Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iste sekerim valla...
yani bilemiyorum canım bende hep istemişimdir namaz kılmak ama hep erteliyorum kılanlarada özenirim ne diyim.sen en iyisi basla bu vesileyle

erkek bölümüde ne canım ya anlamadım.ama ben gitmedim hiç bir yere burdayımmm
valla biz bayagı gevezeyiz.aslında ben hiç konusmazdım eskiden sonra acıldım hele esnaf olunca cenem daha düştü

erkek bölümüde ne canım ya anlamadım.ama ben gitmedim hiç bir yere burdayımmm
valla biz bayagı gevezeyiz.aslında ben hiç konusmazdım eskiden sonra acıldım hele esnaf olunca cenem daha düştü

aşkım benim eşim varikosel ameliyatı oldu ya onunla ilgili yazılar var erkek infertilitesi bölümünde bende oraya takılıyorum mavişte var oraada... evet esnaf olunca öyle:))

ben kahvaltı hazırlayacağım tatlım benimki kalkar az sonra .... öptüm kolay gelsin şekerrrrrrrrr..... birazdan uğrarım yine:)))

eleman calısıyor canım.temizlik derdinden kurtuldum en azından cok rahatladım.amulm temizlik düzen cok önemli benim için işte.iğrenç magazlar var burda tozdan pislikten girilmeyen.bizimki cillop gibi parlıyor.
ama kızcagız cok tecrübesiz öğrenir mi orası mechul..

iyi bakalım çalışsın öğretirsin şekerim ya... evet bencede alışveriş yaptığın yer temiz olmalı acaba o pis olanlar gittikleri yerde temizlik aramıyorlar mı?

kızlar nerede ya....
denizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
burppppppppppppppppppppppppppp
maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
semraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nursimmmmmmmmmmmmmmmm
tuanayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

uykucular sizi:)))

özlemcim seninki uyanmıstır diye çıkmıstım ben.valla insanlar nasıl alısveriş yaparlar bilmem temiz olmayan ilgilenilmeyen yerlerden.ben sinir olurum ve söylerim de acık acık.
herkes erkenden gezmeklere mi gitti yoksa tosur tosur uyuyorlar mı...
hadi burp sızdı kafası kalkmıyor bugun
denizin misaifiri var o da mesgul
gamze tatilde
mavi kayınvalidesiyle ilgileniyordur
tuanay a bulamadım bi iş
asiller böyle yedeklere gecelim
jbase
görkemli
kardem
baska kim vardı yaaaa
unuttugum varsa alınmasın yüzünü daha cok göstersin di mi ama

ben burdayım hep okuyorum sizleri ama siz aranızda öyle güzel bir bağ kurmuşsunuzki sadece sizi okumakla yetiniyorum

valla beğenmediysem bende söylerim onun iyiliği içi sonuçta:)) benim bir arkadaşım kırtasiye açmış diye duydum yazın memlekete gittiğimde illa gel ziyaret bak bakalım dedi bende kırmadım gittim... kızım burası ne böyle azcık temizlik yapsana burası depo gibi ya dedim bna verdiği cevap aman özlem okulun dibindedyim çocuklar her teneffüs geliyor nasıl düzelteyim dedi... bende ona sen bu kafayla birz zor tutunursun dedim ve malaesef dediğim gibide oldu birkaç ay sonra kapatmış çok üzüldüm ama kendi hazırladı bu süreci sonuçta... hiç ilgilenmemiş kartonların bile rengi güneşten kaybolmuş üzerine toz dolmuş elini bile sürmezsin yani....

evet hepsinin bir işi var sanırım...

bende NBNH yi unutmuşum sende halbuki eski dost bu ara bayağı bir takıldı kırılmasın sonra bize....

jbase var o da giriyor ara ara birde arennnn.........

yani okulun karsısında oldugu için herşekilde calıısırım diye düşünmüş herhalde.kapatması uzucu tabi.
valla bizde dezavantaj o kadar cok sey varki tıkış tıkış oluyor dukkanın içi öyle güzelce sıralayamıyorsun üstüste altalta seklinde.
onun için önem vermiyorlar temizliğe cok zor oluyor sonucta.düşünsene küçücük bebekler geliyor cocuklar hamileler temizlik ne kadar önemli sonucta

arkadasım aradı birazdan ona gidicem sekerler aksamüstü tekrar görüşürüz belki ozamana kadar gelirsiniz gelmezseniz zopalarım bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…