Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim sen nasılsın ???yumurtlama zamanların dimi:))))
inşallah hayırlısıyla tutusun canım benim

oh ne güzel hazır desene:)) hazırlar canım ya niye yapmasın zaten çalışıyorsun sen yapar bence...
ay tv siz zaman geçmiyor izlemesem bile sesi yetiyor tabi yalnızken.... kocişinin çocukluğundan başlayın....

özlemcim sen nasılsın ???yumurtlama zamanların dimi:))))
inşallah hayırlısıyla tutusun canım benim

fena şey seni:)))) nasılda biliyorsun ya dün ölçtüm ateşim çok yükselmişti sanırım dündü... inşallah canım ya tutunsun bebişim... hepimizinki inşallah........:Saruboceq:

ricaa ederim cnm okurum inşş tez zamanda düzelirsinopuyorumnanaktan

sağol canım ben de iyiyim iğneler falan uğraşıyorum işte sen bu ay ara verdin değil mi canım

evet cnm ara verdim artık bi yaptırısam laporoskobi yaptırmayı düşünüyorum haziranda olmassa bebek ekimde Allah izin ederse tüp bebeğe gideceğiz hepimiz için hayırlısı neyse o olsun

oh yemek hazır desene ne güzel
ayyy tv yoksa bende yokum kızz yapamam onsuz sende internetten aç izlekaydirigubbakcemile3

canım sen yine dr unu dinle de tüp bebek için tüplerin kapalı olması önemli değilmiş dr um söylemişti sen de tüp bebek düşünüyorsun ya bence bu işlemi yaptırmana gerek yok

selamm.bugün çok gezdim çok yoruldum.hamile bi arkadaşım var onunla bakırköye gittik,bebeklerimize bişeyler aldık.ama ayklarımın altı mahvoldu.bidaha topuklu giymicem.önceden hiç rahatsız olmazdım artık taşıyamıyorum sanırım.

tuanaycım inşallah gelirsin,benimde misafirim olursun.herzaman beklerim canım.

burp hanım nerelerde acaba..onun hevesiyle koşa koşa geldim eve.acaba noldu die çatlıcaktım ama boşunaymış.yazmamışş..hemen yaz kızz gelirim bak yanına..2izmi yoksa3üzmü)

bebişim canım çok geçmiş olsun ya..inşallah şu anda evinde ayakalarını uzatmış dinleniyorsundur...bir an önce dinlen ayağa kalk inşallah..yorgunluk stres yapıyor bencede ..bende negatif sonucu aldıktan sonra hasta olmuştum 2 haftada zor geçti..
özlemcim inşşllllllllllllllahhh yumurtalama günün sana yumoş yumoş bebişler getirirde sıkıntıların hepsi son bulur beleş bebiş gelir..ay çok uyumlu oldu...))
mavicim işin zor valla isteksiz muhabbette insanı sıkar inşallah tv bir an önce olur en azından ortam olur..
burpcum ses vermemiş yoğunum demiş zaten ama sabah test yaptı mı acaba..
veeeee adacığıııım..800 gr olmuş çok tatlıymış annede sağlıklı maşallah size nazar değmesin.

allahım kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin..

inşallah denizcim amin:Saruboceq: evet ya şair gibisin maşallah.... izmir gibi yerde taşayan şair, çankırı gibi yerde yaşayan da ayyaş olur:)))

merhaba arkadaşlar.bugün ilk hayal kırılığımı yaşadım ilk aşılmamdı olmadı.şimdiden yoruldum yaa.allah yardımcımız olsun hepimizin.bütün kalbimle inanıyorum bebeğim ona en ihtiyacım olduğu an gelecek inşallah.bu arada 3 cmlik kist oluşmuş.çok mu büyük sizce ?ilaç kullanmadan geçmez mi?daha fazla ilaç görmek istemiyorum psikolojim bozuldu ya.kist olması gebeliği engelliyormu acaba cevaplarsanız sevinirim.herkesi öpüyorum iyiyki varsınız size yazmak beni rahatlatan tek şey.

bende bugün öğrendim sonucumu üzülmemek elde değil.ağlamak çözüm olsa sabaha kucağımız çocukla uyanırdık kesin.herşeyin hayırlısı sıkma canını elbet var bir hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…