Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpcum ya her şeye alışıyoruz işte ne yapalım... dediğin şu dr u dene bakalım inşallah uğurlu gelir canım... artık dr larla kanka olduk ne yapalım git gel:))) canım ya erkek infertilitesi diye bir başlık var orada varikosel ameliyatından sonra hamiş kalnaların listesi var valla hemen hemen hepsi kalmış... o dediğin düzelme olmaması hareketinin çok az olmasından ... bir yerde okumuştum çok düşük olanlar birşey beklemesin diyordu ama bizim olmuştu kendiliğnden hem sayımız falan iyi allah şükür... inşallah benim bebeğimde sizinkilerde en kısa zamanda gelir... kadın doğumculara göre gerek yok ürologlara göre ise var:))) böyle bir durum işte ama istersen o dediğim sayfayada bir bak....
valla bak benimde tedavim falan yok bende sizden kopmamak için buradayım...

özlem hanımın bugun bi işi mi vardı yaaaa

mavi hanım söyle kaynana na seni rahat bıraksın olmuyor böyle

evet canım ya okuldan geldim ıspanak yıkadım 1 saatimi aldı benim bir çamaşır suyuna yatırmadığım kalıyor.... belimde çok ağrıyor((

semracım kendine dikkat et yorma kendini canım... adacık nasıl bakalım bügün üzdü mü anneyi....

canım burdayım dalmısım
sen su yıkanmıslardan alsana işin daha cabuk biter özlemcim yemek mi yapıcan börek mi

valla bendede tedavi filan yok biliyorsunuz aylardır...
ama herkesten daha cok burdayım
ufuktada yeni bir tedavi görünmüyor ama sizi bırakmaya niyetim yok sekerler

su nazar boncuk cok yakıstı arkadasıma hem kilolarda gidiyor nazar degmesin canım...
sonucta esinde bir problem olup olmadıgını bilmeden hamile kaldın sen canıım ameliiyat daha da işe yarıcaktır inanmak lazım

valla bendede tedavi filan yok biliyorsunuz aylardır...
ama herkesten daha cok burdayım
ufuktada yeni bir tedavi görünmüyor ama sizi bırakmaya niyetim yok sekerler

evet canım ya sanırım burada 2 geveze var biri sen biri ben:))) benimde niyetim yok bulmuşşum bir kere kaybeder miyim?opuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkür ederim sende yap boncuklu birşeylerde sanada değmesin şekerim:)))
ben inanıyorum aşkım inşallah olacak çok yakın gibi geliyor rabbim nasip ederse tabi:Saruboceq:

kolay gelsin özlem ağam..artık tut birilerini de onlar baksın su tarlayaopuyorumnanaktan

benimde bırakmaya hiç niyetim yok sizleri

canım keşke olsaydı onuda yıkarsın tekrardan ama cok yorulmazdın en azından

sağol marabam:))) seni alıyorum işe bırak tükanı rahat ettiririm bak....

evet tembel avrat pazarı olsa süper olur bazı yerlerde var ama burada yok:)))

burpum bizi bırakırsan üzülürüz valla çıkar aklından bu düşünceyi bugün bir haber aldım sen çok sevineceksin eminim... arkadaşımın ablası 4. tüp bebek denemesinde bir kızı olmuş bugün bi haber daha kızı 3 yaşında falan hamile kammış 2 aylık hamileymiş ve 18 yıldan sonra olmuş ilk kızı şimdi kendiliğinden hamiş nasıl sevindim anlatamam....

ya benim moralim noolacak yaaa bende eşimde müzbin kısırız resmen yaaaaa niye böyle oldu yaaa (((((( her tedavim bir öncekinden kötüye gitmiş bir gelişme olmamış ne yapacağım genetik tarama istedim yaptırayımmı dedim hiç gerek yok dedi doktorum sonuçta problemimiz belli yani bunun tedaviside yok
benimde bırakmaya niyetim yok tatlım biz bambaşka bişi olduk burada kısırkardeşliği :)))) ama gerçekten ailemle paylaşamadım acımı bukadar rahat onların tesellileri batıyor bana benim halimden anlayamaz gibi geliyor
bahsettiğin sayfaya bakacağım özlemcim yani hareketsizliktemi işe yaramıyormuş varikosel bizimki çünkü hareketsiz yani kuru kalabalık hareket olmadıktan sonra doğal siklüste bir işe yaramıyor sayı biliyorsun
ya benim aklım çok pis aşılamada hala yaa ama onunlada vakit ve nakitte kaybetmek istemiyorum (
bebingim özlemim niye çenesi düşük olasınız siz bu topiğin güllerisiniz bende bu topiğin bahtsız bedevisiyim :)))
bugün kan sonucunu telle öğrendim sekreter bir saniye dedi şu ünlü sonuç kim söyleyecek dedi herkez ya ben söyleyemem ben söyleyemem dedi onlar bilmiyor tabi beni doktorla konuşurkende görmemişlerdi sadece kan testini yaptıracağımı sanıyorlar birşeyde söylemedim olmadı falan diye sonra hemşire telefonda siz adet gördünüzmü kem küm yuvarlıyor lafları rahat olun biliyorum negatif dedim nasıl üzüldü insanlar halime üzülüyor ben ne yapayım ailemde kahrldu bende ((((((((( ben gene saçmalıyorum çekileyim ben
haftaya sergim var kızlar biraz yoğun olacağım bu hafta herzamanki gibi bombayım pazartesi kurs iş dişçi salı izin günüm olmasına rağmen iş toplantı hastane histeroskopi için gün ayarlayacağız haftaya bir günde histeroskopi çarşamba kurs iş perşembe full iş cuma full iş 8 marttada sergi resimleri götürmem lazım bir ara sergiye gitmem lazım ev işleri ingilizce çalışmayı ve şunlar bunları saymıyorum bile bebiş biliyor işi bakıyor anne deli gibi koşturuyor ben meşgul etmeyeyim seni diyor

nursimcim canım benim gideyim bir müddet demem canınızı sıkıyor olmamdan iki hafta hayır gelmez benden neyse şimdi aklıma geldi yoğun olacam dertlenmeye vakit bulamam heralde

burasıda olmasa bu dertten kafayı yerim ben bırakırmıyım hiç sizi ben

kociş geldi fırın tavuk yaptım yanında şarap patates kızartması pilav sarma (anneden hacı) yoğurt çorba biber dolma tatlı olarakta ben varım çok acılı olmama rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…