Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı cumalar...Sınav bitti,ama hala dönemedim tam olarak aranıza,inanın hem iş yoğunluğu hem de garip bir boşluk,hiçbirşey yapmama isteği,herhalde yoğun bir çalışma döneminden sonra böyle olması normal,alışırım herhalde,bir de yeni saat düzenine hala uyum sağlayamadım,akşam erkenden uykum geliyor...Herkes iyi sanıyorum,burpcum,eşini Allah korumuş,çok geçmiş olsun bu arada.Bir hayır yapın derhal bence..
Semracım,sen ne saf,iyi kalpli bir insansın ki,Allah insanların artniyetlerini hemen karşına çıkarıyor,kimse için üzme tatlı canını,herkes hakkettiği kadar değer alır,kaybeden kendi kaybeder,insanların gözü kem işte,boşver,uzak dur...
Melekcim,sen de sorunlarını çözmüşsün,eee bebek sorunlu bir anne-baba istemez değil mi,ona yer açacaksınız ki sevginizle,o da hoooopppppppp diye gelip yerleşecek...
Sevimümmmmm,cnm,demek mercanın ebesi ameliyat olmuş haaaa,geçmiş olsun ebemize,sen git bir görün gel,sevaptır....
Nursimcim,anneler hala buradalar mı,ne güzel seninde az kaldı sayılır,kızları büyüttünüz maşalllahhh...
Mavicim,umarım yüklemelerin normal çıkar,endişeli halin son bulur,zaten yüksek değil ama bence tam olması gereken değerde çıkacak...
Öslemim,yorgun savaşçım,taze annem,ben seni çok ösledimmmm yaaa......
Sermestim,tatlım sende de lökosit çıkmış öyle mi,ama gebeliğin ilerleyen aylarında bunlar normal,bol bol su iç,bir de havuç suyu iç,ayva ye,bak tam zamanı,ayva yiyenin çocuğu çok güzel olurmuş,hele de sana benzerse,fıstık olurrrr kesin....

Bebingim,tatlım,sen nasılsın,akşama buluşacağız kısmetse,sen de gelsene,üçgeni kare yapalım,doya doya hasret giderelim.Annemler gelecekti kaplıcalara ama bayramdan sonraya kaldı,bir gün bir yerde mutlaka buluşacağız,ben umudumu koruyorum ::))))

hayırlı cumalar canlarım
herkes bir köşeye dagılmısken fırsattan istifade gireyim dedim
pek muhabbet de olmamıs aksam iyi bişey kacırmamısım yani:=)

semracım intikam soguk yenen yemek hesabı planınız gayet güzel
suratlarındaki ifadeyi görmenin hazzını yasarsınız ohh tek akıllı onlar sanmasınlar kendilerini
sonra da ebediyen cıkarın gitsin hayatınızdan hiç degmez üzülmye üç kurusluk insanlara

tuanayım şifa recetem benimm döktürmüşsün bana tavsiyelerini yine tatlım saolasın
tez zamanda o bosluktan karnında bir bebişle cıkasın insallah bu mübarek saatin hürmetine

izmirli hatunlar bulusma yapıyor bugün oh ne güzell valla tadını cıkarın bol öpücükler bizden size
istanbullu cadılar bayram öncesi bizim iş biraz zor gibi bayram sonuna erteleyelim bari
hafta ici işten sonra benim icin de gelmek zor o taraflara zaten bir pazartesiden carsamabaya uygunum

seviim dimek sidikli oldun iyice ha:=)
bende de durumlar pek iç acıcı değil anacım düşün bir de okulda neler cektigimi
mercanımı da öperimmmm ayrıca ebesine de bizden bol selam caz yapmasın bişeyi yoktur onun

burpcum beni top ona sokmus yine hakkaten abukluk konusunda üstüme yok herhalde
aksam giremedim daha oda işgalinden hafiye gözlerden hehe zor şartlarda altında size ulasmaya calısıyorum bak kıymetinizi bilinn

melegimin neşesi taa oralardan geliyor güneş gibi sıcacık
insallah bu pozitifliigin sonu hayr olacak

bebiiim cuma saatinin hürmetine bol kazanc kapısı acsın RAbbim sana
hepimize bereketli hayırlı bol rızıklar versin kem gözden fitne kalplerden korusun bizi

meslekdaşlarımdan ses yok daha calısıyorlar hatunlar

kahvaltıda cok yemişim şiştim annemde iştahım acılıyor galiba
mayıştım kedi gibi yatsam uyurum bikac gün işe gitmemek ne iyi geldi bana
ama hala kırgınlıgımı atamadım üstümden tam hasta da olamadım oldum olacam arası
gidip geliyor meret insallah haftaya bişey kalmaz okulda çekmeyeyim bari

biz de düğüne gidecegiz bu aksam arkadasım evleniyor

balcım ugramamıs bugün yogun herhalde
aa kocişi bugün geliyordu diymi büyük buluşma var desene
daha birkac gün göremeyiz cadıyı:)

burpum o ne guzel iltifat tesekkür ederim canım
sen daha bi tatlı geldin ama bana :)

sevim kısır köfte ne ya onu da hiç duymadım ben hadi kolay gele

demek buluşucaksınız haaaaaa
nalçaklar siziiiiii çatır çatır çatlamaya başladım ben.

sermestim özledik seni valla
annede dinlen sonra hasta olma canın ne istiyorsada pişirt nazlan biraz
aksam sana da iyi eglenceler canım

tuanayım iyiyim canım sagolasın ama annelerin gelemyişinin ögrenmem moralimi bozdu yaaaa
niye bi türlü görüşemiyoruz ki biz.

bal bugun eşini mi karsılıcam girmedigine göre ay nasılda gecti zaman valla daha dun gibi

üzülmüyorum canım,insanları tanıyamadığıma bazenkendime kızıyorum,aslında gösteriyorlar bana yüzlerini ama ben hep iyiye yoruyorum,ama hata ediyorum,daha dikkat edicem evelallah!!

ben çıkardım bile onu hayatımdan,sadece şu son olayı yaşatmak ve yüzünü görmek istiyorumfesat kızın.neyse napalım allah herkesin gönlüne göre veriyor..

benimde moralim bozuldu bayramın 2. gününden hafta başına kadar izinli olacaktı kociş
ama ne yapmışlar ondan rütbeli biri almış o günleri
şimdi haftaya cuma çıkacak salıya kadar evde çarşamba gidecek pazara kadar yok
cumartesi ben çalışıyorum belki arife günü de aradaki pazar günü kadın gelecek bende yaparım kadınla temizlik. hiç beraber olamayacağız sonra ben evde olunca o olmayacak

ne güzel hayal etmiştim bayramın birleştiği hafta sonu belki arayarlarsak tuanaylarımla bereber bebimin yanına gideriz diye
kısmet artık bir hafta sonu ayarlarız bizde ama o zamanda bebim çalışıyor

kızlar miyomu olan kadınlar nar suyu içmemelilelr,ara kanamalara sebeb oluyormuş.hamileliğinin 5. ayına kadar olanlarda içmesin,narr suyu düşüğe sebeb oluyormuş.showda ibrahim saraçoğlu söylüyor.

sermestim anne evinde yan gel yat modunda oh ne güzel yediği önünde yemediği de önünde:)
hepsini ye sonra eve gelince sen kendine bakamıyorsun
kızımız ilk düğün tecrübesini yaşayacak desene hadi bakalım annesi nazlı kelebeğimiz eğlensin birazcık:))

ohh maşşallah!!!buralarada gelsenize yahuu!!hem bakburda görmeniz gereken çok insan var.ben gelmekistiyordum amazaferle gidemezsek gelemem.ama yaza mutlaka.

sermestim elim gidiyor kızın adını yazıyor siliyorum sonra alışmışız isimle hitab etmeye:))

inşallah semracım
istanbula zor anca eşime eğitim çıkarsa izmite ki yakınmış çıkması..onda da ben çalışıyorum nasıl olur bilmiyorum
istanbulda kadıköyde yakın bir dostum var daha önce 10 gün kalmıştım eşim eğitimdeyken ama çalışmıyordum o zaman..keşke imkan olsa yine gelsem sizide görmüş olrudum(

denizim sen gel yeter ki ben calısmam merak etmeyin siz gelince
ya ne karısık olmuş bayram sizin için gıcık ya her yıl degişimli olmalı rütbeli diye haksızlıga gerek yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…