Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gamzecim öncekileri sayfaları okumaktan çok takip edemedim bu sıralar ama adet adet olmuşsun sanırım çok üzüldüm heesle senin güzel haberini bekliyorduk canım şimdi nasılsın

semracım kızının iyi olmasına çok sevindim canım hayırlısıyla da kucağına alırsın kendi de ismi gibi güzel olsun inşallah

sağol canım ben de iyiyim iğneler falan uğraşıyorum işte sen bu ay ara verdin değil mi canım

sayfalar mı hızla ilerliyor ben mi tembel çıktım okuyamıyorum anlamadım geç okuduğum için cevap da veremiyorum kimseye

nbnh cim valla sayfalarımız hızlı ilerliyor gec kalıncada okuması gercekten zorlasıyor daha yakından takip etmelisin bizi.

tuanayım yine döktürmüssün.inanki yazıcak bişeylerin olmasa bile biz seni aramızda görmek istiyoruz susacaksak da beraber susalım.

gamzecim sen beni bi okuda nazarın degdiyse geçsinopuyorumnanaktan.canım cok düşüncelisin demen bile bakmak gibi iyi geldi ya

merhaba aren.cok uzuldum yasadıgın gercekten cok acı verici.ben sadece bebegim olsun istiyorum ama kaybedenleri okuyunca canım daha cok yanıyor.gebeliğin neden sonlandırıldı bunun için gerekli testler yapıldı mı?
sonucta saglıklıysanız tekrar kolaylıkla hamile kalabilirsin.belki vücudun henüz hazır değilidr.
asılama içinde bi sey parayı veren yaptırıyor.

tşk. canım. bebekte hidrops oluşmuştu yani karın ve kafa kısmında su toplaması vardı. gerekli testlerin hepsi yapıldı fakat nedeni bulunamadı. eşimlede aynı şehirde değiliz ben adana eşim ankara yumurtlama gününü denk getirmeye çalışıyorum testlerle falan ama 10 aydır olmuyor. acaba eşimde mi bir sorun var dedik test yaptırdık değerleri iyi çıktı. en iyisi aşılama ile başlayım dedim. her ay üzülmekten ağlamaktan. aşılama ile de mutlaka olacak diye birşey yok biliyorum ama biryerden başlayım dedim.

aren merhaba daha önce normal yoldan hamile kalmışsın eşinle de çok görüşemiyorsunuz sanırım bence acele etme bir süre daha bekle normal yoldan yine hamile kalabilirsin eğer beklemek istemiyorsan da yumurta takibinden başla bence aşılama daha sonra yaptırırsın

evet bebingcim haklısın daha yakından takip etmeliyim haftasonu genelde eşime bırakıyorum bilgisayarı derken pzt salı da toparlıyamıyorum

arencim esinle düzenli görüşemediğiniz için gununu yakalayamıyor olabilirsin hiç üzme kendini.asılama tabi tek care değil ama olsun oladabilir belli olmaz.yumurta takibinde birlikte olacagın gunler önemli onlara denk getirmeniz lazım canım

amanın özlem gelmiştir dedim nursim burdaymıs ama yazmamıs bişeyler ekran acık heralde
özlem hanım farmvilleden önce burası bi zahmet yani.
herhalde okuldan gelicen diye dört gözle bekliyorum

amanın özlem gelmiştir dedim nursim burdaymıs ama yazmamıs bişeyler ekran acık heralde
özlem hanım farmvilleden önce burası bi zahmet yani.
herhalde okuldan gelicen diye dört gözle bekliyorum

canım ya yeni geldim yemeğimi hazırladım ve hemen buraya girdim oraya uğramadım daha:)))

bebingim valla sen toparlanamadın bir türlü gelip eniştenin kulağını çekeceğim ona göre:)))

ben de geldim kızlar dünden yemek var bi salata yapıcam sadece
öbür günler k.validem hazırlar heralde bekleyip görücez

tv çaLIşmıyo hala binanın antenini bişeyi eksikmiş patladım sıkıntıdan eşim de çalışıyo
ne konuşulur ki bütün gece((((((

bebing cim geçmiş olsun canım tam hastalık zamanı dikkat et kendine dinlen kız biraz bişi lmaz dükkana
bu arada sorucam hep unutuyorum ne dükkanı seninki canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…