Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoş geldin sermest ayyyyy canım duyma artık çok dolu böyle ileri geri konuşanlar ooo dolu burda duymamak en iyisi bende dün pişirdim ıspanak hep sebze yapıyorum bende bir an önce toparlanalım diye ooo bebim ve sen mis gibi bayrama hazırlık

sorma melegim o ormana baltanın girmesi farz bugün :)
özlemim de yorgun düşmüş kıyamam ay bir de yarın nöbetim var benim hoff
balcımm benim ıspanaga da bir el atıverseydin ya sevabına:))

özlemcim melekcim hoşgeldiniz kızlarrrrr bu gün herkes uykusuz ve yorgun bende aksine 6 da kalktığım halde enerji doluyum nedense reglide olmak üzereyim.

sermestim kız ne demek bi koşu gelir yaparım valla cidden hiç üşenmem evdede huyum kız hiç oturmam eşim derki allah aşkına başım döndü otur ya sana imreniyorum diyor. enerji dolusun hasta olduğun halde bana bakmayı bile hiç ihmal etmiyorsun.

sermest bizimde petekler ısınmıyordu. dün akşam servis geldi. o yağmurlarda yakamadım. meğerse düğmesini kırmışız yaa boş dönüyormuş cumartesi gelicekler bakımını düğmesine zıkkım çıksın değişicekler evde mahkum kalıcam eşim çıkar olan bana olurr.

saol balım düşünmen yeter
ben de önceden hamarat bir hatundum erinmezdim bişeye
ama bu bekar hayatı bozdu benim hamurumu şimdi evi mok götürse umrumda değil
herşey gözümde büyüyor valla yalan değil:)

melek ne güzel sen başla artık yemek filan derken akşam olur. ooooo ben daha gidicem tarfik filan ta kadıköyden ümraniye eve varıcam yemek yapıcam yicez oooo

bende çocukluktan beri öğretmen olmayı çok isterdim. olamdı işte ağrı sınıf öğretmenliğini kazanmıştım babam göndermedi. ne işin var oralarda engel olduuuuu.

balcigim yemegim hazir benim tatlim simdi camislarima basladim cogunu katladim simdi ütüye basliyacagim en fazla 3 saat sonra bütün islerim bitmis olur ondan sonrada agdaya basliyacagim

günaydın..nasılsınız bakalım akşam gelemedim
kaç gündür tuaf olmamım sebebi belli oldu
hamileyim demek çok isterdim ama adet oldum.
hem de son 2 aya göre erken
bayramda beklerken öncesinde geldi
evet hep umutla doluyoruz hiç karamsar olmuyoruz belki bayramda geliverir belli mi olur
inşallah gelir
ha olmadı dediğin gibi tedaviyle gelir ama gerek kalmaz inşallah
geçen gün hastaneyi aradım rapor öncesi sistemik hastalığı yoktur raporu almam lazımmış
bir de bu çıktı başımıza..nedir bu çilem ya
o kadar uğraş didin sonu güzelolsun yarabbim lütfen
ya benden de bir ton tahlil istediler sonra buraya geldim yaptırayım diye
hayırdır ameliyata falan mı gireceksiniz dediler
gerçi önlem almalarıda iy birşey ama bunlar çok yoruyor adamı ya
ohhh ne güzel güle güle giy cenım benim..
kız niye sinir oldun belki malum oldu kızlara allah allah ya :)
amannn o kadar çok alıştık ki bizden sonra evlenip önce doğuranlara
sağlıcakla gelsinde gerisi boş
sizinde çok ama çok yakın :)))
peşpeşe geliyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aman ya rabbim ya bu kazalar niye bizimkileri bulmaz ki
bulmuşta bunuyor ha erkekmiş mokunu yer allah allah ya
sağlıcakla olsun desene be kadın ...
ha oldu bir o eksikti git taktır :)))
yeni yöntem ama sende işe yaramaz doğal koruyucular var
salak gibi korunduk birde sanki pat diye becerebiliyormuşuz gibi((
ne zaman senin başlangıç tarihin tatlım?

demek en sevdüğün dostun sevim o zaman ben küsüm seninle tuanay hanım
ahanda bende küstüm TUANAY hanimla bundan sonra mesafe koyalım bari :)
hey allahım ya :))))
kız senin kaynanan nasıl birşey öyle merak ettim valla
eee o oğlanı memoyu nasıl beğendin sen :)
o da onun eseri sevim :)
kuaförden geldim cicişler ohh dünya varmıs ya
iyi oldu rahatladım agrılık yapıyormuş yaaa

semracım bu bir dönem sonra calısmaya baslarsın canım
becerikli hatun
valla bende fırtlatayım ilk işim o gidip pınar altuğ gibi kestireceğim hem kısa olsun hem toplanabilsin
sözde kısacık kestirdim ama ne uzadılar ya maşallah :)
hemen boyatıp kestirmek ilk hedefim olacak ...
buarda randevuma 3 gün kaldi bakalim dr. ne diyecek insallah erteleme felan olmaz biraz heycanliyim
güzel haberlerle gel inşallah...
sorma melegim o ormana baltanın girmesi farz bugün :)
özlemim de yorgun düşmüş kıyamam ay bir de yarın nöbetim var benim hoff
balcımm benim ıspanaga da bir el atıverseydin ya sevabına:))
ayy benimde orman ya bayramda yapayım diyorum
allahtan nöbet derdim kalmadı :)
ıspanak mı aslında aldırsaydım bugün pazardı ya...
özlemcim melekcim hoşgeldiniz kızlarrrrr bu gün herkes uykusuz ve yorgun bende aksine 6 da kalktığım halde enerji doluyum nedense reglide olmak üzereyim.

ne güzel ya bende enercik olmak istiyorum :))))):78:

özlem fistigi sen ne yapyiorsun tatlim yemek hazirmi senin? seninkinin cinsiyeti ne zaman belli ollacak tatlim

kız benimde eşim olmayınca yanımda hiç bişey yapmak istemiyorum o yokken valla evle pek ilgilenmiyordum yalan değil. sen hem bebek bekliyon yorma kendini zaten

kiz bal bendede tam dersi oluyor esim evde olmayinca yerimde hic durmuyorum o evde olunca hic bisey yapmiyorum didismekten:)))

maşallah ya ne güzel bende öyleydim ki hala derler ama ben öyle hissetmiyorum....
hanaaaaa aynı ben :)
bende çocukluktan beri öğretmen olmayı çok isterdim. olamdı işte ağrı sınıf öğretmenliğini kazanmıştım babam göndermedi. ne işin var oralarda engel olduuuuu.
amnnn verilmiş sadakan varmış :))))
balcigim yemegim hazir benim tatlim simdi camislarima basladim cogunu katladim simdi ütüye basliyacagim en fazla 3 saat sonra bütün islerim bitmis olur ondan sonrada agdaya basliyacagim

banada gelll nolurrrrrrrrrrrrr ama 3 saate bitmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…