Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geldim kaynanamdan ee ben demiştim bu karı her şeyi abartır lazerle çizik atmışlar amanda aman sanki kadının dalağını almışlar ofluyor nazlı gelin sen sakın yarın dr gitme otur oturduğun yerde bizm köyde bi kadın vardıda yemeğinibile kocası yapmış sakın minibüse biniyim deme bu çoçuğa bişey olursa sorumlusu seni bilirim dedi taksi tutcakmışım ulan dedim hastane çok uzak ben taksi tutsam enaz 300lira geliş gidişe veririm param yok memo daha maaş almadı nasıl gidiyim ozamn gitme dedi uyuz çok da lülüüüüüüüüüü

oh ye bakalım besle tomurcuğumuzu kurtlarınıda dök düğünde
canım kısır köfte ince bulgurdan soğanla maydonozla unala köfte yapılıyor nohut ve kemikli et pişiriliyor köfteler kaynayan nohuda atılıyor soğanla sarımsak naneyle sos yapılıp üzerine dökülüyor köfteler nohut büyüklüğünü geçmeyecek ve en az 2saat pişcek bu kadar acılı yaparım ben genelde
sevim basınız sagolsun canım Allah geride kalanlara uzun ömür versin.
saolasın canım
hadi hayırlı olsun bak arabanız alındı üzüldüğüne değmedi güle güle kullan canım
selam fıstıklarrrrrrr bugün erken gireyim sonra atarım kendimi yatağa dedim :)
çok yorgunum ya hafta sonu geldi ama bizde bittik yani...
sizler nasılsınız pekii:)))
kıyamam bebekde var artık dahada yorulcaksın canım allah yardımcın olsun

canım düzelmedinmi sen daha çabuk düzel kociş geliyor yolda allah bidaha ayırmasın bitanem

ya anlamaıyorum sanki bu dünyada benden başka hamile yok tüp bebekmiş ben çok geziyormuşum gezdiğimde bahçeye kadar çıkıyorum evde yatacakmışım sanki şeyim altından ne kadar kıymete bindim ulan ben eskidende ölsem oh derlerdi sinir bozucu bu olay ben hiç hamileliğimi böyle hayal etmememiştim gezecektim işimide kendim yapacaktım bebeğime ve kendime hettrşeyimi alcaktım ay şimdi ne yapsam kabahat onu yeme osan yaramaz bunu yapma olmaz bu ne yaaaaaaa sinirlendim ben kaçıcam hehe yada onlarımı kaçırsam

evt bebingim gel ocakta pişiyor yanına erişte salata yoğurt turşu
ama semra gibi bende tek öğünleremi düşsem çok kilo aldım çokkkkkk

semra olmaz öyle bana uyarsa katılırım olayı tamam ben sıkarım şişimi sen nereye dersen oraya geliriz balım

selam kızlaarrr

sağlık ocağına gittim kalp atışını dinledik:))
ve 2.tetanaoz aşımı oldum
ötekinde acımadı diye hava basıyodum bu da acımaz inşallaahhh

bir sürü stajyer dinledi oğlumun kalbini:))
ilk defa dinleyeceklermiş sabahtan beri bekliyolarmış

seviim minübüse binme tabii
istanbulda minibüs hatta taksi bile ne saçma paldır küldür
insan başkasının arabasını kullanırken düşünmüyo hiç
bekle memo ne zaman izin alırsa o zaman git

kaynanana geçmiş olsun
benim ki de olmuştu lazerle çizdilerdi olmadan önce diyoki ağır iş yapılmayacakmış operasyondan sonra
ben de korkma millet uçağa binip kaç saat gidiyo bundan sonra demiştim cesaret veriym diye
kötü bi niyetim yok tu:)))))))))))))))

babamız binbirr nazla balık temizliyo
öyle dediğimi duysa da kızar ne nazı diye aama
geliym mi temizliym dedim sesi çıkmadı bi gidip bakıym ben gelirim yine

sevimmmmm boşver kızım yaaaa uyma sen onlara dinleme biel bence gerek yok
kacırabilirsen kacırt tabi:)
tek yol kaynanana koca bulmak

maşallah paşamızın kalbinimi dinlediniz ne güzel rahatlamıştırsın sen şimdi mavim minübüsede binmezsem nasıl giderimki bunlar bence çok abartıyorlar olcaksa evdede olur
kaynanımın aslında dilii ameliyat etmeliler bende kötü niyetten demiyorum vallaha dili bozulmuş onun yazık
babamız binbirr nazla balık temizliyo
öyle dediğimi duysa da kızar ne nazı diye aama
geliym mi temizliym dedim sesi çıkmadı bi gidip bakıym ben gelirim yine

ya özlem de hep kociş yapıyor diyor şu işi benimkinede öğretseler ya ne güzel olur bende böyle koca istiyorum becerikli maşallah vallaha

sevimcim ayarlarız canım,haftasonu olursa size yakın yerde buluşuruz merak etme,zafer getirir bizi.çok sakınan göze çöp batar sakınma tatlım,rahat ol,dinlemesen onları,gez ,toz,hamileliğin tadını çıkar,uzun bir zaman eve bağlanıcaksın,ona göre acısını çıkar.ben hamişke hiç bir günevde durmadım,iyikide durmamışım,şimdisıkılıyorum iştee..minübüsler çok fecii canım yaaa,bi tanıdığınızdan falan alın araba.nerdeydi senin hastane??

kısırlık testi cıkmış gördünüz mü
yuh artık dedim daha ne olsun yani
ovulasyon testleri gibi negatif cıkması iyiymiş
alsam bide sinirim hepten bozulabilir

semracım tabikide kızın seni gecicek ama cokta kıskanıcak cıtır annesini söyliyim şimdiden :)

pendikte tuzlaya girerken e 5 üzerinde ama burdan en az 3minibüs bakalım bi arkadaşım var ona diycem bu akşam bize gelceklermiş o götürür belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…