Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi geceeler fıstıklar aslında size müjdeli bir haber vermek isterdim sabah girdinizde sok olun cok isterdimm.malesef regl oldum az önce.öğleye dogru girersem yarın boşa heveslenmeyin istedim cücüşler.yapacak bişey yok.bu veleet tedavisiz gelmicek bunu artık kabullensek iyi olur :)

semracım cok iyi bir makina.güle güle kullan canım arkadasına sorsan daha iyi tabide.philips avent müşteri hizmetlerini ara kutunun üstünde vardır teli ya da servis numarasını ücret karsılıgında yenisini verirler.

denizcim eşinin cicileri hayırlı olsun gule gule giysin.sen rahatlamıssın da ben olsam hep bana alınsın isterim :)
sende gezmeye gitmşin inş guzel gecmiştir.bizimki fena degildi cocugu bırakıp gelmişler rahattık.hamile arkadasta normaldi eşiyle uzak oturdu sıkıntı olmadı eşi yanında olunca adam cok bunaltıyor beni

eşim yine üzüldü cok
onada dedim yapma böyle bak kabul et artık bizim normal yolla olmuyor olsa olurdu 2.5 yıl az mı daha neyi bekliyoruz.sonunda inandı sanırım kabul etmek istemiyor anladım sonunda onu biraz gec oldu tabi :)
ama kabul etsek iyi olacak yani.belki gelecek tedaviyle dicezki niye sıkıldık bu kadar olmazsada kabullenicez bi şekilde basit anlatıyorum ama farkındayım cok basit olmadıgını.
cocuklu arkadasımızın havale gecirmiş bebekken yasıtlarında geri nasıl tatli ama uzuldum sonucta.

cenem düştü iyi geceler
yarın görrüşürüz
kendinize iyi bakın sekerler
belki sabahta ben acarım :)

günaydınnnnn
saatler alınınca illa bi şaşkınlık yaşarım ben.
kapattıgım gibi acıyorum sayfayı
görüşürüz..
tuanayım başarılar canım.

selam kızlar

balcım akşam görünmedin ben de canım sadece tuanayı gördüm o da yazmamış okumuş
bebingim hayırlısı
tedavili tedavisiz gelsin sağlıkla inşallah
ama uzatmayın tedaviyi bence:))))))

sabah sabah yemek yaptım
mercimek çorbası ve taze fasulye soğan midemi bulandırdı(
öptüm hepinizii

hamileler bakın,bunu biyerde okudum,bir arkadaş yazmış:

arkadaşlar merak ediyorum acaba otistik bulgulara sahip çocukları olan anneler, gebeliğinizde çok fazla ultrasona girdiniz mi?son yıllarda otizmin hızla artmasından bu sorumlu tutuluyor.çözünürlüğü yüksek olan 3 boyutlu ve doppler usg ler daha çok suçlanıyor.
ben gebeliğimde 40 dan fazla usg çektirmek zorunda kaldım.bebeğim 5.5 aylık ve sol elini kullanıyor. ultrasonun beyne hasar verici etkisi geliştiğinde genetik olarak sağ elli bebekler,solak davranış paterni kazanıyor.Bu sonradan kazanılmış solaklık ve davranış bozuklukları arasında direkt bağlantı olduğu söyleniyor.usg dokuda ısı artışı yaparak hücre ölümünü hızlandırıyor.2001'deki daily telegraph da yayınlanan büyük çalışmaya göre gebe usg'si bebeğin beynine zarar veriyor.

fazla ultrasona girmekden kaçının.

ben seni görmemişim demek canım ya((
izlemedim o filmi ben hala...
iyidir inşallah rabbime emanetiz büyüyoruz inşallah
bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum canım
saol özlemcim canım yaaa çok düşüncelisin tatlım benim senin iyi olduğunu duyayım yeter bana

nbnhhhh ne zaman dönücek acaba kızlarla görüşücekmi ne yaptı haberiniz armı ya
canım benim sende iyi ol ama:))))
bende çok umutlanmıştım açıkçası ama kısmet işte
demekki seinkide tedavili olacak sende tüp taktıracaksın
lpg li bebinggggggggggg:)))
eşinin kabullenmesi de iyi
en azından daha çok yanında olur artık....

ya evet bende tedirginim aslında bu konuda
ama bizim buradakilerin çözünürlüğü fazla değil hepsi antika:)))
o nedenle rahat mı olsak maviii ile:)))
ama her ay mecburen uğruyoruz rabbim meleklerimizi korusun...

slm millet geldim çıkacağım ama özlemim seni burda görmek ne güzel nasıl bitanem seni çok özledik pıtırcık nasıl

özleeemmm geldin de gittin mi?????????
ne zaman geliceksin kontrole
ultrason konusunda da önceleri korkuyodum ama şimdilerde rahatım
Allah sağlıkla göndersin yavrularımızı
rahat ol bizimkin de bebek zor seçiliyo zatii:))))))))))

mavim sabah sabah hamaratlık yapmış bende yaptım mavi yaprak sardım az azda biberim vardı onları doldurdum içim kalmıştı koydum tencereye çorbayıda annem düşünsün ben kocişi kaçıracam yakalarsam gezmelereee falda baktırırım hehe kötü gelin

ooohhhh
ne güzel yemekler yapmışsın ellerine sağlık yarasın mercan hanıma:)))
gez bakalım burda hava güneşli
ama ben gezemem eşim çalışıyo
dün de izin günün de evle uğraştık
zaten gezsem nereyi gezicem ki?????????

Son düzenleme:
tuanayım canım inş sınavın çok çok güzel geçerrrrrrr aklım sende dularım seninle canım sen kesin kazancaksında inş ist yada yalova hehe bize yakın olsunda nere olursa olsun sakın doğu olmasın heeeeee

meo yokki gelsin öyle çıkacam gene kaçırmış kaynım ben dolmayala uğraşırken gelsin ben kaçırcam herifi ne yapayım hasret kaldım anam

mavim çık sokakta gez en azından evde daralmasın kuzum bende gezme dedimse evden çıkmak bana sanki peribacalarını gezmek gibi geliyor devamlı yatınca bi arkadaşa gideceğiz karşıya geçirmez zatı memo belki pendiğe veya kartala ineriz yani öyle ahım şahım yerlerde gezmiycez ama kandırırım künefe ısmarlar belki kızına

bebingim gene kırmızılar gelmiş canım bencede sen tüp taktır canım kesin gelcek bizim veletler masraflı olmayı seviyorlar gülüm kaderimiz ne yapalım sen canını sıkam sen çok duygusal bir kızsın ve aynı zamanda çok güçlü seni seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…