merhaba aren.cok uzuldum yasadıgın gercekten cok acı verici.ben sadece bebegim olsun istiyorum ama kaybedenleri okuyunca canım daha cok yanıyor.gebeliğin neden sonlandırıldı bunun için gerekli testler yapıldı mı?
sonucta saglıklıysanız tekrar kolaylıkla hamile kalabilirsin.belki vücudun henüz hazır değilidr.
asılama içinde bi sey parayı veren yaptırıyor.
tşk. canım. bebekte hidrops oluşmuştu yani karın ve kafa kısmında su toplaması vardı. gerekli testlerin hepsi yapıldı fakat nedeni bulunamadı. eşimlede aynı şehirde değiliz ben adana eşim ankara yumurtlama gününü denk getirmeye çalışıyorum testlerle falan ama 10 aydır olmuyor. acaba eşimde mi bir sorun var dedik test yaptırdık değerleri iyi çıktı. en iyisi aşılama ile başlayım dedim. her ay üzülmekten ağlamaktan. aşılama ile de mutlaka olacak diye birşey yok biliyorum ama biryerden başlayım dedim.
nbnh cim valla sayfalarımız hızlı ilerliyor gec kalıncada okuması gercekten zorlasıyor daha yakından takip etmelisin bizi.
tuanayım yine döktürmüssün.inanki yazıcak bişeylerin olmasa bile biz seni aramızda görmek istiyoruz susacaksak da beraber susalım.
gamzecim sen beni bi okuda nazarın degdiyse geçsinopuyorumnanaktan.canım cok düşüncelisin demen bile bakmak gibi iyi geldi ya
amanın özlem gelmiştir dedim nursim burdaymıs ama yazmamıs bişeyler ekran acık heralde
özlem hanım farmvilleden önce burası bi zahmet yani.
herhalde okuldan gelicen diye dört gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?