Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tam gircem dedigimde bi aksilik cıkıyor
bu sefer de laptopun şarjı sıfırlanmış kapandı gitti
az bucuk şarj ettim geldim hemen ne kadar kalabilirsem artık

denizimm sorma ilk düğün eglencesi olacak kızımın ama karadeniz horonu izleyecez hep
ismimiz konusundaki özen ve özveri icin de ayrıyeten tesekkurler bitanem
sizin izin işi niye bozuldu öyle nefret ediyom böyle şeylerin tek taraflı birilerine calısmasından
rütbelilerin canı can sizinki ne size bayram yok sanki

bebiim üşüttün mü yan bosluklarda agrın varsa böbrektir
belden ayırt edebilirsin aslında canım sancı yapıyor mu tuvalette falan
geçmiş olsun şekerim parem aman iyi bak kendine

bu nar suyu konusunda da her kafadan bir ses cıkıyor
daha düne kadar nar hamilelere faydalı her gün yiyin diyorlardı
saracoglu cıktı simdi düşük nedeni katiyen uzak durun diyor
anlamıyorum herkes ayrı konusuyor kafa karısıklıgı
gerci ben zati sıkmam da yemem de pek aklıma gelmez

kızlar arabamızı aldık,çarş. veya perş. elimizde olurmuş.cuma akşamı yola çıkıcaz annemlere,4-5 gün kalırız,sonra annemlerle muğlaya kayınvalidemlere geçicez ada'yı özlemişler,bikaç günde orda kalırız,10gün olmucam yani.

ben çıkıyorum yemek yapmam gerek.sulu tavuk patates yemeği.başka bişey yok.biz artık tek çeşit besleniyoruz,yanına yoğurt yada salata.

smracım gayet guzel bi yemek yeter eline saglık

arabanız hayırlı ugurlu olsun canım Allah kazadan beladan korusun
ada nın da sürdügü günleri görün inş.iyi yolculuklar canım sana simdiden uzun cıkıyorsun tatile.senin kayınvalidenler muglada mı oturuyordu ben bunu kacırmısım annenler tasınınca orayla baglantınız bitti sandım.bu tatil degişiklik sanada kızınada iyi gelicek canım
gezenti ada olucak bundan sonra

serrmestim şimdi yok gecti gibi bi geliyi bi gidiyi anlamadım ki
benim sık belim agrır bu boslukta degil tam sol arkada
tişimi yaparkende bi sorun yok :)
cok acık konusuyorum yaaaaa
ay kist mist degildir di mi korktum birden
demek nar la iligili de bi sürü sey cıktı uffff bu ne ya saglık bakanlıgı bu işe bi çözüm bulsun agzı olan konusuyor ne bu ya

selam fıstıklarrrrrrr bugün erken gireyim sonra atarım kendimi yatağa dedim :)
çok yorgunum ya hafta sonu geldi ama bizde bittik yani...
sizler nasılsınız pekii:)))

kız ben belime atkı sardım oturuyoum ya fenayım iki tarafım boşluklar ağrıyor ölüyom dedim iğne vuruldum. dün hastanede net yoktu. evdede giremedim. yorgun argın halsiz eve gidiyordum ne yemek ne bişiy kendimi zor eve atıyordum.

semracım allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin inşallah.

sevimcim başınız saolsun canım

ben de eşimden salıdan beri haber alamıyordum. telefonu hep kaplıydı. canım fena sıkılmıştı. çok panikledim kesin bişiy oldu aramadı haberde vermedi diye neyseki sabah tekrar aradım. havaalanındaymış. düşünün yani bu kadar sorumsuzluk olurmu yaa insan bi haber vermezmi. yurt dışı telefonunu kapattırmışda kontörüde yokmuş arayamamış insan haber vermek için arkadaşının telefonundan aramazmı ya geldimya diyo sonunda gün içinde aramadıda bu gün beni bakalım akşam kaçta gelir eve

bu nar suyunun çok faydalı olduğunu biliyorum hatta kan yapıcı ve ciğere faydasının olduğunu biliyordum ben dr lar öneriyorduu. aaa bu nerden çıktı şimdi

sağol tatlım benim.her duyanada'nında kullandığı günleri göründ iye temennde bulunuyor,galiba kızım annesinden iyi şöför olucak:))kayınvalidemler muğla'dalar evet cnm,bağlantımız halavar yani,kopsunda istemem,doğup büyüdüğüm yer,özlüyorum bazen.evet gezenti ada,gezenti ada,gezenti ada:)):98:

ayy ne manyaklar var ya sen boşver bu zaten senin arkadaşın olmamaış hiç
o ne demek ya çekememezlğin daniskası ukala şey
boşver telefonla falan deme yüzüne söyle ki o yamuluşunu gör :)
salak şey ya ,sen takma kafana
hem bu tip insanları kazanmaya uğraşma defolsun gitsin hiç hak etmediği arkadaşlıktan
senin gibi birisini bulmuş ama değerlendirememiş

hah tamda böyle yapın işte
görün o salaığın yüzünü son kez.......
uyum sağlarsın canım benimmmmmmmm ilk başlarda zor olabilir ama alışırsın
hem senin işlerin bitmez yoğunlaşırsın yine :)
canım benim bende seni çok ösledim ya....
benimde boğazım gıcık yapıyor gece kalkıyorum öksürerek 3-4 gündür var ne yapsam bilemedim((
hımmm ben ayvayı çok severim ve yiyorum, inşallah güsel olur bebişim

ya ben kıskanıyorum sizi yaaaaaaaaa(((
kızlar miyomu olan kadınlar nar suyu içmemelilelr,ara kanamalara sebeb oluyormuş.hamileliğinin 5. ayına kadar olanlarda içmesin,narr suyu düşüğe sebeb oluyormuş.showda ibrahim saraçoğlu söylüyor.
evet onu bende duymuştum rahim zarını inceltiyormuş nette araştırma yapınca bulmuştum
inadına gibi canım çekiyor ya
eşim hazırlıyor kaseye kaşık kaşık yiyor bende 1 kaşık alıyorum:))))
canım benim hayırlı olsun
allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın
demek minik prenses gesmelere gidecek ha oyyy yerim ben onu yaaa....
ama seni ösleris bisssssss:)
özlemcim napalım hastalıklarla uğraşıyoruz. sen nasılsın bebiş nasıl kız

ayy ya rabbim ya bu ne illetmiş seni bırakmadı ya allah allah
dikkat ediyorsun değil mi canım ?
bak dikkat et ha işler kalıversin hatta izin alabilirsen al bence
valla bilemiyorum teyzoşu varlığını daha hissedemedim:)))
bulantılarım geçti daha rahatım.....

:94:cım amin canım sağol.:))nasıl senin için özel logo:94bende istiyorum,kazenccciim)

kocanın yaptığıda tam sorumsuzluk,valla biz yapsak nolur artık,ama kendileri...sinir oldum şimdi bak,sen tepkini göster,kötü alıştırma.

özlemcim bebeğim sağol.o arkadaşımı çıkardım hayatımdan,önemsizler listesinide top 10da 1 numara şuan.bizde sizi özlerizz.gelince doya doya hasret gideririz.sen nezaman gitcen doktora,seninkinin cinsiyetini biliyorum ben rüyamda gördüm,ama söylemicem,sihiri kaçar:))kocaman oldu teyzesinin mercimeği desem olmaz,fasulyesi desem hiç olmaz en uygunu armutuu:)teyzesinin armutu:))

balcım hoşgeldin canım
gözün aydın kocanda geldi ama gelir gelmez seni sinir etmeyi basardı aferin ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…