Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
buhar makinasına gelince weewell cok iyi sectigin model de sık bi ürün ama etrafa sıcratır mı bilmiyorum kullananlardan duymadım ama gözümle görmedim seni yanıltmak istemem.ama ürün kaliteli servisi de iyi.yeni cıkan uygun fiyatlı sıda var weewell in 89 lira onu da düşünebilirsin.soguk buhar makinası al ama sakın kafanı karıstırmasınlar yok sıcak yok ılık diye canım.
baska sorucagın var mı mesajları tersten okudugum için sonra fark ettim yazdıklarını

mavi gecmiş olsun canım
oflayıp poflama Allah a dua et şükret daha cok yarar sana
gecmiş olsun canım sen dikkat etmeye devam arada kacamak tan bişey olmaz herhalde
bebegin büyümüş hersey yolunda cok sevindim

cnm baktığım modelde 9 aydan 4 yaşa kadar yazıyor,benim için çok iyi..sen kaçırma diyorsan alalım mı?

sağol cnm,yok.olursa ararımda seni.ebebeğe gideriz bayramdan snra.

maxi cosi kılıfları daha az terletiyor buda önemli mesela canım
digerleri bayagı terletir havlu kılıf kullanman gerekir.
9 aydan 4 yaşa biraz yanlış önemli olan cocugun kilosu 18 kg a kadar kullanırsın canım 3 yaştaolabilir bu.imkanın varsa tabi ki maxi cosi al

valla bebiingim fiyatını hiç görmüyor gözüm,bebek arabasına o kadar paraverdik,şkeşke maxi cosi taxi alsaydık,sen o zaman onu önermiştin,satıcı bize chicccoyu yasladı.))

ev kadını he bende öyle oldum ne olcak hemde tembel ev kadını yım ben ye iç yat
deli şadiye ye kısırları şiş sonra olmaz ki böle

sermest okuldan gelmedi mi dahaaaa
hadi ben hazırlandım gelin.
şadiye boğzını bi tutsa zatı ben doğuma kadar 140olurum heralde homini gırtlak yiyorum doymuyorum ya ben ne yapcam midem delindi galiba habire yiyorum doymuyorum
tskler tatlim ne yapayim SIKILDIM artik calis calis nereye kadar biraz tembelik yapmak istiyorum
yap gülüm birazda sen tenbellik yap oh sefan olsun ağdalarda yapıldı sen şimdi geceliğini giy kocişi bekle patlat hobereyi bize

maşallah efeyede sanada ben boğazımıda tuatamam ne yapcam ki doymuyorum ben

ya kızlar eskiden çayına şekjer atmayan ben çikolata yiyorum şimdi sarelle aldım ekmeğe sürmek için ben iyice sapıttım hem kivi yiyorum hem hurma ama benim kız sapık ekşiye cevap veriyor tatlıyla karıştırınca

özlem bende diyorum memoya sen nasıl çıktın onların içinden diye oda diyorki anamın eline koluna sağlık beni başkasından almış galiba ben babamın oğluyum diyor bazende babasına benzesin isterim ama çok iyi adamdı allah rahmet etsin kaynanamıda mecbur almış zavallı adam karı bıçak çekmiş beni alcaksın demiş hem kayımpederim çok yakışıklı adamdı mavi gözlü kumral uzun boylu ona benzesin bak

semram arabayı aldı şimdi koltukta sıra ya bu buhar makinası ne işe yarıyor ben hiç bilmiyorum böyle şeyleri mağazalardanda anlamam hangisi iyirdir diye hatta geçen arkadaş penguenmi ne orda ucuzluk var bebek eşyalarını ordan al dedi bende doğana kadar bir tek mendil almam dedim hem iyimi değilmi bilmem önce bebinge sormam lazım dedim ama almıycam doğana kadar hiç bişey doğsun ne gerekiyorsa alcam allahım sağlıkla versinde

denizz tatlim nasilsin hayatim? demek sende ocakta yaptiracaksin oleyyy araka araka gelecek insallah hobreyyy haberleri.......
iyiyim canım sen nasılsın?
evet kısmetse ocakta olacak bakalım

mavicim sıkma canını..bak allaha şükür paşan çok iyi kilosu
allah sonuna kadar böyle devam ettirsin sorunsuz devam edecek inşallah
diabet şekeri de geçer sen merak etme
sadece biraz dkkat edeceksin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…