Çok sevdiğim dostum dün aradı,2.hamileliği idi.Spiral taktırdı yazın,2.yi düşünmüyorlardı,aksilik bu ya,ilk taktırdığı ay,spiral kaymış ve küt hamile.Dün de cinsiyetini öğreneceklerdi,birincisi kız,dün ağlaya ağlaya aradı,o da kızmış.Ama o çok erkek bebek istiyormuş da,yıkılmışta,da,da,da...Sakinleştirdim onu,üzülme 3.ye erkek olur dedim,ama ben nasıl doğururum bir daha dedi,ben de yine spşral taktırırsın kayar,kazayla olur yine dedim,ben öğleden sonra spiral taktırmaya gidiyorummmm
amanın bu topikte herkesin kızı olursa kendilerine koca bulamıcaklar sonra:79:
günaydın..nasılsınız bakalım akşam gelemedim
kaç gündür tuaf olmamım sebebi belli oldu
hamileyim demek çok isterdim ama adet oldum.
hem de son 2 aya göre erken
bayramda beklerken öncesinde geldi
denizcim konuştum. dün akşam halledicez herşeyi iyileşiyim biraz zaman ver bana diyor yine aynı şeyler tabiki aklında şu an kredi çekip ev almayı istiyor. bende bir an önce şu tedaviyi sonuçlandırmak istiyorum bakalım ne olucak.
o hamileyse ona üzülmüyorum ki onun için seviniyorum ben kendi derdime üzülüyorum
ufffffffffffffffffffffff cok gıcık bi gun ne gzel alısveriş yaptım butun gun full enerjik olacaktım.zaten elim hep bol seylere gidiyor rejimdeyim bundan böyle
Çok sevdiğim dostum dün aradı,2.hamileliği idi.Spiral taktırdı yazın,2.yi düşünmüyorlardı,aksilik bu ya,ilk taktırdığı ay,spiral kaymış ve küt hamile.Dün de cinsiyetini öğreneceklerdi,birincisi kız,dün ağlaya ağlaya aradı,o da kızmış.Ama o çok erkek bebek istiyormuş da,yıkılmışta,da,da,da...Sakinleştirdim onu,üzülme 3.ye erkek olur dedim,ama ben nasıl doğururum bir daha dedi,ben de yine spşral taktırırsın kayar,kazayla olur yine dedim,ben öğleden sonra spiral taktırmaya gidiyorummmm
kızlar şaka maka derken dün dayımın kzının yaptığı tepki beni çok etkilemiş ya gerçekten kzım ona benzerse diye kendi kendime sinirlendim allahım ne olur benzemesin resmi olsada koysam kaynanamın hehe amanım allahım inş benzetmez çoçuğu bile sevemem heralde allah korusun
ben geldim kimse yok..terasda oturuyorum,hava bulutlu ama sıcak.çamaşırlarımıastım,yemeğimi yaptım,çocuğumu uyuttum,anam tam ev kadını oldumm yaww:))
tuany gelmiş gitmiş.arkadaşına diyecek bişey bulamıyorum,allah gönlüne göre versin.
sevim soğan toplamada,ne g üzel yaa,organik besleniyorsunuz.
bebingde kuaförde mis gibi olsun:))bende gidicem ama perş.
neyse ben kaçar,ada uyandıı..
evet balcım tüp bebek raporu için:))denizcim tüp için mi istiyolar bunu canım
yok canım ocakta ksımetse .))canım sen bu ay başlamıyon mu tüp bebek tedavisine
geçmiş olsun canım sanada eşinede..en kısa zamanda iyileşin ki bebiş gelsinevet zasacım inşallah onuda o şekilde halletmeyi düşünüyorum.
yine öksürükten boğuluyorum ilaçlar işe yaramadı. şimdi bizim burda göğüse bakıldım geldim. röntgen çekildim. modül gördü. dr. korkuttu beni tomografideki dr baktı o herkeste olur dedi dr. çektirsin ondada çıkar dedi rahatladım birde bunla uğraşmayayım. zati üzüntü veren bir sürü dert var.şükürler olsun rabbime. eşimide çeğırdım gelmedi baktırayım dedim oda çok fena öksürüyor.
güle güle giy canım bayram öncesi iyi ki yapmışsıno hamileyse ona üzülmüyorum ki onun için seviniyorum ben kendi derdime üzülüyorum
ufffffffffffffffffffffff cok gıcık bi gun ne gzel alısveriş yaptım butun gun full enerjik olacaktım.zaten elim hep bol seylere gidiyor rejimdeyim bundan böyle
günaydın..nasılsınız bakalım akşam gelemedim
kaç gündür tuaf olmamım sebebi belli oldu
hamileyim demek çok isterdim ama adet oldum.
hem de son 2 aya göre erken
bayramda beklerken öncesinde geldi
ayyyyy sermestim yaaa seni ne kadar üzmüşler böyle kıyamammm sana ya aslında her dr. öyle değil canım sen uyuzun bieine düşmüşsün şikayet edin anacım böyleleriniii seni düşünebiliyorum o anki psikolojini neyseki geçti gitti. canım iç karnın geniş canım senin ondan öyle zannediyon senhastanede bi arkadaşım var 4 aylık kız bi görsen benim normal karnım onmdan fazla düşün yaaa hiç yok genelde kızı olucak annelerin kalçalarını genişliyor. rahat ol sen korkma hem bebekler 5. aydan sonratam olarak hissedilebiliniyormuş.
merhaba
öğlen oldu anca gelebildim sabah anneme gittim kahvaltıya ordan alışveriş merkezine kendime ciciler aldım.hamile sandılar beni uffffffffff sinirim bozuldu.
öğleden sonrada kuaföre gidicem sacımı kestirmeye bide epilasyon işim var.
keyfim kactı cok
eşimle konustuk bi arkadas var 1 yıllık evli cocuk deniyorlar doktora filan gidiyorlar anlattıklarını ben anlıyorum da o anladıgımı bilmiyor.eşim aramıs 1 de randevum var demiş söylememiş doktora gitcek ler herhalde dedi.iyi dedim bende.bak hamile olablir onceden söyliyimde sasırma dedi.nasıl kızdım niye sasırıyım ki gayet normal bizim omlmuyorsa baskalarının olmıcak degil ki olur.bende sasırmam ama üzülürüm bunuda engelleyemem dedim
sevimcim canım benim bu iç yangısı ne desen söz dinlemiyor işte bi garip sey bende anlam veremiyorum
olmaması belkide hiç olmucak olması canımızı acıtan
Allah tan hayırlısını istiyorum herzaman ama bu iinsanlar beni deli ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şişt ben işi garantiye alıyım mavi başlığı biriktir anam gel şimdiden biz beşik kertek
yoksa benim kız evde kalır büyüyünce
kaynanama benziyormuşya elimizde kalmasın şimdiden ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayım elimde kalmasın ne veriyon
kızlar şaka maka derken dün dayımın kzının yaptığı tepki beni çok etkilemiş ya gerçekten kzım ona benzerse diye kendi kendime sinirlendim allahım ne olur benzemesin resmi olsada koysam kaynanamın hehe amanım allahım inş benzetmez çoçuğu bile sevemem heralde allah korusun
kuaförden geldim cicişler ohh dünya varmıs ya
iyi oldu rahatladım agrılık yapıyormuş yaaa
sermest okuldan gelmedi mi dahaaaa
hadi ben hazırlandım gelin.
kizlar ben bugün ise gitmedim sabah uyanamadim birtürlü kaytardim bugün isi:))))
buarda randevuma 3 gün kaldi bakalim dr. ne diyecek insallah erteleme felan olmaz biraz heycanliyim
ahanda sermest geldi hosgeldin canim günün nasil gecti bakalim?keyifler yerindemi tatlim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?