Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burp um canım benim sayınız iyi sizin varikosel harekette işe yarıyo özlemin dediği yeri çoktandır takip ediyorum ben çok var hamile kalan ama zaman istiyo tabi
tüp bebekçi tabi olmayın der eşin bi üroloğa gitse belki başka bi çözüm bulunur
tüp bebekten önce varikosel ortadan kalkmalı diyo nette
ben zamanında çok araştırmıştım
sen bilirsin canım ama değerlendirmek lazım gibi sanki

iyi ol lütfen

keyfim yok kızlar yaaa
adet günüm geliyo
çok halsizim bugün de nöbetçiydim eve geldim uyu uyu bitiremedim uykuyu
adett bugün gelir sandım da gelmedi yarınımı berbar edecek heralde

denizcim alıştık canım napalım üzülsek napıcaz sanki
ööyle işte kızlar
olumsuz haberlere sıkıldım kendimden de umudu kestim
şöyle bi iyi haber alsak ta canlansak keşkeeeee

bi arkadaşımın kızı benim bebek için çok üzülüyomuş
soruyo bana çok üzüldün mü diyo
inşallah yine olur diyo
siz birbirinizi çok sevin olur diyo
garibim ne bilsin çok sevsek te olmayınca olmuyo
ben de sen dua et çabuk iyileşiym olsun bebeğim dedim

dün ben de namaz kıldım burp un duasını okudum
hepimize dua ettim Allahım kabul etsin inşallah dua ederken aktı aktı yaşlar gözümden

hafta sonuna toparlayalım lütfeeeenn
yeter valla burda da iyi hşssetmezsem napıym ben evde sıkılıyorum zaten bebingim kadının bana hiç bi zararı yok yemeklerimi yapıyo evimi temizliyo sağolsun ama
evde yalnızlığa alıştık ister istemez daralıyorum bazen bazen de üzülüyorum eşim böyle düşünse benim ailem hakkında ben çok üzülürdüm

haaaa bi de bugün bişi keşfettim hamileliği boyunca kilo almayan biri var o da ben:))))
herkese dedim durdum ben hamileliğimi hiç kilo almadan bitirdim diye:))))
deliliğe vuruyorum işte çare yok

kociş geldi fırın tavuk yaptım yanında şarap patates kızartması pilav sarma (anneden hacı) yoğurt çorba biber dolma tatlı olarakta ben varım çok acılı olmama rağmen

canım benim sen çok tatlısın acıda olsan :))
söylediklerini içim acıyarak okudum canım benim ne desem boş inşallah her şey yoluna girer..işlerinde çok yoğunmuş allah kolaylık versin bırakmak yok tabiki
hepinizi çok seviyorum birbirimize destek olmaya devam edeceğiz..
afiyet olsun canım..

haaaa bi de bugün bişi keşfettim hamileliği boyunca kilo almayan biri var o da ben:))))

canım ya hepimiz öyle.. deliliğe de vurmasak nasıl geçer bu duygular..bende geçen gece patladım ağla ağla..eşimde haftaya gidiyor o da çok üzüldü ben nasıl seni bırakıp gideceğim diyor ama rahatladım o bile farketmiş 2 gündür sesin çıkıyor dırdırlandın gene diye..allahım mutluluğumuzu bozmasın her şey olur inşallah..

burpum acımızı sevincimizi paylaşıcaz bizi bırakma ama fırsat bulduğunda bekleriz....

canım sen nasılsın ilk adetle başlıyor mu yoksa 21. gün mü başlayacak?
inşallah yüzümüz gülerde hobareyy yaparız artık yaaaa....:Saruboceq:

ay yarabbim ne güzel bağışlamış en kısa zamanda bizede nasip et ya rabbim....:CüvCüv:

tamam tamam adanın teyzoşlakardık yüzüğümüzü.banyoda çok uğraş verdim ama...
burpcum varikosel ameliyatı işe yarıyor.benim eşimde oldu ameliyat,bizde işe yaradı,doktorum kendiliğinden hamiş kalabilirsin eşin sorunu düzlmiş sayılır dedi ama bizim küçük bey sabredemedi,belki aşılama olmasaydı normal yollada hamile kalabilirdim.umudunuzu kaybetmeyin canım.
özlem teyzesi ada iyi bugün ona müzik dinlettim,birar cici aldık,dolaştık,akşam babasıyla yemeğe çıktık,şuandada çilekli soda içiyoruz.hepinizin ellerinden öpüyooo miniğim..

ay o ne müzmin bekar gibi:))) canım ya ne hikayeler var bilsen adamlar tek bir sperm arayıp tarayıp bulup yapıyorlar ya , sizde var sadece hareket sorunu var ve bence tıpta çare tükenmez eşin olsun yarım saatlik birşey ne kaybederki hem sen beklemedesin zaten o da 3 aya kadar iyileşir ....

sergi günün annemin doğum günüüüüüüüüalkisalkisalkis allah kolaylık versin canım ya senin işin zor valla....

biz bu topiğin gülleriyiz sende öylesin allah allah ...........

denizcim bana kalsa hemen başlıycam ben istiyorunm bu ay olmasını ama eşimde denetlemelerimiz var izin alamam diyo önce bi muayeneye gitmek lazım malum ankaraya gidicez ama yarın burdaki drumla bi görüşmeyi düşünüyorum hayırlısı artık....

kociş geldi fırın tavuk yaptım yanında şarap patates kızartması pilav sarma (anneden hacı) yoğurt çorba biber dolma tatlı olarakta ben varım çok acılı olmama rağmen

a allah aşkına senin şu kociş benim kozalağada öğrettsin ya yan gelip yatıyor arkasını topluyorum habire(( öğlen eve geliyor yediği tabağı bile kaldırmıyor eve geliyorum birde onları toparla ay sanki çalışmıyorum ya ....

bu arada menü süper ya uzun zamandır patates kızartma canım istiyor ama ne yazıkki yiyemiyorum(( sen çokkkkkkkkkkkkkk tatlısın canım benim.... ya bende birilerinden hacılasam ne güzel olur:))

bencede kesinlikle denemelisiniz burpcuuuuuuuuuum ve eşin üroloğa görünmeli bu böyle anlaşılır ... kadın doğumcu ne bilir bence uzmana gidin....

canım ya boşver herşey olacağına varıyor sonuçta.... belkide gelmez ne dersin? ayy inşallah 9 ay hiç gelmez:Saruboceq:

alemsin ya nereden geldi aklına ... valla hepimiz sapıtmaya başladık....lülülülülülü

ay içsin içsin çilek gibi dudakları olur kızımın inşallah bende onun yumuk yumuk ellerini ayakalrını heryerini öpüyorummmmmm .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…