Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlem fistigi sen ne yapyiorsun tatlim yemek hazirmi senin? seninkinin cinsiyeti ne zaman belli ollacak tatlim
yooo ben yemek yapmayalı 4 ay oldu belkide geçti
eşim yapıyordu şimdi anneannem yapıyor
cinsiyetini bilemiyorum ki belki bu hafta giderim....
bende bugün enerjiyim isi kaytardim ya:))))

ay o enerjiden banada gönderrrrrrrr

oooh canima degsin hamile degilken yerinde hic durmuyordun simdi nasil duruyon bak::)))))) geleyim tatlim islerini yaparim hic sorun degil elimde kalacak degil ya fistik

oooh canima degsin hamile degilken yerinde hic durmuyordun simdi nasil duruyon bak::)))))) geleyim tatlim islerini yaparim hic sorun degil elimde kalacak degil ya fistik

allah razı olsun canım benim ....
ayy ayy evet o enerji yok artık okulda yoruyor işte...

bişey sorucammm bikaçtane birden nasıl alıntı yapıyorsunuz.ben yapamıyorum,yazıcam bişeyler a ama aklımda kalmadı kime ne yazıcağım..

melekcim 3 gün sonra başlıcak yağmur bebeğin hikayesini yazmaya allahım..

semracım bende şaşıyom zati 3 alıntı birden bende oku oku sonra hoppp hasta gelince kime ne yazıcamı unutu veriyom yaa tek tek alıntıdada zaman yetmiyor.

özlemcim yeteri kadar yapmışsındır canım artık dinlenme zamanı nerdeeeee ama bıcırıklar bırakırsa seniiii dinlenirsinn.

sermestim allah iyiğini versin emi verilmiş sadakam varmış heeee yasen burayı görde o zaman anlarsın değerini mesleğinin tatlım her türden insan var nedir nedeğildir bilmiyon hastalık yönünde viriüs mikrop kapmada her an topun ağzındayızzz.

kız melek hadi bakimmmmm yap bütün işlerini bitirde rahat et. kız bizde karar verelim hamiş kalırsak hiç iş yapmayalım 9 ay dinlenelim. emiiiiii

zasacım alıntı yapın yanında mq var ya ona basarak bi sürü alıntı yapabilirsin en son yazıcagında da alıntı yap dedin mi oluyor bi dene canım istersen.

selam kızlar
nasıl yorucu bi gün geçirdim(
daha yeni geldik eve
oğlumu gördüm sağlığı yerinde çok şükür
1034 gr olmuş
önce doktor yanlış ölçtü daha büyük çıktı
şekerdendir diye korktum ama sonra detaylıda ölçüldü haftasıyla uyumlu çıktı çok şükür
gelelim asıl meseleye
100 gr lık şeker yüklemem yapıldı
1.saatte normal ama
2.ve 3.saatler yüksek çıktı
yani resmen gebelik diyabeti tanısı kondu
doğuma kadar diyete devam(
ayrıca dahiliyeye gittim
şeker ölçüm cihazı al dedi
aldım her gün ölçüp not edicem pazartesi eşim sonuçları getirecek
ona göre iyi böyle devam et diyecek ya da eğer çok yüksekse
insülin verecek
moralim bozuldu biraz ama daha iyiyim şimdi
gebelikte şeker olup ta sağlıklıca doğum yapan çok kişiyi tanıytorum yakın arkadaşlarım var
sadece boğazımı tutucam
ama bugün hariç:)))
canım çok lahmacun istiyo:))))
yicem onu napıym
zaten diyet hep var bu kadar bozmaktan bişi olmaz heralde

bebeğim kilo almamıştır diye korkuyodum ben zayıfladım diye
ama şükür haftasına uyumlu
ileri olsa da kötüymüş
böyule işte
geçmişe bi bakıym ben

bebingim ben denemiş önceden olmamıştı,şimdi yine denedim olmadınasııı yapıcamsWeewell WHC-730 Buhar Makinesi nasıl canım,öneririmisin,en iyisi hangisi,bide etrafa su sıçratmayan olsun.onunla uğraşamam.

bide oto koltuğu alıcam kaç kiloya bakiim?en uzun süre hangisinikullanabilirz.maxi cosi düşünüyorum,hangi modeli öneririsin.

kimse yok diye dizi izleyeyim dedim kaynamtmıssınız iki dakkada herkesler ugramıs burp dısında sanırım bide nnbnh dönmedi galiba

özlem cocugu fırlatarak mı dogurmaya karar verdin cicim sen:)

deniizim bayram diye degil ihtiyaclarım vardı hep hamile kalcam diye erteliyordum ya yazın bozmuştum en son şimdide kıs için bozdum

kızlar herkese tek tek cevap yazmak isterdim ama hem yorgunluktan hem stresten
aklım başımda değil

sevim başlık maşlık vermem ben:)))))))))))
kerteceksek böyle kertelim:))))
bana kim ne verdi de ben gelinime veriym
kaynanana çok bakma da benzemesin

özlem kız geçiyo içimden ama erkek olmalı ki nüfus dengelensin:)))
kendime de kız gibi hissetmiştim ama tutmadı:)))
ama sermesti tutturdum
sana da hayırlısı artık
öğreniriz yakında kuzunun kıymetlisini:)))))))))))
bugün aşağıdaki ultrasonda iyi bi doktor vardı tek tek gösterdi oğlumu
dudakları çenesi burun delikleri
ayrıntılı ultrason gibi ilgilendi
öbürü gibi gıcık değildi
paşam elini ayağını yan yana tutuyodu:)))))))))))

almayı düşünüyorsan kacırma derim zasa
yılbası geliyor ya stokları eritmeye calısıyordur canım

semracım simdi iyi markalarda oto koltuklsrı malesef uuzun kullanılmıyor söyleki 9-18 ve 18-36 kg için ayrı oluyor ama uygun fiyalılarda 9-36 kg tek koltuk oluyor.maxi cosi en iyisi biliyorsun ama iki kere alman gerekicek.kraft alırsan 9-25 kg için kullanıyorsun sonra sadece 50 liraya yükseltici alabilirsin canım.kraft chicco maxi cosi gibi oto koltukları kullanmak kazalar acısından daha güvenli semracım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…