kızlar bugün biliyorunuz merkezdeki olması gereken test günümdü 12. günüm yani yaptırdım adettendir kırmızılar dere tepe düz gidiyor ağrı gırla gidiyor doktorumuzla konuştuk yapılan işlem ve testlerin fotokopisini aldık sınav üzeri doktorum birde ofis histeroskopi istedi hemde anestezisiz haftaya bir gün gel yapalım dedi
((( off yaa inanılır gibi değil bizim çilemiz hiç bitmeyecekmi daha önce yapılmıştı şimdi endometriumuna bakacam dedi çekecek acılarım varmış nedenlerini konuştuk
bana dediki sizi ben çok seviyorum çokk güzel bir insansınız eşinizde mükemmel biri işiniz auranızda çok güzel yani hayatta insana herşey vermiyorlar bana saç vermediği gibi sizede bebek vermiyor dedi hayat her istediğini vermiyor malesef insana dedi bunu doktor kimliğinden sıyrılıp bir dost kimliği ile söyledi düşününce bebeği saymazsak son zamanlardaki ekonomik krizi saymazsak herşey harika olurdu yani bu bebek fikrinden tamamen vazgeçmek gerçekten iyi gelecek bana
doktorum ara vermemi kesinlikle tasvip etmedi ama ben genede seval taşdemire gitmek istiyorum ağustos gibi onda denerim orası evime uzak bir yer çok zor olacak ama ablamın evine yakın her gittiğinde yeni bebişini severim ablamın bana uğur getirrir o bebiş
çizelgeme baktım kızlar 13. günde tam 12 tane yumurtam olmuş hemde hep sorun yaşadığım sol tarafımda olmuş 10 tanesi ama yavaş büüyüdükleri için işe yaramadılar yani büyümelerini bekleeyemezdik adet tarihim yaklaşıyordu riskliydi yani
eşimin spemleri 96 milyon ama hızlı hareketli 0 çıkmış bu demek oluyorki kendi kendimize hamile kalma olasılığımız %0 yani her ay ümit dahi edemeyeceğim bu sonuçlara göre varikoseli konuştuk ben şimdiye kadar düzeleni görmedim tam tersi kötüye gideni gördüm dedi ki özlemcim allah korusun sen sakın telaşlanma inşallah sizde işe yarar
haftaya şu histereskopiyide yaptırayım sınav üzeri bir bu eksikti tuz biber oldu zaten sınavı alamayacağımda kesin son bir aydır kafam hep 5 karış havada konstantre olamadım kurs parasına yazık oldu kızlar bende kötü havalar esiyor isterseniz toparlanana kadar girmiyeyim
dün çatlayana kadar ağladım geceleyin berbat bir his
bu akşam negatif haberimizi şarap eşliğinde kutlayacağız her negatif haberde parti yaparız biz çünkü
(((