Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya biz kısıtlamıyoken ne yesek diye düşünüyoruz senin ne yapıcagını bilememen cok normal güzelim epey oldu diyete baslayalı
havalar ıısınsın daha kolaay olur sebze cesitleri filan artar rahatlarsın

ay evet ya bu mevsim geçişleri çook kısır hiçbir şey bulamıyorsun .... yok bende herşeyden yiyorum ama az az işte....

öfff ya yine uykusuzluk cekiyorum bu aralar ben.
bazen ne guzel koydum mu yastıga kafamı küt uyuyorum
bazende gelmek bilmiyor lanet olası uyku
yorgunumda...

ben hep sorun yaşıyorum daha kafayı koyar koymaz uyumayı bu yaşıma kadar beceremedim(

valla sosyetelerin olması co da iyi sayılmaz yaaa
biz antalya sera bölgesine cok yakın oldugumuzdan sebze meyve cok oluyor belki sizin oralarda sıkıntı oluyordur ben bursada bile istediğim herşeyi bulamazdım

uyumayı deniyim ben canım sabah iş var kalkmak cok zor oluyor işkence gibi
tatlı uykular fıstık

dün gecede en son ben yazmısım kızlar....
herkese gunaydın.guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle...

valla sosyetelerin olması co da iyi sayılmaz yaaa
biz antalya sera bölgesine cok yakın oldugumuzdan sebze meyve cok oluyor belki sizin oralarda sıkıntı oluyordur ben bursada bile istediğim herşeyi bulamazdım

bilemiyorum ama burası çok geri kafalı bir yer eğer rahat bir insansan burada zor yaşarsın dedikodu had safhada mesela..... bizim yanımızda konuşan arkadanda konuşur diyorum :)) ben hiç sevmem hiçte yapmam o nedenle benimle o konulara hiç giremezler eee öyle oluncada sohbet edilebilir kişi statüsündende çıkarırlar:))) bursada olmak için neler vermezdim....

nasılsın uykunu alabldin mi? sen bu saatte açıyorsun iş yerini yani... valla canım benim ne diyeyim işin zor allah kolaylık versin....

ooooo acalı oldu baya canım benim.eh tam uykumu aldım sayılmaz da.idare ediyoruz işte.
küçük yerlerde heep dedikodu olur cünki herkes birbirini tanır istanbulda kapı komsunu tanımazsın mesela.aynı dertten bizde muzdaripiz valla.kadınlar sırf bunun için gun yapıyorlar zaten.
benimde hiçişim olmaz.tatin isteyin gülüm sizde.

ya dün duanın nasıl kabul olacağı ile ilgili birşeyler okudum namaz kılmayanın duası kabul olmaz diyor birde duanın kabul olacağı zamanları söylüyor mesela cuma günleri ,ezan ile kamet arası, arefe günleri, bayramın ilk günleri , bazı ayların bilmem kaçıncı günü , birde yakararak dua etmen gerek allah bunları geri çevirmez bundan haya duyar diyor... namaz kılmadan edilen dua yer ile gök arasında asılı kalırmış (( ya ben hiç kılmıyorum ne olacak şimdi... bu zamana kadar şükürler olsun her dileğimi kabul etti rabbim ama hep geç oldu acaba bundan mı ya bende mi başlasam namaza ama sonunu getiremem diye korkuyorum....

isteyeceğiz anamın yanına :))))

dun aksam da en son sohbeti biz yaptık simdide sanki hiç ara vermemiş gibi gelicek kızlara

ben dedim buranın 2 gevezesi var diye ama gerçekten işim gereği midir nedir çok severim konuşmayı ben:))) zaten derler avukatla ve öğretmenle arkadaşlık yapmayacaksın yoksa sıra sana gelmez diye.... gerçi senin işinde öyle sayılır sonuçta o kadar insana laf anlat zor valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…