Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydınnnnnnn!!!!!!!!

dün çok yoruldum,misafirlerim vardı,bana pek iş bırakmadılar ama işte ben yinede yoruldum.ellerim kollarım balon gibi.çok şişmişim.yüzüğümde sıkmış,çıkmıo.daha kahvaltı yapıcamm.off yaa çok işim vvarrrrrrr..........

hayırlı cumalar..
dün kaşam saatlerce dua ettim kuran okudum yasin de meryem suresi allahım hepimizin dualarını kabul etsin hepinize tek tet ettim ..
burpcum kendine dikkat et dalgınlık felaket getirebilir allah korusun senden daha önemli birşey yok biliyorsun..kendine çok dikkat et bugün senden güzel haber beklemeyi çok istiyordum allahım hayırlısını versin..
bebişim iyileştin mi?
kaynım geldi kahvaltı yaptık birazdan çıkıcaz yine.. hafta sonu gezeceğiz inşallah hava güzel olur olmazsa da kapalı yerlere gideriz..
nbhn çok sevindim yumurtanın olmasına inşallah tez zamanda bebişin sana gelir..
mavim benimde kasık ağrılarım başladı ama benim daha var salı ya da çarşamba olmam lazım..inşallah olmazsın mavim olursanda üzülme lütfen inşalalh önümüzdeki aya olur..sıkma canını..
özlemim senin de acıların tazelendi yani mavimin senin içinden koparıp çıkarmak çok zor olsa gerek..
dün ütü yapıyordum paranoyak oldum artık otomatiğe bağlamışım elim ütü yapıyor ama beynim başka şeyler düşünüyor bebişime kıyafetler alıp onları ütülediğimi falan hayal etmeye başladım durum vahim yani..allahım aklımıza kalbimzie sabır versin..
girmeye çalışacağım ama vakit olamayabilir..ama aklımdasınız herkese şimdiden iyi hafta sonları..

selam kızlar kimsler ugramamıs...
arkadaslarla kaynattım birazcık cok yoruldum valla konusurken.
sosyal aktivite özlemişim ben valla.

semracım dikat et kendine yormamaılsın cıkar artık yüzüüğünü takma lütfen evli oldugun her halinden bellikaydirigubbakcemile3
bugun arkadasımada cok kızdım doguracak bugun yarın hala elinde yüzük var ya sonra keserek cıkarıyorlar doktorlar cok kızıyor aaaaaaaaaaaa
kafamın tasını attırma adanın annesi...
canım senin beklenen doğum tarihi ne doktor bişey dedi mi

herkes nerde bugun...
ama ben cok yalnızım burda sekerler
denizim oh gez toz keyfine bak canım.
burp um ne durumda acaba....bilmiyorumkismile

kızlar bugün biliyorunuz merkezdeki olması gereken test günümdü 12. günüm yani yaptırdım adettendir kırmızılar dere tepe düz gidiyor ağrı gırla gidiyor doktorumuzla konuştuk yapılan işlem ve testlerin fotokopisini aldık sınav üzeri doktorum birde ofis histeroskopi istedi hemde anestezisiz haftaya bir gün gel yapalım dedi ((( off yaa inanılır gibi değil bizim çilemiz hiç bitmeyecekmi daha önce yapılmıştı şimdi endometriumuna bakacam dedi çekecek acılarım varmış nedenlerini konuştuk
bana dediki sizi ben çok seviyorum çokk güzel bir insansınız eşinizde mükemmel biri işiniz auranızda çok güzel yani hayatta insana herşey vermiyorlar bana saç vermediği gibi sizede bebek vermiyor dedi hayat her istediğini vermiyor malesef insana dedi bunu doktor kimliğinden sıyrılıp bir dost kimliği ile söyledi düşününce bebeği saymazsak son zamanlardaki ekonomik krizi saymazsak herşey harika olurdu yani bu bebek fikrinden tamamen vazgeçmek gerçekten iyi gelecek bana
doktorum ara vermemi kesinlikle tasvip etmedi ama ben genede seval taşdemire gitmek istiyorum ağustos gibi onda denerim orası evime uzak bir yer çok zor olacak ama ablamın evine yakın her gittiğinde yeni bebişini severim ablamın bana uğur getirrir o bebiş
çizelgeme baktım kızlar 13. günde tam 12 tane yumurtam olmuş hemde hep sorun yaşadığım sol tarafımda olmuş 10 tanesi ama yavaş büüyüdükleri için işe yaramadılar yani büyümelerini bekleeyemezdik adet tarihim yaklaşıyordu riskliydi yani
eşimin spemleri 96 milyon ama hızlı hareketli 0 çıkmış bu demek oluyorki kendi kendimize hamile kalma olasılığımız %0 yani her ay ümit dahi edemeyeceğim bu sonuçlara göre varikoseli konuştuk ben şimdiye kadar düzeleni görmedim tam tersi kötüye gideni gördüm dedi ki özlemcim allah korusun sen sakın telaşlanma inşallah sizde işe yarar
haftaya şu histereskopiyide yaptırayım sınav üzeri bir bu eksikti tuz biber oldu zaten sınavı alamayacağımda kesin son bir aydır kafam hep 5 karış havada konstantre olamadım kurs parasına yazık oldu kızlar bende kötü havalar esiyor isterseniz toparlanana kadar girmiyeyim
dün çatlayana kadar ağladım geceleyin berbat bir his
bu akşam negatif haberimizi şarap eşliğinde kutlayacağız her negatif haberde parti yaparız biz çünkü (((

özlem hanımın bugun bi işi mi vardı yaaaa

mavi hanım söyle kaynana na seni rahat bıraksın olmuyor böyle

kızlar gerçekten hala çok üzgünüm çok çok çok üzgünüm çöpe milyarlar gitti bir hiç için ya bana olumsuz demezsiniz heralde bakın söylediğim her şey tıkır tıkır çıktı ben birazcık gerçekçiyim okadar malesef hayatım boyunca hiiç hayalperest olamadım keşke olabilseydim
bana iki hafta verin iki hafta böyle içinizi karartacağım yada moralimizi bozuyorsun derseniz iyi hissettiğimde dönerim aranıza ama sonrasında ağustosa kadar geyik muhabbeti yaparım ben sizle

burp um bugun keşke guzel bi haber alabilseydik senden.senin tembel tenekeler senin gibi calışsalar adam olurlardı zaten.aslında 12 yumurta cok iyi bi rakam ama gelişmemeleri iyi olmadı.vazgecme diyorum.eminim iyi bir merkeze gidiyorsun ama değiştirmelisin su kara talihini.esinin sperm sayısı muhteşem galiba ama hareketliliği niye sıfır onu anlayamadım cözümü yok mu.
yapay rahim ortamında bebeklerin gelişimi bekleniyormus sonra yerleştiriyorlarmıs acaba bu yöntem işine yarar mı?
yoksa yurtdısına mı gitsen.tahlillerini yollasan önden bi fikir alsan.adamda sperm olmuyor bir tane buluyorlar ameliyatla ve oluyor bebek böyle seyleri çok duyduk okuduk hatta gördük
ofis histereskopi ne acaba niye anestezi vermicekler anlamadım

hiç biryere gitmek yok.istediğini yapabilirsin zopalarım seni çocuk sen istediğin kadar olumsuz ol bize işlemez kuzum...
ama deme bir hiç için milyarlar gitti filan
lütfen imkanın vardı kullandın ya olmasaydı içinde kalsaydı

burpcum hiç hayal kırıklığı yaşama lütfen emin ol herşeyin rabbimin bildiği bi zamanı var.ne mutluki çalışıyosun güzel bir işin var ya bunlar olmasaydı,maddi imkansızıklar içinde olsaydın.rabbim sağlıksız hayırsız evlat vereceğine sağlıklı hayırlı evlatlar versin.bu yolda verilen her çaba kutsal bence.

evet ya jbasecim cok haklısın.Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
tabiki eşinle sana iş sağlık versin ki hayatınızı gecirin.en guzeli bugun bu olayı kutlamak guzel bir sarap için benim yerimede

Kelimeleri,sözcükleri nasıl kullanacağını bilememek diye buna denir herhalde.Hayalkırıklığı çok fazla.Burpcum,belki de olanı kabullenmek değil,olacak olanlara teslim olmak artık bundan sonra yapacaklarımız.Çok büyük bir sınav bu.Sınıftamı kaldık,takdir mi alacağız bilmiyorum.Umarım yüzümüz artık güler....

canım benim rabbim inşallah gönlüne göre verir :Saruboceq:

denizcim allah dualarını kabul etsin canım:)) evet acılar tazelendi ama küllendi artık azıcık rabbim kimseyi böyle terbiye etmesin... bende dün akşam hepinize dua ettim .rabbim sesimi duyarda kabul eder inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…