Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam tatlılar...
kaynatılma baslamış di mi ....
valla sayfalar boş olunca uzuluyorum ben..şimdi herkesi teker teker cevaplamak lazım.
tembel avrat pazarı da neymiş cok guldum valla özlemcim...

burp um sen deki menu herkesi sollar yaw.süper ötesi.cok yemeyin ama reflün azar.alkolde iyi gelmiyor zaten.
özlemcim fırında patates yapsana o da super oluyor yagda kızarmış gibi kalorilide olmazhem

özlem senin koçişin kulaklarını cekmek lazım.demek öğlen yeemege geliyor.bende diyorum bu kız hergun bi dünya yemek yapıyor kim yiyor diye

nursimcim sen tüp tedavisine basladın sandım ben yanlış mı biliyorum.
ankarada mı olacak tedavin

aferin semracım sana.neler aldın bebişine anlat bakalım

bugün mothercareden 7li body aldık,iki tane pijama takımı,mama önlüğü 7li,patikli pijama aldık 1taneede.

arkadaşımla buluşmuştuk oda kırmızı patik almış.

zaten önceden chiccodan hastane çıkışı,havlusunu falan almıştık.sen bilirsin başka ne almam lazım kıyafet olarak.

bebingim başlıycam canım... tayin durumumuz var onun için acele ediyorum doğuya gidicez ordan gidip gelmek zor olur diye yoksa yaza kadar beklerdik....

valla cok kıyafet alma canım cünki hızlı büyüyorlar.elinde kalır.büyüdükçe alırsın hediye de gelir.
zaten çıtçıtlı body ler cok kullanıyor önümüz yaz hafif seyler giyer penye battaniye bol ağız bezi lazım penye yelek gerekli.günde 3-4 dört sefer üstünü değiştirmen gerekebilir

aaaaaaaaa
kimze yok kızlar giremezsem merak etmeyin şekerim pcyi getirdim ama arada yoklarım sizi öptüm herkese tatlı rüyalar
Rabbim dualarınızı kabul etsinn hakkınızı helal edin arkadaşlar olur olmaz
opuyorumnanaktan

oooo gamzecim tatile giderken bi hoşçakal deseydin ya ugurlardık seni iyi tatiller nette takılma koçişle vakit geçir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…