ben seni görmemişim demek canım yaözlemcimm anaaa kız ben burdayım yazmak istersen ıssız adam var tvde fox da çok güzel şarkılar geçiyor film içinde izle canım bebişimiz nasıl annesi yaaa özledik seni sen iyi ol da ara ara gir haberimiz olsun senden
canım benim sende iyi ol ama:))))saol özlemcim canım yaaa çok düşüncelisin tatlım benim senin iyi olduğunu duyayım yeter bana
nbnhhhh ne zaman dönücek acaba kızlarla görüşücekmi ne yaptı haberiniz armı ya
bende çok umutlanmıştım açıkçası ama kısmet işteiyi geceeler fıstıklar aslında size müjdeli bir haber vermek isterdim sabah girdinizde sok olun cok isterdimm.malesef regl oldum az önce.öğleye dogru girersem yarın boşa heveslenmeyin istedim cücüşler.yapacak bişey yok.bu veleet tedavisiz gelmicek bunu artık kabullensek iyi olur :)
eşinin kabullenmesi de iyieşim yine üzüldü cok
onada dedim yapma böyle bak kabul et artık bizim normal yolla olmuyor olsa olurdu 2.5 yıl az mı daha neyi bekliyoruz.sonunda inandı sanırım kabul etmek istemiyor anladım sonunda onu biraz gec oldu tabi :)
ama kabul etsek iyi olacak yani.belki gelecek tedaviyle dicezki niye sıkıldık bu kadar olmazsada kabullenicez bi şekilde basit anlatıyorum ama farkındayım cok basit olmadıgını.
cocuklu arkadasımızın havale gecirmiş bebekken yasıtlarında geri nasıl tatli ama uzuldum sonucta.
hamileler bakın,bunu biyerde okudum,bir arkadaş yazmış:
arkadaşlar merak ediyorum acaba otistik bulgulara sahip çocukları olan anneler, gebeliğinizde çok fazla ultrasona girdiniz mi?son yıllarda otizmin hızla artmasından bu sorumlu tutuluyor.çözünürlüğü yüksek olan 3 boyutlu ve doppler usg ler daha çok suçlanıyor.
ben gebeliğimde 40 dan fazla usg çektirmek zorunda kaldım.bebeğim 5.5 aylık ve sol elini kullanıyor. ultrasonun beyne hasar verici etkisi geliştiğinde genetik olarak sağ elli bebekler,solak davranış paterni kazanıyor.Bu sonradan kazanılmış solaklık ve davranış bozuklukları arasında direkt bağlantı olduğu söyleniyor.usg dokuda ısı artışı yaparak hücre ölümünü hızlandırıyor.2001'deki daily telegraph da yayınlanan büyük çalışmaya göre gebe usg'si bebeğin beynine zarar veriyor.
fazla ultrasona girmekden kaçının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?