smracım gayet guzel bi yemek yeter eline saglık
arabanız hayırlı ugurlu olsun canım Allah kazadan beladan korusun
ada nın da sürdügü günleri görün inş.iyi yolculuklar canım sana simdiden uzun cıkıyorsun tatile.senin kayınvalidenler muglada mı oturuyordu ben bunu kacırmısım annenler tasınınca orayla baglantınız bitti sandım.bu tatil degişiklik sanada kızınada iyi gelicek canım
gezenti ada olucak bundan sonra
ayy ne manyaklar var ya sen boşver bu zaten senin arkadaşın olmamaış hiçşimdi benim yakın bir arkadaşım var(ben yakın zannediyordum)2 yıl önce bodrum tatilinde dans ederken tanıştık kızla,konuştuk konuştuk zaferleonun kocasıakraba çıktı.şimdi az önce konuştuk onunla msnde,onunda ada'dan 1 ay büyük oğlu var.ilk konuşmaya başladıkkayınvalidemler yemeğe gelicek onlarıbekliyorum falan dedi,neyse konuşmaya devamederkenada'yısordu,onunki uyuyormuş,bende camı açtım başadı konuşmaya,ama salak şeyzannediyorkisesi gelmiyor.ilkdedi ayyy ne güzel olmuş ada bizim oğlanı geçmiş,neyse kaynansı ordaama bana diyoki daha gelmediler,kaynanasıdiyoki gelyim bakiim mi,arkadaşım dio yok seni görürü,neyse geçtim bunları diyoki semra çok güzelbi kızdı herkse onu kıskanırdı şimdi kilo alınca çok çirkinleşti,baksana hiçkilo vermmemiş,neyseben hiç duymuyo gibi gülüyorum ama sinirden ölcem,neyse devam ettim başka nedicek diye,dedimki arabayısattık,demesinmi vayyy sinsiler vay!!!!!!!!!haydaaaa arabayı satmışlar, ne alıcaksınızdedi,dedim tiguan,ordan diyoki bunlarda bok gibi para var saklıyolar hep.ulan gerizekalınereye gittiysek sizin cebinizden paramı çıktı,hem onlardazengin,kayınvalidesinbin ataköyde trıblex villası var,kendisikirada oturuyor,bebeğine bi oda bile yapmadılar,hepkıskanmışlar demekki!hepgözşeri varmış,daha çok şey söyledide sinirden yazamıyorum,zafer'i hemen aradım söyledim,öldürcemkızı yaa..arıcamdedi,zafersakın arama dedi.arasam mı kızlar?ben bu gece sinirden yatamam bile.
hah tamda böyle yapın iştegünaydıınnn!!!!
bebingim ve burpum merak etmeyin onun haddini bildiricem ben,arabayı alalım,hemen o tarafagidip onlarıda çağırıcaz dışarda biyerde oturucaz,sonra kocasının yanında söylücem,zafer'le konuştuk,böyle yapalımdedik,suratına bakarak söylücem.
uyum sağlarsın canım benimmmmmmmm ilk başlarda zor olabilir ama alışırsınHayırlı cumalar...Sınav bitti,ama hala dönemedim tam olarak aranıza,inanın hem iş yoğunluğu hem de garip bir boşluk,hiçbirşey yapmama isteği,herhalde yoğun bir çalışma döneminden sonra böyle olması normal,alışırım herhalde,bir de yeni saat düzenine hala uyum sağlayamadım,akşam erkenden uykum geliyor...Herkes iyi sanıyorum,burpcum,eşini Allah korumuş,çok geçmiş olsun bu arada.Bir hayır yapın derhal bence..
Semracım,sen ne saf,iyi kalpli bir insansın ki,Allah insanların artniyetlerini hemen karşına çıkarıyor,kimse için üzme tatlı canını,herkes hakkettiği kadar değer alır,kaybeden kendi kaybeder,insanların gözü kem işte,boşver,uzak dur...
Melekcim,sen de sorunlarını çözmüşsün,eee bebek sorunlu bir anne-baba istemez değil mi,ona yer açacaksınız ki sevginizle,o da hoooopppppppp diye gelip yerleşecek...
Sevimümmmmm,cnm,demek mercanın ebesi ameliyat olmuş haaaa,geçmiş olsun ebemize,sen git bir görün gel,sevaptır....
Nursimcim,anneler hala buradalar mı,ne güzel seninde az kaldı sayılır,kızları büyüttünüz maşalllahhh...
Mavicim,umarım yüklemelerin normal çıkar,endişeli halin son bulur,zaten yüksek değil ama bence tam olması gereken değerde çıkacak...
Öslemim,yorgun savaşçım,taze annem,ben seni çok ösledimmmm yaaa......
Sermestim,tatlım sende de lökosit çıkmış öyle mi,ama gebeliğin ilerleyen aylarında bunlar normal,bol bol su iç,bir de havuç suyu iç,ayva ye,bak tam zamanı,ayva yiyenin çocuğu çok güzel olurmuş,hele de sana benzerse,fıstık olurrrr kesin....
ya ben kıskanıyorum sizi yaaaaaaaaaBebingim,tatlım,sen nasılsın,akşama buluşacağız kısmetse,sen de gelsene,üçgeni kare yapalım,doya doya hasret giderelim.Annemler gelecekti kaplıcalara ama bayramdan sonraya kaldı,bir gün bir yerde mutlaka buluşacağız,ben umudumu koruyorum ::))))
evet onu bende duymuştum rahim zarını inceltiyormuş nette araştırma yapınca bulmuştumkızlar miyomu olan kadınlar nar suyu içmemelilelr,ara kanamalara sebeb oluyormuş.hamileliğinin 5. ayına kadar olanlarda içmesin,narr suyu düşüğe sebeb oluyormuş.showda ibrahim saraçoğlu söylüyor.
canım benim hayırlı olsunkızlar arabamızı aldık,çarş. veya perş. elimizde olurmuş.cuma akşamı yola çıkıcaz annemlere,4-5 gün kalırız,sonra annemlerle muğlaya kayınvalidemlere geçicez ada'yı özlemişler,bikaç günde orda kalırız,10gün olmucam yani.
özlemcim napalım hastalıklarla uğraşıyoruz. sen nasılsın bebiş nasıl kız
semracım allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin inşallah.
sevimcim başınız saolsun canım
ben de eşimden salıdan beri haber alamıyordum. telefonu hep kaplıydı. canım fena sıkılmıştı. çok panikledim kesin bişiy oldu aramadı haberde vermedi diye neyseki sabah tekrar aradım. havaalanındaymış. düşünün yani bu kadar sorumsuzluk olurmu yaa insan bi haber vermezmi. yurt dışı telefonunu kapattırmışda kontörüde yokmuş arayamamış insan haber vermek için arkadaşının telefonundan aramazmı ya geldimya diyo sonunda gün içinde aramadıda bu gün beni bakalım akşam kaçta gelir eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?