Hayırlı cumalar...Sınav bitti,ama hala dönemedim tam olarak aranıza,inanın hem iş yoğunluğu hem de garip bir boşluk,hiçbirşey yapmama isteği,herhalde yoğun bir çalışma döneminden sonra böyle olması normal,alışırım herhalde,bir de yeni saat düzenine hala uyum sağlayamadım,akşam erkenden uykum geliyor...Herkes iyi sanıyorum,burpcum,eşini Allah korumuş,çok geçmiş olsun bu arada.Bir hayır yapın derhal bence..
Semracım,sen ne saf,iyi kalpli bir insansın ki,Allah insanların artniyetlerini hemen karşına çıkarıyor,kimse için üzme tatlı canını,herkes hakkettiği kadar değer alır,kaybeden kendi kaybeder,insanların gözü kem işte,boşver,uzak dur...
Melekcim,sen de sorunlarını çözmüşsün,eee bebek sorunlu bir anne-baba istemez değil mi,ona yer açacaksınız ki sevginizle,o da hoooopppppppp diye gelip yerleşecek...
Sevimümmmmm,cnm,demek mercanın ebesi ameliyat olmuş haaaa,geçmiş olsun ebemize,sen git bir görün gel,sevaptır....
Nursimcim,anneler hala buradalar mı,ne güzel seninde az kaldı sayılır,kızları büyüttünüz maşalllahhh...
Mavicim,umarım yüklemelerin normal çıkar,endişeli halin son bulur,zaten yüksek değil ama bence tam olması gereken değerde çıkacak...
Öslemim,yorgun savaşçım,taze annem,ben seni çok ösledimmmm yaaa......
Sermestim,tatlım sende de lökosit çıkmış öyle mi,ama gebeliğin ilerleyen aylarında bunlar normal,bol bol su iç,bir de havuç suyu iç,ayva ye,bak tam zamanı,ayva yiyenin çocuğu çok güzel olurmuş,hele de sana benzerse,fıstık olurrrr kesin....
hayırlı cumalar canlarım
herkes bir köşeye dagılmısken fırsattan istifade gireyim dedim
pek muhabbet de olmamıs aksam iyi bişey kacırmamısım yani:=)
semracım intikam soguk yenen yemek hesabı planınız gayet güzel
suratlarındaki ifadeyi görmenin hazzını yasarsınız ohh tek akıllı onlar sanmasınlar kendilerini
sonra da ebediyen cıkarın gitsin hayatınızdan hiç degmez üzülmye üç kurusluk insanlara
tuanayım şifa recetem benimm döktürmüşsün bana tavsiyelerini yine tatlım saolasın
tez zamanda o bosluktan karnında bir bebişle cıkasın insallah bu mübarek saatin hürmetine
izmirli hatunlar bulusma yapıyor bugün oh ne güzell valla tadını cıkarın bol öpücükler bizden size
istanbullu cadılar bayram öncesi bizim iş biraz zor gibi bayram sonuna erteleyelim bari
hafta ici işten sonra benim icin de gelmek zor o taraflara zaten bir pazartesiden carsamabaya uygunum
seviim dimek sidikli oldun iyice ha:=)
bende de durumlar pek iç acıcı değil anacım düşün bir de okulda neler cektigimi
mercanımı da öperimmmm ayrıca ebesine de bizden bol selam caz yapmasın bişeyi yoktur onun
burpcum beni top ona sokmus yine hakkaten abukluk konusunda üstüme yok herhalde
aksam giremedim daha oda işgalinden hafiye gözlerden hehe zor şartlarda altında size ulasmaya calısıyorum bak kıymetinizi bilinn
melegimin neşesi taa oralardan geliyor güneş gibi sıcacık
insallah bu pozitifliigin sonu hayr olacak
bebiiim cuma saatinin hürmetine bol kazanc kapısı acsın RAbbim sana
hepimize bereketli hayırlı bol rızıklar versin kem gözden fitne kalplerden korusun bizi
meslekdaşlarımdan ses yok daha calısıyorlar hatunlar
benimde moralim bozuldu bayramın 2. gününden hafta başına kadar izinli olacaktı kociş
ama ne yapmışlar ondan rütbeli biri almış o günleri
şimdi haftaya cuma çıkacak salıya kadar evde çarşamba gidecek pazara kadar yok
cumartesi ben çalışıyorum belki arife günü de aradaki pazar günü kadın gelecek bende yaparım kadınla temizlik. hiç beraber olamayacağız sonra ben evde olunca o olmayacak
ne güzel hayal etmiştim bayramın birleştiği hafta sonu belki arayarlarsak tuanaylarımla bereber bebimin yanına gideriz diye
kısmet artık bir hafta sonu ayarlarız bizde ama o zamanda bebim çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?