oh ye bakalım besle tomurcuğumuzu kurtlarınıda dök düğündekahvaltıda cok yemişim şiştim annemde iştahım acılıyor galiba
mayıştım kedi gibi yatsam uyurum bikac gün işe gitmemek ne iyi geldi bana
ama hala kırgınlıgımı atamadım üstümden tam hasta da olamadım oldum olacam arası
gidip geliyor meret insallah haftaya bişey kalmaz okulda çekmeyeyim bari
biz de düğüne gidecegiz bu aksam arkadasım evleniyor
canım kısır köfte ince bulgurdan soğanla maydonozla unala köfte yapılıyor nohut ve kemikli et pişiriliyor köfteler kaynayan nohuda atılıyor soğanla sarımsak naneyle sos yapılıp üzerine dökülüyor köfteler nohut büyüklüğünü geçmeyecek ve en az 2saat pişcek bu kadar acılı yaparım ben geneldeburpum o ne guzel iltifat tesekkür ederim canım
sen daha bi tatlı geldin ama bana :)
sevim kısır köfte ne ya onu da hiç duymadım ben hadi kolay gele
demek buluşucaksınız haaaaaa
nalçaklar siziiiiii çatır çatır çatlamaya başladım ben.
saolasın canımsevim basınız sagolsun canım Allah geride kalanlara uzun ömür versin.
hadi hayırlı olsun bak arabanız alındı üzüldüğüne değmedi güle güle kullan canımkızlar arabamızı aldık,çarş. veya perş. elimizde olurmuş.cuma akşamı yola çıkıcaz annemlere,4-5 gün kalırız,sonra annemlerle muğlaya kayınvalidemlere geçicez ada'yı özlemişler,bikaç günde orda kalırız,10gün olmucam yani.
kıyamam bebekde var artık dahada yorulcaksın canım allah yardımcın olsunselam fıstıklarrrrrrr bugün erken gireyim sonra atarım kendimi yatağa dedim :)
çok yorgunum ya hafta sonu geldi ama bizde bittik yani...
sizler nasılsınız pekii:)))
kız ben belime atkı sardım oturuyoum ya fenayım iki tarafım boşluklar ağrıyor ölüyom dedim iğne vuruldum. dün hastanede net yoktu. evdede giremedim. yorgun argın halsiz eve gidiyordum ne yemek ne bişiy kendimi zor eve atıyordum.
maşallah paşamızın kalbinimi dinlediniz ne güzel rahatlamıştırsın sen şimdi mavim minübüsede binmezsem nasıl giderimki bunlar bence çok abartıyorlar olcaksa evdede olurbir sürü stajyer dinledi oğlumun kalbini:))
ilk defa dinleyeceklermiş sabahtan beri bekliyolarmış
seviim minübüse binme tabii
istanbulda minibüs hatta taksi bile ne saçma paldır küldür
insan başkasının arabasını kullanırken düşünmüyo hiç
bekle memo ne zaman izin alırsa o zaman git
kaynanana geçmiş olsun
benim ki de olmuştu lazerle çizdilerdi olmadan önce diyoki ağır iş yapılmayacakmış operasyondan sonra
ben de korkma millet uçağa binip kaç saat gidiyo bundan sonra demiştim cesaret veriym diye
kötü bi niyetim yok tu:)))))))))))))))
babamız binbirr nazla balık temizliyo
öyle dediğimi duysa da kızar ne nazı diye aama
geliym mi temizliym dedim sesi çıkmadı bi gidip bakıym ben gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?