kıyamam canım benim sen en iyisi rapor al hem dinlenmiş olursun ama evde yalnız olunca daha çok hasta olma sıkıntıdan..dikkat et kendinekızlar nerelerdesiniz dayanamadım daldım buraya hasta hasta ben napıcam bilemiyorum ayağı kalkamıyorum sıkıldım ama dışarı filanda çıkamıyorum. yakında mandalinayla limon ağacı çıkacak midemde pazartesi iş çok hastanede rapormu alsam acaba düşünüyorum.
eeee kimse beni desteklememiş sermesten başka ooooo kocişi desteklemişsiniz haksızda değilsiniz yani ben denizimin dediği gibi çok duygusallaştım hastalıktan dolayı çok kötü bi çorba yapan birinin olmayışı kociş olsada çorba yapamazda en azından varlığı bana ilaç olurdu. anneleri yakında olan kızlar ne olur kıymetini bilin onların sakın kırmayın onlar çok değerli evlenince uzakta olunca anladım yakınımda olsaydı annem ona nazlanırdım. çorba yapardı çocukken ben hastalanınca annem bana hep un çorbası yapardı. çok severdim. başka bişiy istemezdim.
büyüyor annesi ne güzel her gün yeni birşey yapıyor daha nasıl sert tekmeleyecek güm güm diye:))selam kızlar
bugün çok garip bişi oldu
karnımdan çıt diye bi ses geldi
ardından güçlü bi tekme
önce yanıldım sandım ama 2 kere daha oldu tabi üst üste değil de bi kaç saat arayla
eşim inanmadı
ama netten arattım böyle olanlar olmuş daha önce
ama bebekten mi oluyo karın büyüdüğü için mi bişi bilen yok
ayy çok garip ti
resmen parmak çıtlaması gibi
canım benim teşekkür ederim, daha iyim bebişte iyi allaha şükür..slm millet geldim çıkacağım ama özlemim seni burda görmek ne güzel nasıl bitanem seni çok özledik pıtırcık nasıl
öyle olmuş sanırım:)özleeemmm geldin de gittin mi?????????
ne zaman geliceksin kontrole
ultrason konusunda da önceleri korkuyodum ama şimdilerde rahatım
Allah sağlıkla göndersin yavrularımızı
rahat ol bizimkin de bebek zor seçiliyo zatii:))))))))))
bizdede biber dolması var:)))mavim sabah sabah hamaratlık yapmış bende yaptım mavi yaprak sardım az azda biberim vardı onları doldurdum içim kalmıştı koydum tencereye çorbayıda annem düşünsün ben kocişi kaçıracam yakalarsam gezmelereee falda baktırırım hehe kötü gelin
canım benim çok teşekkür ederim ya:)özlemcim ne guzel seni görmek cok mutlu oldum valla
geçmiş olsun fıstığım ya dikkat et kendineakşam arkadaşlarda sağ tarafıma ağrı girdi kasıklarım değil ama daha yukarısı
gece geldik 4 e kadar eşim hem eni ısıtmak için uğraştı hemde ağrım geçsin diye
hafifledi sonra az daha acile gidecektik ne oldu anlamadım
girp oluyorum galiba yine her yerim ağıyor şimdi de burnum kanıyor
allahım ne kadar sorunlu bir insanım eşimde dışarı çıkalım diyor değişiklik olur diye ama canım istemiyor
hımmm öyle diyorsun yani...özlemcim aylık olan kontroller zaten rutindir,gerekli,sık girmek sakıncalıymış,ultrasonunuz iyi değilse gir bol bol:))sen nezaman gidiceksin.şimdi sıra sendee..merakla bekliyoruzcnm.
dünya kadar ütü yaptım ada yatarken,şimdide toz almam lazım ama arap sabunum kalmamış,neyse tozu yarına bırakıp yemeğe girişiyim.hadi kaçtım,zaten kimselerde yok!!
biliyomusunuz ada hayatta emzik emmezdi,ona ne emzikler aldım emmedi,sün arkadaşım makinanın içine bitane nukun basit emziğini koymuş,bende yıkadım verdim,ağzından alamz olduk,ama bugün vermedim,zor zamanlarında emzikalmadı,şimdi hiç almasın:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?