Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım sanada geçmiş olsun söylediklerinde haklısın inşallah sağ salim aşılamaya gerek kalmadan buradan hamileyim müjdesi hepimiz veririz rabbibimin ol dediği an şu mübarek günler hürmetine hemen gelir inşallah..

burpcum cnm bneim yaa inana çok kötü oldum diyecek birşey bulamıyorum inan bi sevinçle girdim ama olmamış cnm elimden birşey gelsede yapsam inan

teşekkür ederim canım.bende artık aşılama düşünmüyorum zamana bırakıcam çünkü bu şekilde daha fazla üzülüyorum uğraşıp sonuca ulaşamamak beni dahada yoruyor bizim nazlı bebişler bizi üzmeden ansızın sağlıklı bir şekilde gelecek inşallah.

kandiliniz mübarek olsun kızlar Rabbimm bu günde hepimizn duasını kabul etsin
inşşşş Allah büyüktür

kızlar çok zor bir gündü işte çok zorlandım ablamda fenalaştı bana olan üzüntüsündenmi diye çok korktum oda kendini çok kötü hiissediyor yanımda karnını seviyorlar oda hep suçlu hissettiğini söylüor çok zor bir durum oda inanamıyor yaşadıklarımıza nazar deydi diyor biz gerçekten eşimle çok mutluyduk herşey harikaydı hatta okadar mutluydukki bir bebeğin eksikliğini bile hissetmiyorduk deliler gibi gezip tozuyorduk ama herşey allak bullak oldu sadece aksilik talihhsizlik bugün iş yerinden çıktıktan sonra hayatımda hiç haykırmadıığm kadar haykırarak ağladım gözümdeki güneş gözlüğüde buğulandı gözyaşlarımdan gözyaşları silmekten viraj falan alamadım demekki kötü araba kullananlara tepki vermemek lazım insanların böyle kötü günleri olabilliyor mesela yola bakmadan giriyorum yani hiç bir şey umurumda değil birisi bindirirse bindirsin gibisine öyle çok haykırdım çığlık çığlığa ağladımki yol boyunca kendi halime üzülüp ağlamaya devam ettim çünkü iş yerimde çok biriktirmiştim ama içimin acısı biraz olsun azalmadı bir artçı şokta yarın var 12. gün testine gideceğim hastaneye dosyamın fotokopisini alacağım
kayınvalidem rüya görmüş eşim bebekmiş yerde ölü gibi yatıyormuş ağlayaarak yardım istemiş o sıra dirilmiş falan tutturdu bir ümit vardır diye yani insanlar inanmak istemiyor ama ben inanıyorum kabul ediyorum ama yanlızca alışamıyorum

gamzecim teşekkür ederim canım
biraz ders çalışayım kafamı oyalarım belki

cnm benim yaa iinan senin acını burda senle paylaşıyorum keşke elimden birşey gelsede ilk sana yardım etsem biraz önce kendime çok kızdım seni umutlandırdım diye insan çok kötü oluyor seni çok ii anlıyorum

burp um bilmiyorum ama ya yarın pozitif haber alırsan ne olucak olmadın hala regl.
senin işlerin ters olur bide böyle olursa ne biliyim benim hala umudum var.
seni heveslendirmek istemiyorum ama niye gelmedi o zaman reglin anlamıyorum hiç

slm kızlar sayfamız gerçekten üzücü olaylarla dolmuş bu akşam hepimize en içten duygularımla dua edicem yasin okuycam hepimizin kandili mübarek olsun bizde bu kenetlenme varken allahım bu gece tüm dualarımızı kabul edecek inanıyorum allahım ne olur bundan sonra hep güzel haberler alalım....

valla iyileşmiş gibi yapıyorum nursimcim sağolasın.mecburen calısıyorum.
gözlerim akıyor burnum tıkalı valla halsizlik diz boyu zaten bu ay kaldı bebek calışmalarıda canım sıkkın.

ıyi akşamlar kızlar,bugün Peygamberimizin doğum günü,bu kutsal gece hepimize hayırlar,güzellikler,hayırlı doğumlar getirsin.Kandilimiz mübarek olsunnn...Dualarımız kabul olsun...

kızlar merhaba benimde 2 aydır solda yumurtam olmuyordu ve sağ tüpüm de rahim filminde ağrıdan duramadığım için kapalı görünmüştü yani kapalı varsayıyorduk ve aşılamalarım da tutmamıştı biliyorsunuz ben hep solda olsun istiyordum ve bu ay solda da varmış yumurtam çok sevindim sanki hamileymiş gibi bakalım ne olacak

merhaba kızlar
kandilimiz mübarek olsun
Allah ım dualarımızı kabul edip meleklerimizi sağ salım göndersin inşallah

evet canım biraz bırakalım bakalım ne olacak:))) dediğin doğru bir tedavi görünce ister istemez daha çok ümitleniyoruz ve tabi daha çok üzülüyorum... nazlı bebişler gelsinler artık ne olur:Saruboceq:

aren ve özlem hikayelerinizle yeniden yaşadım kayıp olayımı
Allah sabır versin hepimize
bi daha kimseye yaşatmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…