ben de geldim kızlar dünden yemek var bi salata yapıcam sadece
öbür günler k.validem hazırlar heralde bekleyip görücez
tv çaLIşmıyo hala binanın antenini bişeyi eksikmiş patladım sıkıntıdan eşim de çalışıyo
ne konuşulur ki bütün gece((((((
özlemcim sen nasılsın ???yumurtlama zamanların dimi:))))
inşallah hayırlısıyla tutusun canım benim
nbnh cim valla sayfalarımız hızlı ilerliyor gec kalıncada okuması gercekten zorlasıyor daha yakından takip etmelisin bizi.
tuanayım yine döktürmüssün.inanki yazıcak bişeylerin olmasa bile biz seni aramızda görmek istiyoruz susacaksak da beraber susalım.
gamzecim sen beni bi okuda nazarın degdiyse geçsinopuyorumnanaktan.canım cok düşüncelisin demen bile bakmak gibi iyi geldi ya
sağol canım ben de iyiyim iğneler falan uğraşıyorum işte sen bu ay ara verdin değil mi canım
ben de geldim kızlar dünden yemek var bi salata yapıcam sadece
öbür günler k.validem hazırlar heralde bekleyip görücez
tv çaLIşmıyo hala binanın antenini bişeyi eksikmiş patladım sıkıntıdan eşim de çalışıyo
ne konuşulur ki bütün gece((((((
bebişim canım çok geçmiş olsun ya..inşallah şu anda evinde ayakalarını uzatmış dinleniyorsundur...bir an önce dinlen ayağa kalk inşallah..yorgunluk stres yapıyor bencede ..bende negatif sonucu aldıktan sonra hasta olmuştum 2 haftada zor geçti..
özlemcim inşşllllllllllllllahhh yumurtalama günün sana yumoş yumoş bebişler getirirde sıkıntıların hepsi son bulur beleş bebiş gelir..ay çok uyumlu oldu...))
mavicim işin zor valla isteksiz muhabbette insanı sıkar inşallah tv bir an önce olur en azından ortam olur..
burpcum ses vermemiş yoğunum demiş zaten ama sabah test yaptı mı acaba..
veeeee adacığıııım..800 gr olmuş çok tatlıymış annede sağlıklı maşallah size nazar değmesin.
allahım kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?