balcım seni öyle iyi anlıyorum her kelimende ne hissettiğini biliyorumgünaydın kızlarrr kimseler yok malum tabi herkesin kocişi yanındaaaaaaa ben çok hastayım ertelenen grip geldi her yerim dökülüyor 2 gündür sabahlara kadar uyumadım. elektrikli battaniyeyle yattım napim biraz korktum çarpılırım ama terlemek için başımı bereyle kapattım. su almak için mutfağa bile gidemedim. burnum çok sızlıyor. başımı tutamıyorum . gelemesem merak etmeyin. zati eşimede çok dargınım aradım öğlen çok hastayım dedim. üzüldüm filan ve allah şifanı versin demekle kaldı. şimdiye kadar ne aradı nede sordu. demekki bu hayatta yanlız kalsam anne olmazsam bir bakanımız bile olmayacak bunu anladım. eşden fayda yokmuş. şimdi istediği kadar kalsın oralarda o beni düşünmüyor buaralarda hasta yanlızım bende onu aramıcam o aramadan merak ediyordum önce ben arıyorum. sesini duymak için
alkisalkisalkiskızlar bugün çok güzel bir gün sabah msj la uyandım kısır köylü bir arkadaşım asyam hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzel bir haber allahım darısı tez vakiten bebingime sonra diğer canlarımaaaaaaaaaaa
allah kavuştursun semracımgelen giden yok bugün.annemler dün akşam gittiler.bayramda biz gidicez sanırım ama zafer gelemicek,çalışıcak(
yok denizim kaynatan yok cadılar gelmemiş bu gün hiç sen eğlen gülüm bizim yerimizede
canım ya sizsiz valla olmuyor ama biraz daha dayanmam gerek:)özlemcim dayanamamış gelmiş kıyamam ben ona:)9
balcım herşey para değil elbet ama benim eşim aylarca tazminat almadan çıktı hep
en son görevinde kaydırma yaptılar tazminatlı göreve geçti ve ilaç gibi gelmişti bize toplu para..
sıkıntısı çok kötü haklısın
karar vermek zor,2 ucu moklu yani.))
inşlallah bulaşır inşallahhhhhhhhhhhya kızlar bugün hava çok soğuk üstelik sular kesildi kombiyi kapatmak zorunda kaldım zararlı diyorlar iş çıkmasın başıma dedim elektirikli ısıtıcıya mahkum kaldımbiran önce gelse sular çankırılı hatunlarsusuzluğunuzun yanında hamilelik bulaştırın ayol
bilmiyorum valla :)))günaydfın kızlar bayramımız kutlu olsun
evdeyiz bugün ama bi halsizlik var sanki
özlemim de gelmiş akşam hoşgelmiş:)))sen cinsiyet öğrenmeyi erken hayal etme 17-18 anca görür bizimki:))))))))))))
gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnbeklenen regl tarihi yarın kızlar
baakalım bu gece gelicekmi saygıdeger kırmızılar
canım inşallah hallolur sıkma sen canınımerhaba fistiklarim suan tahminen hepinizde uyuyorsunuzdur ben birsüreligine topinge biseyler yazmayacagim özel sorunlarimdan dolayi ve hic iyi olmadigim icin lütfen beni yanlis anlamayin aranizda yine olacagim ama sadece okuyup cikacagim hepinizden cok özürdiliyorum kendimi toparlandigim an tekrardan yazacagim hepinizde allaha emat olun iyi uykular öpüldünüzzzzzzz
benim ilk zamanlarda çok vardı şimdi yok ama ilerleyen haftaarda ne olur bilemiyorumsemra ve diğer hamileler cevap verin anam ben nefesi mıçtan alıyorum bu hamileliktenmi yoksa bendemi bi gariplik var bi kaç gündür üstelemedim ama gece uyutmuyor nefes nefeseyim çok kilo aldığımdanmı bide öksürük kaldı hala gitmedi öksürürken altıma kaçırcam vallaha birz geziyim dolaiıyım diyorum 100mt bile gitmeden nefes nefeseyim yoruluyorum nerde o eski sevim ben kocamışım anam yaştanda olabilirmi ihtiyarlıkta hamillelik zormuş be
gelmesin dedim yaaaaaaaaaaaaa....kac gundur agrıyor belim karnım basım ne bu ya çin işkencesi aksam arkadaslarla cıkıcaz biri hamile biri cocuklu bakalım nasıl bir gece beni bekliyorrrrr
ohhh miss gibi olmuştur kokular geldi bu tarafa :)kızlar bugün evi döktük resmen
bazanın altı
koltukların altı
boş odamdaki misafir yorgan ve nevresimlerini
bazalara koltuklara paylaştırdık
yatak odamın şifonyeri boş oda da duruyodu geniş geniş onu yerine çektik
temizledik pakladık
boş odada bi kaç koli kaldı onlarıda kayınvalideme giderken götürücem kalsın orda lazım oldukça isterim:))))))))))
odanın yüzü gözü açıldı ama eşim öldü yorgunluktan
ev de ne temiz oldu:))))))))))))
kızlar nerelerdesiniz dayanamadım daldım buraya hasta hasta ben napıcam bilemiyorum ayağı kalkamıyorum sıkıldım ama dışarı filanda çıkamıyorum. yakında mandalinayla limon ağacı çıkacak midemde pazartesi iş çok hastanede rapormu alsam acaba düşünüyorum.
eeee kimse beni desteklememiş sermesten başka ooooo kocişi desteklemişsiniz haksızda değilsiniz yani ben denizimin dediği gibi çok duygusallaştım hastalıktan dolayı çok kötü bi çorba yapan birinin olmayışı kociş olsada çorba yapamazda en azından varlığı bana ilaç olurdu. anneleri yakında olan kızlar ne olur kıymetini bilin onların sakın kırmayın onlar çok değerli evlenince uzakta olunca anladım yakınımda olsaydı annem ona nazlanırdım. çorba yapardı çocukken ben hastalanınca annem bana hep un çorbası yapardı. çok severdim. başka bişiy istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?