Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam tatlılar...
kaynatılma baslamış di mi ....
valla sayfalar boş olunca uzuluyorum ben..şimdi herkesi teker teker cevaplamak lazım.
tembel avrat pazarı da neymiş cok guldum valla özlemcim...

geçen yıllarda tv de haberlerde çıkmıştı bende çok gülmüştüm... bir ilde çalışan bayanlar düşünülerek herşey yıkanmış doğraanmış halde satılıyormuş adıda böyleymiş....

burp um sen deki menu herkesi sollar yaw.süper ötesi.cok yemeyin ama reflün azar.alkolde iyi gelmiyor zaten.
özlemcim fırında patates yapsana o da super oluyor yagda kızarmış gibi kalorilide olmazhem

yapıyorum aşkım yapmaz mıyım, hatta mücver bile yapıyorum:))) ne sebze varsa atıyorum güzel oluyor mangalda gibi:)))

oy özlemcim gelmiş yarın tatil tabiii
hiç duymamısım canım olsa iyi olurdu aslında
marketlerde satılıyor paketlenmiş ıspanak bayagı iyi oluyor
migros carrefour gibi tansaşta vardır belki

özlem senin koçişin kulaklarını cekmek lazım.demek öğlen yeemege geliyor.bende diyorum bu kız hergun bi dünya yemek yapıyor kim yiyor diye

evet hayatım daha da komiği var biz lojmanda oturuyoruz aşkımın iş yeri de bir kat altta:))) altlı üstlü yani:))) ne zaman sterse geliyor tabi doğal olarak....

bak mücveride duymamıstım fırında çok şey öğreniyorum ben senden.
ben en cok patatesin üstüne süt döküp fırında pişirmeyi seviyorum cıkmasına yakın kasarda üstüne çok guzel oluyor aslı kremaylada o cok kalorili olur

ay ay ay hayırlı olsun kızımın cicileri güzel güzel giysin inşallahhhhhhhhhopuyorumnanaktan

vay gamze tatilde ve bizim haberimiz yok ha neredesin cadı... nevşehire mi gittiniz yoksa...

ay ne guzel altkatta işyeri süpermiş yaaaa
ne rahat arada dinlenmeye cık tuvalete filan vay be
burp duymasın ne kadar yol gidiyor o
senin eşin devlete mi baglı çalışıyor ben özel sanmıstım

oy özlemcim gelmiş yarın tatil tabiii
hiç duymamısım canım olsa iyi olurdu aslında
marketlerde satılıyor paketlenmiş ıspanak bayagı iyi oluyor
migros carrefour gibi tansaşta vardır belki

burada tek tansaş var oradada görmedim sanırım taleple ilgili bir durum:)))

evet o kaşarlı şeyi bende yapıyorum ama dediğin gibi kalorili artık yapmıyorum( çokta severim aslında... bazen üstüne sıvıyağ gezdiriyorum asıl o zaman tam kızarmış oluyor:))) tereyağı seversen onuda deneyebilirsin şeker.... bende diyetteyim diye ne yapacağımı şaşırdım....

ay ne guzel altkatta işyeri süpermiş yaaaa
ne rahat arada dinlenmeye cık tuvalete filan vay be
burp duymasın ne kadar yol gidiyor o
senin eşin devlete mi baglı çalışıyor ben özel sanmıstım

valla öyle şanslı vesselam ... yok aşkım devlette 657ye tabi :))) ilçe tarım müd. veteriner hekim.....

ya biz kısıtlamıyoken ne yesek diye düşünüyoruz senin ne yapıcagını bilememen cok normal güzelim epey oldu diyete baslayalı
havalar ıısınsın daha kolaay olur sebze cesitleri filan artar rahatlarsın

öfff ya yine uykusuzluk cekiyorum bu aralar ben.
bazen ne guzel koydum mu yastıga kafamı küt uyuyorum
bazende gelmek bilmiyor lanet olası uyku
yorgunumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…