Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım benim sizleri çok seviyorum allah sizin sevincinizi nasip eder inşallah bana en azından hobarey yazmak nasip olur içimde sanki mayın patladı nasıl dayancam

ya her sefer allah korusun ama bir ölüm acısı kadar ağır oluyor biz bukadar acıya hastalık çıkarmazmıyız

bebeğimize oyuncak almıştık belki uğur getirir diye yarın onu ablamın bebeğine götüreceğim evde görmeye dayanamam

götür burpum evde kalmaması daha ii....ama umudumuzu bitiriyor sonra yeşertiyoruz allah veriyo demekki sabrını birde allahım insana kaldıramayacağı yük vermezmiş diyorum artık nasıl ve ne düşüneceğimizi şaşırdık valla...

selam sekerler eşim geldi erken bi uyudum 2.5 saat cok iyi geldi.şimdide yatmam lazım ama ev işi birikti günleridr mecburen ufak ufak yapıyorum benim ilacım kesinlikle dinlenmekmiş
iyi geldi baya

sayfaları okumadan yazmıstım hemen cıkacaktım seytan dürttü okudum.şimdi ne diyecegimi bile bilmiyorum şimdi
herkes kenetlenmiş burda ne guzel.keşke guzel bi haber alabilseydik
burp um ne dicem ben simdi sana
keşke içindeki acıyı söküp alabilsem

canım sadece 3cm ve normalden büyük olduğunu ilaç kullanmam gerektiğini söyledi.tam olarak kistte demedi aslında çatlamamış yumurta olabilir dedi sol tarafta kist ama doktor nasıl anlamz ki kist mi yoksa ytumurtamı diye bilemiyorum.bazı arkadaşlar ilaçsız biz erittik diye yazmışlar kararsız kaldım.bu kist aşılmadan kaynaklanıyor dimi.çünkü hayatımda ilk defa böyle oldu ve aşlılama öncesi yoktu.ikinci aşılama yine tutmazsa kist olurmu acaba bu ne ya böyle.

ben tedavi faslını kapattım çocuk meselesiini rafa kaldırdım kariyer dosyasını herzamanki gibi gene öne çıkarttım yaşlı çocuksuz mutsuz bir profesör olarak geberip giderim artık

canım ya ne diyeceğimi bilemiyorum ama sen yinede öyle deme .... beklemediğin bir anda gelir inşallah...

kızlar makaralar koptu susamıyorum eşimde benim gibi biz izninizi isteyip sızana kadar zırlamayı düşünüyoruz elimde iki tanede çift çizgi idrar testi var keşke gerçek olsalardı hemşire dedi ilk 5 dakikadan sonrası önemli değil diye buzdolabına bile 4 kasım yazmışım internetten hesapladım transfer gününe göre doğum tarihi eşim bakmıştı akrep burcu olacaktı

sizide bırakamıyorum üzüntümüde paylaşmak istiyorum sizinle ama sizide üzüyorum en iyisi çıkıp zırlamak üzgünüm kızlar size moral olamadım

canlarım benim sizleri çok seviyorum allah sizin sevincinizi nasip eder inşallah bana en azından hobarey yazmak nasip olur içimde sanki mayın patladı nasıl dayancam

bizde seni çok seviyoruz canım inşallah hepimizinkini nasip eder tatlım sende bizim gibi biraz ara verin kendinizi toparlayın umarım herşey daha iyi olur.... o acıyı söküp atmak çok zor ben bebeğimi kaybedeli 1 yıl oldu ama acısı o kadar taze içimdeki kor o kadar sıcakki(( ateş düştüğü yeri yakıyor işte ama burada hepimizin gönlüne bir ateş düşürdün bitanem ya nasılda ümitlenmiştim dün akşamdan sonra inşallah nasip olur hayatım ... şimdi tamamenn uzaklaş rahat et sonra tekrar gündeme alırsınız kendinizi iyi hissettiğiniz zaman....

nasıl yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nedeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn?????????????
o kadar inanmıştım ki olduğuna
dumur oldum şimdi
geçmiş olsun arkadaşım
üzülme dicem boşa biliyorum
beterin beteri var bak benim durumumu düşün dursa 6 aylık olacaktı doğum günü burcu hepsini biliyoduk
Allah kısmet etmedi napalım bi süre oluruna bırak bakalım vardır elbet bi hayır
inanılmaz üzgünüm şimdi ne denir bilemedim
seni çok seviyor ve anlıyorum bugün ağa ama çabuk toparla

çok kötü oldum gamze den de burp tan da umutluydum
kötü haberler geldi peş peşe
hafta sonuna da benden gelir
ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh
şubat ayını da koca bi
foooooooooooooooooooooossss la kapatırız

canım ya bizide çok üzdün inan çok umutluydum ben ya... kıyamam ben sana güçlü ol desem ne değişekki hepimizin başına gelen şeyler işte biz o durumda ne yapabiliyoruz sanki(( kıyamam canım ya bende 17 temmuzda doğacaktı o gün tatildeydik ama unutulmuyor işte ağla ağla öldüm ama ne oldu ele geçen koca bir hiç.... 26 aralıkta küratj olduğum gündü o günde üzüntüden öyle geçti... canım bak fazla üzme kendini ben hep kendime yaptım kümseye bir şey olmadı... adet düzensizliklerimin tek nedeni üzüntü ve stresti neler yaşadığımı ben biliyorum içimde kopan fırtınayı kimse durduramadı bende tabi.... ama şimdi daha güçlüyüm geride bıraktım önce ben dedim ve diyete başladım bu benim için uzaklaşmaktı birazda aslında ve şimdi eşiminde ameliyatı eklenince üstümden öyle bir yük kalktıki anlatamam çok ama çok rahatım... sende öyle yap at kafandan yaza kadar düşünme 2-3 ay dinlen sonra dene .... belki o zamana kadar kendiliğinden bile olur belli mi olur canım ya ne hikayeler okuduk değil mi ? o hikayelerden birinin kahramanı neden siz olmayasınız.... lütfen üzme kendini aşkım benim seni çok seviyoruz inanopuyorumnanaktan

sizide bırakamıyorum üzüntümüde paylaşmak istiyorum sizinle ama sizide üzüyorum en iyisi çıkıp zırlamak üzgünüm kızlar size moral olamadım

biz burada hem sevinç hem hüzünlerimizi paylaşmak için buradayız değil mi? sen bizim arkadaştanda öte kardeşimizsin... öyle olmadık mı kenetlenmedik mi ? şimdi senin için buradayız yarın inşallah büyük mutluluklar için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…