herkese hayırlı kandiller.arkadaşlar bol dua edin bu mübarek günde.allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah..
canım çok geçmiş olsun.
ilk evlendiğimde 8 ay düşünmedim önce işe gireyim dedim. düşündükten 4 ay sonra hamile kaldım. o kadar pişmanım ki şimdi o 8 ayı boş geçirdiğime şimdi iş falan hiçbirşey istemiyorum yeterki bebeğim olsun diyorum ama olmuyor. hamile kalmanın bu kadar zor olacağını düşünmemiştim.ikinci defa yine hata ettiğimi düşünüyorum. keşke bebeğimi kaybettikten sonra 3-4 ay sonra aşılamaya falan başlasaydım fazla beklemeden. 3-4 aşılamadan sonra olmazsa tüp bebek düşünürdüm. gerçi eşim dahil kimseyi ikna edemedim. etrafımdaki herkes bir kere hamile kaldın bir daha kalırsın diyor. bende o ümitdeydim. ilkinde çok uğraşmadığım için bunda da kısa sürede kalırım diye düşünüyordum. hesap yapıyordum en geç 5-6 ay içinde tekrardan hamile olurum şöyle yaparım falan diye. ama anladımki bir kere hamile kalmak tekrardan kolay kalınacağı anlamına gelmiyormuş.p.tesi hsg çektireceğim ya bu ay yada artık gelecek adet dönemi sonrası aşılama olacak. sanki aşılama ile %100 hamile kalacakmışım gibi buna da çok umut bağladım. halbu ki aşılamanın normal yoldan çok fazla bir farkı yok. sadece şansını birazcık arttırıyor o kadar. ama en azından farklı yollar denemek moralimi ve umudumu daha arttırır diye düşünüyorum. en azından ilkinde öyle olur. umarım 2.ciye falan gerek kalmaz.
canım ya sana da çok büyük geçmiş olsun... sanırım sorun hepimizde aynı eşlerimizin yapısal bozuklukları oluyor ama düşüyor... benimde düşmedi bende ölü taşımışım ama bana düşük için ilaç falan vermediler hemen kürtaj yaptılar... benimde 1 aşılamam var olmayan ... mayısa kadar yok tedavi falan belki mayısta tekrar bir aşılama yapacağım... inşallah o da bize sımsıkı sarılır....
teşekkür ederim canım.bende artık aşılama düşünmüyorum zamana bırakıcam çünkü bu şekilde daha fazla üzülüyorum uğraşıp sonuca ulaşamamak beni dahada yoruyor bizim nazlı bebişler bizi üzmeden ansızın sağlıklı bir şekilde gelecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?