Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizim geçmiş olsunn

bebiiimm saol şekerim bi bakınıym dönücem sana

özlem daha çok erken hissetmen için
1 ay kadar bekelemen gerekecek hatta belki daha da fazla
ben 17.hafta ya gelmeden 16 nın sonlarında duymuştum ama sevim ve sermest daha geç hissetti
yani en az 1 ay bekliceksin ama sonra bebeğpin bol bol tekmeleyip acısını çıkaracak:)))

selam kızlar dünden beri hastayım :// boğazım çok ağrıyor bende grip ilacı içip kendimden geçiyorum bana çok ağır gelirde uyuşturucu almış gibi olurum kara kara bu haftayı nasıl atlatırımı düşünüyorum :// öpüyorum hepinizi

ya kızlar merhaba ben bu ay klomen kullanıp ovitrelle vurulmuştum 36 saat sonra ilişki olmuştu iğneden 9 gün sonra kanda hcg baktırdım 4.68 çıktı sizce bu iğnenin etkisimi

iyi akşamlarrr
emzik konusundada bişeyler soylemezsem catlarım
bazı bebekler emme dürtüsü kuvvetli olarak doguyor kimiside bu dürtü az olarak doguyor
eger bebek tokken bile emmek istiyorsa bu bebeklere emzik verilmeliymiş çünki bu dürtü giderilmezse ilerde sigara gibi tiryakiliklere daha cabuk alısıyormuş cocuklar.aklınızda bulunsun:)

herzamanki gibi topikteki hastalıkta herkese sırayla bulaşmaya başladı
burpum gecmiş olsun canım dinlen cabucak iyileş

şimdi gelelim fasulyenin nimetlerine
kimseeler yok bugun pek sakin topiğimiz.
sermestim koçişle anacıgının yanındadır
bal burp hasta zaten
semra nerelerde yemek iş derken akşamı etti
deniz koçişle gezmelerde sanırsam
nbnh izmirde dir herhaldedir
özlem le maviş ugramış zaten
sevim cadısı kandırdı herhalde memoyu o da gezmeye gitti
melek yok
ben burdayım
eksik var mı :)
varsada alınmasın sakın

evet daha erken biliyorum ama ne bileyim merak ediyorum
dur bakalım ben nasıl hissedeceğim
cidden ilk defasında nasıl hissediliyor ya..
geçmiş olsun burpppp....

yoklamada varım oleyyyyyyyyyyyy

valla bugun bi ben bide cankırılı hatunlar geldi sayılır yaw
deniisim bi görünüp kactı sadece

İyi akşamlar kızlar,nasılsınız,ben çok yorgunum,sınava girdim,çıktım ama sonuçlar açıklanıncaya kadar bakmayacağım netlerime,çok iyi geçmedi ama ben yine de bakmayacağım...

Bebing,gelmiş senin yine istenmeyen misafir,ne yüzsüzler değil mi,o kadar istenmedikleri halde geliyorlar,ayıp yaa,bir olur,iki olur ama bu kadar da olmaz ki......

TUANAYIM seni görüyorum aşağıda canım
nasıl gecti sınavın üsütnden bir yük kalktı
inş çok guzel olacak bu senin için.

Mavişşşşşş,sen nasılsın,100 den geriye saymaya başlamışsın,bizde görecekmiyiz acep o günleri,hayırısyla görürüz inşallahh...

Sevimim,duaların için Allah razı olsun tatlım,herşey gönlünce olsun,demek sarmaları sardın,oh afiyet olsun,yarasın öyküme...

cok haklısın canım ya nasıl da istenmedigi halde gelmeye devam eidyor di mi :)
sınavın iyi gecmiştir senin sadece cok yorgunsun anlmaıyorsundur simdi.boşver netlerine bakma ne olacaksa görücez zaten ilerleyen gunlerde canım benim şükür atlattın evin işleride bitmiştir.
biraz rahatla bayram tatilide uzun iyice dinlenirsin.

Denisim,güzel fıstığım,demek hasta oldun,sana nazar değiyor hep,bir kurşun döktürelim beraber,olur bir faydası,geçmiş olsun kuşum...

Burpum çok geçmiş olsun tatlım,karanfilli sıcak su iç,yumuşatır boğazlarını,bir de ayaklarına vicks sür,çorap giy,yat,hemen iyileşirsin inşallah...

Yatmak istiyorum kızlar,sabah 6 da kalktım,beynim ve fiziğim yorgun,hepiniz kendinize iyi bakın,yarın görüşürüz,iyi gecler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…