Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpum ya kıyamam ben sana o gözünden akan yaşlara..... ne yapalım git bakalım ne olacak artık ne diyeceğimi bile şaşırdım valla....

burp cum valla diyecek sö bulamıyorum bugünlerde ben de pek iyi değilim
evdeki durum ister ietemez kasıyorum kendimi
adet yaklaştıkça canım sıkılıyo ilk defa hafta sonu gelecek diye korkuyorum

bebing ne güzel işin varmıış:))))
iiinşallah yakında senden bol bol alış veriş yapmak nasip olur hepimize :)))))
eeeeeeeeeee sen de beğendiğini bebişine ayırırsın tez zamanda inşallah

inşallah kabul olur tatlım şimdiden teşekkür ederimopuyorumnanaktan

hadi bakalım inşallahhhhhhhhhhh........ neden solda istiyorsun?opuyorumnanaktan

bu arada canlarım kahverengiler teşrif ettiler ağrı eşliğinde kırmızılarda yarına hazır olur denizim sen bilirsin o vajinal jellerin ne iğrenç bir hale geleceğini ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
allahım nasıl sınıyorsun bizi yarabbim

benim de yarın gelecekler
ya da öbür gün

ya da hiiiiiçççç gelmese ne iyi
ama sinyal veriyoo
kırmızı geliyorum diyo malesef

hadi arkadaşlar kendimizi toplama zamanı.umudunuzu yitirmeyin,burpum şuan böyle diyor siz ona bakmayın imkanları el verdiği kadar çabasını gösterip meleklerine kavuşucak.bunu yapıcak.önümüzdeki aya yeni umutlarla başlıcak.sizlerde güçlü olmalısınız.bu mübarek günde dilerim rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın,daha fazla aratmasın.şimdi güçlü olup eski neşemize dönmemiz lazım,bu şekilde sessiz olarak,olumsuz konuşarak umutlarınızı kaybetmeyin.hadi canlarım olucak.seneye bu zamanlar hepimizi bebişleri bizlerle olucak..

hadi bakalım inşallahhhhhhhhhhh........ neden solda istiyorsun?opuyorumnanaktan

canım benim rahim filminde 2 tüpüm de tıkalıymış film sayesinde sol açıldı sağ tüpümün açılıp açılmadığı görülememişti sol tüpüm kesin açık olduğu için hep solda olsun istiyorum 2 aşılamamda da solda hiç yumurtam olmuyordu

gunsydın kızlar...
kandil olunca dun aksam kimse kaynatmamıs
bizde önce kayınvalidemlere gittikm sonra annemlere tabi gelir gelmezde uyudum
dua bile okuyamadım...
Allah affetsin artık beni.
bugun daha iyiiyim..
grip salgını varmıs dikkat edin sekerler malum devlet yasakladı domuz gribi haberlerini ama siz dikkatli olun geciştirmeyin antibiyotiğe cok dirençliymiş birkaç kişiyi duydum zatürre olmuşlar onun için sizide uyarmak istedim

birazdan arkadasıma kahvaltıya gidicem canlarım öğleden sonra yine sizlerle olucam.çok bunalmıştım annem beklicek bikaç saat banada iyi gelicek.aslında eve gidip yatsam daha iyi ama dogumgunuydu gecen gun arkadasımın hediyesini vermem lazım

burp um aferin sana sasırttın beni yine isyan edersin sanmıstım ama dua okumussun Allah kabul etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…