yani okulun karsısında oldugu için herşekilde calıısırım diye düşünmüş herhalde.kapatması uzucu tabi.
valla bizde dezavantaj o kadar cok sey varki tıkış tıkış oluyor dukkanın içi öyle güzelce sıralayamıyorsun üstüste altalta seklinde.
onun için önem vermiyorlar temizliğe cok zor oluyor sonucta.düşünsene küçücük bebekler geliyor cocuklar hamileler temizlik ne kadar önemli sonucta
arkadasım aradı birazdan ona gidicem sekerler aksamüstü tekrar görüşürüz belki ozamana kadar gelirsiniz gelmezseniz zopalarım bak
kızlar özlemim bebingim size uyumanın sırrını vereyim dün 10da sızııvermişim ama baya bir istifra ettim benim bu mide felaket hiç bir şey kaldırmıyor okadarda yavaş yiyip içtim ama çok hassas kotayı doldurdumu aynen iade ediyor pek keyifli bir akşam değildi
tadım hala yok çok kötüyüz hala
sabahtan beri resimlerle ilgileniyorum sergi için
müzmin kısır olduğumuz fikrine hala alışabilmiş değilim resmen normal ilişki ile imkansız hamile kalamam %0 hareket ve dumur yumurtalarla ne yapacağız biz yaaa çok üzülüyorum zaten bu kadar stres ve sıkıntıya olacağı varsada olmaz bir müddet tedavisizlik iyi gelecek
kızlar kafam karıştı siz kociş varikosel olsunmu diyorsunuz şimdi eşim 2007 den beri olmak için ısrar ediyor hatta doktorda ayarlamıştık ailesi pazarlıkta yapmıştı çok başarılı bir prof. uygunada yapacaktı ameliyatı benim doktorlar ve eşimin böbrek taşı ameliyatını yapan üroloğu keisnlikle olmasın dedi sonra vazgeçtik kafam karıştı varikosel çoğunlukla sayıda işe yarıyormuş hareketi etkilemiyormuş offffffffff offf
bu arada bir şey farkettim şu tedavilerden önce evlendiğimizden beri tam sekiz yıldır evde geçirdiğimiz haftasonu on parmağımı geçmezdi şimdi canımız hiç bir şey istemiyor umarım geçer bu halimiz hayattan tad almaz olduk resmen
slm kıızlaarr
özleeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm kız temizlenmiş paketlenmiş ıspanak var tansaş ta şekerim ben geçen hafta gördüm:)))))))
bebing ve burp slm kızlaar
özlemim gitmiş
kahvaltı temizlik derken geçirdim zamanı uğrayamadım
benim adet ucunda duruyo kızlar(((((
silince az az geliyo daha sökülemedi
çok canım sıkıldı biliyodum olmayacağını ama üzülüyorum şte
evin hali de malum
gitseler de rahatça üzülsem(((((
daraldım valla ya rahat olmuyo insan her ne kadar iyi olsalar da olmuyo işte
en iyisi herkes yerinde sağolsun:)))
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım be bu gün aşılama yaptırdım eve geldiğimde çamaşırıma kan değmişti bu normalmidir bilginiz varmı ben 15gün nasıl sabrecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?