Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
balcım seni öyle iyi anlıyorum her kelimende ne hissettiğini biliyorum
kzılar az eçkmedi kahrımı yok uzakta şöyle böyle diye
ama bunlar geçecek biliyor musun?şu anda o da gurbette ve sen evinde memleketindesin o daha zor durumda
hastasın şu anda ilgiye bakıa ihtiyacın var bu durumda bir çorba yapanın ya da su getirenin olmadığı için ağır geldi sana.
geçmiş olsun tatlım balım benim:))dikkat et kendine ve fazla üzem kendini..daha çok hasta edersin bunalım yapınca
öpüyorum seni :))
alkisalkisalkis
ne güzel darııs başımıza
gelen giden yok bugün.annemler dün akşam gittiler.bayramda biz gidicez sanırım ama zafer gelemicek,çalışıcak(
allah kavuştursun semracım
yok denizim kaynatan yok cadılar gelmemiş bu gün hiç sen eğlen gülüm bizim yerimizede

tamma canım gidip giyinmem lazım zaten

burpum güle güle giy cicilerini alışveriş rahatlatıyor insanı bugun eşime çıktık bizde sanki kendime almış gibi rahatladım valla:))

bebim kuzum niye böyle oldun sen inşallah bu sıkıntın hamişliğe delalettir
sıkma kendini
hamileymiş çocukluymuş artık bizi etkilemesin bebim
kendmizi üzüyoruz gaza getiriyoruz daha çok bunalım yaşıyoruz ama elden gelen yok malesef

sevimcim çıkmam lazım artık yoksa geç kalacağız
öpüyorum seni ve mercanı :))

bebingim süt sağma makinam geldi modeli Philips Avent Pes Elektironik Göğüs Pompası (scf302/60)ama adaptörü çıkmadı içinden.arkadaşımı arayıp soramıyorumda,bulmuşda bulandırıyo gibisinden,hemde üzülür.nerden bulabilirm adaptörünü yawww??

tatlılarımmm özledim sizi bugün çok
eve geçmedik annemdeyiz haber edeyim dedim
alışveriş işimizin büyük kısmını yapıverdik bugün bir gazla
Rabbim saglıkla kullanmayı nasip eder insallah
yollarda sürtmekten canım cıktı ama o baska
uyumak icin can atıyorum valla
sizde ne var ne yok bir hızlıca göz attım ama

semracım annenler gitmiş sanırım Allah kavustursun
melegime üzüldüm üzülmesin bizi de bırakıp dertlere gömülmesin
ne ise sıkıntısıı gecer gider ınsallah tez vakitte
mavişim hamaratlıgı tutmus işler bitmiş masallah
bebimm kırmızlar gelmedi gelmez insallah canımın içi
burpum cicilerini güle güle giy saglıkla huzurla insallah
sevim nefes zorlanması herhalde bahsettigin normalmiş canım insallah daha zorlamaz
balcım gecmişler olsun sana da kocaya da estiriyorz yine eferim:)
denizim gezmelerde keyiflensin oh masallah
nursimcim annenlerle güzel günlerin tadını cıkar
tuanayım şifa recetem basarılar diliyorum insallah basarıcaksın sen dualarım seninle
nbnhm girmemiş varmıştır herhalde o da iyidir insallah

belki yarın da giremem buralarda takılırız belli olmaz gece ugrarım ama
iyi bakın kendinize fıstıklarım kocaman öpüldünüz

kızlar nerelerdesiniz dayanamadım daldım buraya hasta hasta ben napıcam bilemiyorum ayağı kalkamıyorum sıkıldım ama dışarı filanda çıkamıyorum. yakında mandalinayla limon ağacı çıkacak midemde pazartesi iş çok hastanede rapormu alsam acaba düşünüyorum.

eeee kimse beni desteklememiş sermesten başka ooooo kocişi desteklemişsiniz haksızda değilsiniz yani ben denizimin dediği gibi çok duygusallaştım hastalıktan dolayı çok kötü bi çorba yapan birinin olmayışı kociş olsada çorba yapamazda en azından varlığı bana ilaç olurdu. anneleri yakında olan kızlar ne olur kıymetini bilin onların sakın kırmayın onlar çok değerli evlenince uzakta olunca anladım yakınımda olsaydı annem ona nazlanırdım. çorba yapardı çocukken ben hastalanınca annem bana hep un çorbası yapardı. çok severdim. başka bişiy istemezdim.

merhaba fıstıklar nasılsınız ?
ben tv izliyorum ama artık çooooooooook sıkılıyorum((
sizi çooook ösledim ben...

nursimcim canım annenle günlerini dolu dolu geçir canım. allah onları bizim başımızdan eksik etmesin

sevimcim ablamda hamileyken nefes almaya bile zorlanıyordu. telde bilekonuşamıyordu. bebişin büyüyo annesi normal onların hepsi
kız pakistanlı kadınlar çok pisler napcak onları ığğğğğ

bebim inşallah olmazsın canımmmm lütfennnnn olmaa gelmesin kırmızılar yaaaaaaaa

denizcimm iyi gezmeler sana canım benim aslında evde olmak isterdin dimiii bolca dinlenmekkk şimdi ben evi tercih ederimm. çalışınca evi özlüyoruzz.
sen benim nedemek istediğimi anlamışsın canım eşlerimiz uzakta olunca daha kırılkan oluyoruz. kadınlar erkeklerden daha çok ince oluyorlar dimi yani ilgi istiyoruz çokmu

semracım allah kavuştursun canım ne güzel geçmiştir zaman anneler yanındayken

burpcum hayırlı olsun alışverişiniz canım eşim haftaya cuma istanbulda olucak hayırlısıyla canım benim

sermestim kocişin pazartesi gidicek dimi ohhh ne güzel önümüzde bayram tatilide varr. bol bol gez her dakikanı eşinle geçir canım. çünki sonra yanlız kalınca aklına geliyor. şunuda yapsaydım bunuda yapsaydım

mavimm bebiş gelene kadar ohhh biticek inşallah tüm alınacaklar herbişeyi tamam olucak efenin

melekcim canım biz herşeyimizi burda paylaşıyoruz. anlatmak istersen her zaman dinleriz yanındayız bilesin canım tabi sen daha iyi bilirsin ama en kısa sürede bekliyoruz yeniden seni burada

tuanayım allah yardımcın olsun canım yarın bol bol dualar et rabbim yanında senin hayırlı sonuçlar getirsin sınav sonucun sana

canım ya sizsiz valla olmuyor ama biraz daha dayanmam gerek:)
inşlallah bulaşır inşallahhhhhhhhhhh
günaydfın kızlar bayramımız kutlu olsun
evdeyiz bugün ama bi halsizlik var sanki

özlemim de gelmiş akşam hoşgelmiş:)))sen cinsiyet öğrenmeyi erken hayal etme 17-18 anca görür bizimki:))))))))))))
bilmiyorum valla :)))
bayram öncesi mi sonrası mı gideyim karar veremedim ama....
beklenen regl tarihi yarın kızlar
baakalım bu gece gelicekmi saygıdeger kırmızılar
gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım inşallah hallolur sıkma sen canını
benim ilk zamanlarda çok vardı şimdi yok ama ilerleyen haftaarda ne olur bilemiyorum
kac gundur agrıyor belim karnım basım ne bu ya çin işkencesi aksam arkadaslarla cıkıcaz biri hamile biri cocuklu bakalım nasıl bir gece beni bekliyorrrrr
gelmesin dedim yaaaaaaaaaaaaa....
ohhh miss gibi olmuştur kokular geldi bu tarafa :)

dikkat et kendine canım ya
sen gel benim kociş çorba yapar...

özlemcimm anaaa kız ben burdayım yazmak istersen ıssız adam var tvde fox da çok güzel şarkılar geçiyor film içinde izle canım bebişimiz nasıl annesi yaaa özledik seni sen iyi ol da ara ara gir haberimiz olsun senden

saol özlemcim canım yaaa çok düşüncelisin tatlım benim senin iyi olduğunu duyayım yeter bana

nbnhhhh ne zaman dönücek acaba kızlarla görüşücekmi ne yaptı haberiniz armı ya

selam kızlar
bugün çok garip bişi oldu
karnımdan çıt diye bi ses geldi
ardından güçlü bi tekme
önce yanıldım sandım ama 2 kere daha oldu tabi üst üste değil de bi kaç saat arayla
eşim inanmadı
ama netten arattım böyle olanlar olmuş daha önce
ama bebekten mi oluyo karın büyüdüğü için mi bişi bilen yok
ayy çok garip ti
resmen parmak çıtlaması gibi

balcım geçmiş olsun canım
eşine de çok yüklenme onun da desteğe ihtiyacı vardır adam yazık nerelerde

tuanayım sınavdan önce okuma mı yapıyosun???
iyi geçecek inşallah
sınav da bitince daha çok gelirsin di mi burrrayaa

kız mavi ben vardım görmedin mi beni saol canım. haklısın canım evet ben en azından istanbuldayım uzakta olan yanlız yine kalmayı düşünüyor. 2 ay o kadar zor şartlarda kalıyor orda para herşey demek değil bence öyle dimi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…