kistin ne çeşit olduğuna bağlı ve ne durumda olduğuna da tabiki doktorun söylemedi mi ilaç kullanman iyi olur diye belki önümüzdeki aya kaybolur kistin çeşidine göre değişir benim çukulata kistim geçmemiş büymüştü 4 cm le ameliyatla alındı..ama ameliyattan 2 ay sonra over kisti çıktı sonraki ay adet döneminde kaybolmuştu..inşallah seninde kaybolur..
ben tedavi faslını kapattım çocuk meselesiini rafa kaldırdım kariyer dosyasını herzamanki gibi gene öne çıkarttım yaşlı çocuksuz mutsuz bir profesör olarak geberip giderim artık
canlarım benim sizleri çok seviyorum allah sizin sevincinizi nasip eder inşallah bana en azından hobarey yazmak nasip olur içimde sanki mayın patladı nasıl dayancam
kızlar makaralar koptu susamıyorum eşimde benim gibi biz izninizi isteyip sızana kadar zırlamayı düşünüyoruz elimde iki tanede çift çizgi idrar testi var keşke gerçek olsalardı hemşire dedi ilk 5 dakikadan sonrası önemli değil diye buzdolabına bile 4 kasım yazmışım internetten hesapladım transfer gününe göre doğum tarihi eşim bakmıştı akrep burcu olacaktı
sizide bırakamıyorum üzüntümüde paylaşmak istiyorum sizinle ama sizide üzüyorum en iyisi çıkıp zırlamak üzgünüm kızlar size moral olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?