Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dün yaptığım idrar testimdede ikinci çizgi bariz çıkmış bu gün kan tessti yaptırdığım labaratuar ilk beş dakikası önemli sonradan çıkana bakmayın dedi

nbnh 10. gün canım çıksa çıkardı
kardem benimki micro hemde ikinci negatif micro ikide aşılama var

muhtemelen bendede kist oluştu ağrılarım var çünkü ve karnımda bir şeyler hissediorum misket gibi

ben tedavi faslını kapattım çocuk meselesiini rafa kaldırdım kariyer dosyasını herzamanki gibi gene öne çıkarttım yaşlı çocuksuz mutsuz bir profesör olarak geberip giderim artık

nbnh 10. gün canım çıksa çıkardı
kardem benimki micro hemde ikinci negatif micro ikide aşılama var

burpcum çok üzüldüm canım ben de 10.gün test yapmıştım negatifti biliyorsun ama adet olana kadar geç döllenme olabilir mi diye de ümidimi yitirmemiştim ben de olmadı ama belki sende olabilir mi üzülme diyeceğim ama üzülmemek elde değil kısmet değilmiş hayırlısı olsun

kistin ne çeşit olduğuna bağlı ve ne durumda olduğuna da tabiki doktorun söylemedi mi ilaç kullanman iyi olur diye belki önümüzdeki aya kaybolur kistin çeşidine göre değişir benim çukulata kistim geçmemiş büymüştü 4 cm le ameliyatla alındı..ama ameliyattan 2 ay sonra over kisti çıktı sonraki ay adet döneminde kaybolmuştu..inşallah seninde kaybolur..

burpcum önce senden başlayayım ne diyeceğimi inan bende bilemiyorum allah hayırlı olan neyse hakkımızda onu versin ...

kızlar çok tuhafım dünkü test sabah bariz ikinci çizgiyi çıkardı dolayısıyla pozitif haber alacağıma emindim akşam nasıl kutlarız annemlere gider oradan kutlama yaparız hayalleri kuruyordum sonra kursta derste haberi aldım bir anda o heyecan yerini rahatlamaya bıraktı sonra eşimle buluştum eve gelmeden dışarda yemek yedik otoparkta bebekli bir çift gördüm arabaya biner binmez hıçkırarak bir beş dakika ağladım sonra eşim çok ısrar edince sustum şimdide dumurum galiba şoktayım yani allaha çok yalvarmıştım allahım negatif alınca dayanma gücü ver diye hiç bir duamı kabul etmemiş bunu etmiş heralde bir garibim bilmiyorum ben bile şaşırdım kendime

kardemcim önceliklehoşgeldimn benimde aşılamadan sonra 23 mmli kistim vardı dr bi sonraki adetle atılır dedi ama yinede tüp bebeğe geçicem ben doğum kontrole başladım ama yinede drunla bi görüş için rahat etsin canım....

canım ne halde olduğunu anlamamız tabiki zor ama herkes kendi yaşıyor içinde her negatif sonuç içimizi acıtıyor daha da acısı yeni bir sürece girmenin ne kadar yıpratıcı olduğunu bilmek...allah başta sana sonra da hepimize sabır ve dayanma gücü versin..

burpum hep öyle oluyo zaten başka zaman pek aklına gelmiyoda nedense bir bebek görünce insanın içi cız ediyo....

asıl ağlama krizine denizcimin facedeki yazısını görünce girdim çok duygulandım galiba sadece içime atmışım hiç güçlü değilmişim kızlar nasıl atlaacağım dayanamıyorum şuan bir güç gelse bir müddet dondursa beni dondurulmuş embriyo gibi acım bitince uyansam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…