3 haftadir tedavi görüyorum karaciger, nefes borum ve bagirsaklarim iltihaplamis simdi allaha cok sükürler olsunki iyim

bu arada meleğim adetim daha yeni bitti hamile olmam imkansız tatlım daha denemedik bile

orasi hic belli olmaz tatlim adet göre görede hamile kalinabiliniyor:)))))))))))

:)))) bende dün annemden çorbalar kabak tatlıları topladım geldim :)))
ozaman hepten molaya girelim kızlar

iyi madem kacıyorum fırsattan istifade hadi sen de calıs
bebimin de müşterisi geldi herhalde görnmüyor asagıda
melekcim dikkat et kendine toparlansın vücudun iyice
haydi aksama görüşürüz madem öpüyorum herbikesleri

ooo yemekler hazir temizlikte yapilacak sizden rahati yok bugün bakiyorumda:))) benim cumartesi misafirim var gecmis olsuna gelecekler evimse berbat temizlik yapmam gerekiyoru camasirlari yikayip ütülümem lazim((((((((((((((((offff yaa bir sürü is yine

bende cikiyorum aksam büyük ihtimalle giremem camasiri yikamaya atti esim simdi onlari ütüleyip yerlestirecem ondan sonrada yatar uyurum

bebim hoışgeldin bende bir okuyayım dedim çıkıcam iş bitti sayılır akşam çaylarını yapar gelirim inşallah

Son düzenleme:
burpum benim bu sol tarafım değil sadece her tarafı ağrıdı kasığımın
illa olacak diye birşey yok kötü düşünme lütfen

burpum ilerde bende öyle olabilirm çünki böylede degildim zamanla artıyor bu cok sıkıntı cıkarıyor
ömrümü yiyor resmen
burlardaki doktorlar da iş yok bu konuda istanbuldaysa orayada gelirim sen en yakın zamanda görüşürsen arkadasınla sevinirim herhalde unuttmamıstır:)

herkes dagıldı demek ben buralardayım ama
aksam kurtlar vadisi varsa gelirim kaynatmaya

melekcim sonucta bi seferdede olablir ki :)
sen yorma kendini daha tam iyileşmiş sayılmazsın

ben geldiiiiimmmm
okul yarım gündü ya
alışverişe gittik mutfak için
babamız balık yapacak bize:)))))))))))))
sonra da bi güzel uyumuşum hava kapalıydı öyle iyi geldi ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…