Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar özlemim bebingim size uyumanın sırrını vereyim dün 10da sızııvermişim ama baya bir istifra ettim benim bu mide felaket hiç bir şey kaldırmıyor okadarda yavaş yiyip içtim ama çok hassas kotayı doldurdumu aynen iade ediyor pek keyifli bir akşam değildi
tadım hala yok çok kötüyüz hala
sabahtan beri resimlerle ilgileniyorum sergi için
müzmin kısır olduğumuz fikrine hala alışabilmiş değilim resmen normal ilişki ile imkansız hamile kalamam %0 hareket ve dumur yumurtalarla ne yapacağız biz yaaa çok üzülüyorum zaten bu kadar stres ve sıkıntıya olacağı varsada olmaz bir müddet tedavisizlik iyi gelecek

kızlar kafam karıştı siz kociş varikosel olsunmu diyorsunuz şimdi eşim 2007 den beri olmak için ısrar ediyor hatta doktorda ayarlamıştık ailesi pazarlıkta yapmıştı çok başarılı bir prof. uygunada yapacaktı ameliyatı benim doktorlar ve eşimin böbrek taşı ameliyatını yapan üroloğu keisnlikle olmasın dedi sonra vazgeçtik kafam karıştı varikosel çoğunlukla sayıda işe yarıyormuş hareketi etkilemiyormuş offffffffff offf

evde bir alay iş bu arada kızlar büyük ya benim ev nereden tutacağımı şaşırdım bir alta iniyorum bir üste çıkyorum off ben işlere geri döneyim tuallerde beni bekler sizi seviyorum

bu arada bir şey farkettim şu tedavilerden önce evlendiğimizden beri tam sekiz yıldır evde geçirdiğimiz haftasonu on parmağımı geçmezdi şimdi canımız hiç bir şey istemiyor umarım geçer bu halimiz hayattan tad almaz olduk resmen

slm kıızlaarr

özleeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm kız temizlenmiş paketlenmiş ıspanak var tansaş ta şekerim ben geçen hafta gördüm:)))))))

bebing ve burp slm kızlaar
özlemim gitmiş
kahvaltı temizlik derken geçirdim zamanı uğrayamadım
benim adet ucunda duruyo kızlar (((((
silince az az geliyo daha sökülemedi
çok canım sıkıldı biliyodum olmayacağını ama üzülüyorum şte
evin hali de malum
gitseler de rahatça üzülsem (((((
daraldım valla ya rahat olmuyo insan her ne kadar iyi olsalar da olmuyo işte
en iyisi herkes yerinde sağolsun:)))

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım be bu gün aşılama yaptırdım eve geldiğimde çamaşırıma kan değmişti bu normalmidir bilginiz varmı ben 15gün nasıl sabrecegim

burpcum varikosel çok basit bir operasyon,benim eşim lokal olmuştu aynı gün çıktık hastaneden korkulcak bişey yok,bence kesinlikle olsun,üroloğunuz neden olmasın demiş anlamadım,normalde erkke sağlığı içinde önemli,biz faydasını gördük.deneyin bence denemekden zarar gelmez.

tabi canım ya onun yaptığı işte aynı seninki gibi sayılır çocuk çok:))) bence bu işe saygıyla alakalı birşey sen nasıl bulmak istiyorsan öyle olmalısın yani değiil mmi şeker?

arkadasım aradı birazdan ona gidicem sekerler aksamüstü tekrar görüşürüz belki ozamana kadar gelirsiniz gelmezseniz zopalarım bak

ben temizlik yaptım yenice geldim ee birde atıştırmalık ara öğün yeni diyet yemeği icatlar:)) valla zopala yanındayım....

pataesi haşlayıp ezdim içine maydanoz, marul doğradım, limon sıktım, tuz-karabiber ve kimyon ekledim, birde havuç rendeledim bolca yoğurdum ve top top şekil verdim ayy ne yapayım güzel görünsün gözüme yağ hç koymadım aslında olsa dereotuda olurdu hani:))) soğanda eklenebilir tazesinden.....

aman canım mideye dikkat et kaçırma fazla bari.... ya öyle deme ne demek kısır ya tıpta çare tükenmiş mi yani adamlar tek bir spermi arayıp tarayıp buluyorlar sizde sperm var yani ..... stres herşeyi engelliyor rahat olmaya çalış bende sen gibi boşverdim ya çok rahatım ....

canım ya sayıda fark yaratan şey harekette fark yaratmaz mı sonuçta varikosel olduğu için spermler o durumda yani.... hem kürlerle desteklersiniz daha etkili olur polen ,bal gibi şeylerin iyi geldiğini söylüyor çoğu insan eee bu kadar insan yalan mı söylüyor ... bakalım mart 18de bizimde 3 ay doluyor teste gideriz ak mı kara mı anlarız... ama ben rahatım iyi olacak dr % 70-80 fayda görürsünüz dedi..... araştırıp yaptırın bence iyisi dediğimiz çoğu dr malesef para peşinde....

canım ya bir ara öyle oluyor ama havalar ısınınca dışarısı seni çağırıyor az kaldı düzelecek herşey inşallahhhhh

slm kıızlaarr

özleeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm kız temizlenmiş paketlenmiş ıspanak var tansaş ta şekerim ben geçen hafta gördüm:)))))))

ciddi misin ben hiç rastlamadım ama yarın gideriz bakarım o zaman .... ıspanağı çok seviyorum ama yıkaması işkence resmen....

slm canım ya valla özlettin kendini:))) olsun canım benim senin canın sağ olsun olacak acele etme bak bana 1 yıl geçti hala tık yok rabbim hiçbirimize aratmasın ne olur sabırlı ol ben hep acele etttim istedim ama o gelmedi işte(
bence iyiki oradalar en azından daha çabuk atlatırsın belki... üzülmeye fırsatının olmaması güzel ....opuyorumnanaktan

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım be bu gün aşılama yaptırdım eve geldiğimde çamaşırıma kan değmişti bu normalmidir bilginiz varmı ben 15gün nasıl sabrecegim

bende hiç olmamıştı ama olanlarda varmışş okuduğum kadarıyla çok değilse önemseme ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…