evet hep umutla doluyoruz hiç karamsar olmuyoruz belki bayramda geliverir belli mi olurgünaydın..nasılsınız bakalım akşam gelemedim
kaç gündür tuaf olmamım sebebi belli oldu
hamileyim demek çok isterdim ama adet oldum.
hem de son 2 aya göre erken
bayramda beklerken öncesinde geldi
ya benden de bir ton tahlil istediler sonra buraya geldim yaptırayım diyegeçen gün hastaneyi aradım rapor öncesi sistemik hastalığı yoktur raporu almam lazımmış
bir de bu çıktı başımıza..nedir bu çilem ya
o kadar uğraş didin sonu güzelolsun yarabbim lütfen
ohhh ne güzel güle güle giy cenım benim..merhaba
öğlen oldu anca gelebildim sabah anneme gittim kahvaltıya ordan alışveriş merkezine kendime ciciler aldım.hamile sandılar beni uffffffffff sinirim bozuldu.
öğleden sonrada kuaföre gidicem sacımı kestirmeye bide epilasyon işim var.
keyfim kactı cok
eşimle konustuk bi arkadas var 1 yıllık evli cocuk deniyorlar doktora filan gidiyorlar anlattıklarını ben anlıyorum da o anladıgımı bilmiyor.eşim aramıs 1 de randevum var demiş söylememiş doktora gitcek ler herhalde dedi.iyi dedim bende.bak hamile olablir onceden söyliyimde sasırma dedi.nasıl kızdım niye sasırıyım ki gayet normal bizim omlmuyorsa baskalarının olmıcak degil ki olur.bende sasırmam ama üzülürüm bunuda engelleyemem dedim
aman ya rabbim ya bu kazalar niye bizimkileri bulmaz kiÇok sevdiğim dostum dün aradı,2.hamileliği idi.Spiral taktırdı yazın,2.yi düşünmüyorlardı,aksilik bu ya,ilk taktırdığı ay,spiral kaymış ve küt hamile.Dün de cinsiyetini öğreneceklerdi,birincisi kız,dün ağlaya ağlaya aradı,o da kızmış.Ama o çok erkek bebek istiyormuş da,yıkılmışta,da,da,da...Sakinleştirdim onu,üzülme 3.ye erkek olur dedim,ama ben nasıl doğururum bir daha dedi,ben de yine spşral taktırırsın kayar,kazayla olur yine dedim,ben öğleden sonra spiral taktırmaya gidiyorummmm
ahanda bende küstüm TUANAY hanimla bundan sonra mesafe koyalım bari :)demek en sevdüğün dostun sevim o zaman ben küsüm seninle tuanay hanım
hey allahım ya :))))şişt ben işi garantiye alıyım mavi başlığı biriktir anam gel şimdiden biz beşik kertek
yoksa benim kız evde kalır büyüyünce
kaynanama benziyormuşya elimizde kalmasın şimdiden ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayım elimde kalmasın ne veriyon
valla bende fırtlatayım ilk işim o gidip pınar altuğ gibi kestireceğim hem kısa olsun hem toplanabilsinkuaförden geldim cicişler ohh dünya varmıs ya
iyi oldu rahatladım agrılık yapıyormuş yaaa
semracım bu bir dönem sonra calısmaya baslarsın canım
becerikli hatun
güzel haberlerle gel inşallah...buarda randevuma 3 gün kaldi bakalim dr. ne diyecek insallah erteleme felan olmaz biraz heycanliyim
ayy benimde orman ya bayramda yapayım diyorumsorma melegim o ormana baltanın girmesi farz bugün :)
özlemim de yorgun düşmüş kıyamam ay bir de yarın nöbetim var benim hoff
balcımm benim ıspanaga da bir el atıverseydin ya sevabına:))
özlemcim melekcim hoşgeldiniz kızlarrrrr bu gün herkes uykusuz ve yorgun bende aksine 6 da kalktığım halde enerji doluyum nedense reglide olmak üzereyim.
saol balım düşünmen yeter
ben de önceden hamarat bir hatundum erinmezdim bişeye
ama bu bekar hayatı bozdu benim hamurumu şimdi evi mok götürse umrumda değil
herşey gözümde büyüyor valla yalan değil:)
maşallah ya ne güzel bende öyleydim ki hala derler ama ben öyle hissetmiyorum....sermestim kız ne demek bi koşu gelir yaparım valla cidden hiç üşenmem evdede huyum kız hiç oturmam eşim derki allah aşkına başım döndü otur ya sana imreniyorum diyor. enerji dolusun hasta olduğun halde bana bakmayı bile hiç ihmal etmiyorsun.
sermest bizimde petekler ısınmıyordu. dün akşam servis geldi. o yağmurlarda yakamadım. meğerse düğmesini kırmışız yaa boş dönüyormuş cumartesi gelicekler bakımını düğmesine zıkkım çıksın değişicekler evde mahkum kalıcam eşim çıkar olan bana olurr.
hanaaaaa aynı ben :)saol balım düşünmen yeter
ben de önceden hamarat bir hatundum erinmezdim bişeye
ama bu bekar hayatı bozdu benim hamurumu şimdi evi mok götürse umrumda değil
herşey gözümde büyüyor valla yalan değil:)
amnnn verilmiş sadakan varmış :))))bende çocukluktan beri öğretmen olmayı çok isterdim. olamdı işte ağrı sınıf öğretmenliğini kazanmıştım babam göndermedi. ne işin var oralarda engel olduuuuu.
balcigim yemegim hazir benim tatlim simdi camislarima basladim cogunu katladim simdi ütüye basliyacagim en fazla 3 saat sonra bütün islerim bitmis olur ondan sonrada agdaya basliyacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?