Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
güzel haberlerle dönemedim

canım ya ne desek boş rabbim vereceği zamanı bilir üzülme isyan da etme sadece dua et bol bol dua et elbet birgün kabul olur canım.... şu an ne desem boş o iki hafta ne umutlarla bekliyoruz acaba hamilamiyim sorusu içimizi kemiriyor kılımızı bile kıpırdatmak iş yapmak istemiyoruz, sanki bizimleymiş gibi karnımızı okşayıp konuşuyoruz hatta bazen iş yaparken kendi kendimize bile...

bu senin kaçıncıydı tatlım ilk seferde tutturan çok az çünkü.... bu arada kaç yaşındasın?

valla kızlar ne güzel kaynatmışsınız....bende sohbetlerinize çene yetiştirmeyi çok istiyorum ama malesef düzenli bi çalışma sistemim olmayınca düzenli bi hayatında olmuyo ben sizin sohbete başladığınız saatlerde uyuyo oluyorum... ha bu arada kafamı yastıktan kaldıramıyorum çok uyku depresyon belirtisi derler depresyonamı girdim acaba....

burp um erkenden sızdın haa.ben içemem valla midem kötü oldugundan kaldırmaz.
simdi bile kötüyüm kalp kriizi geciriyorum sanırım nefesim daralıyor cünki hep mideden bu yasta kalp olcak degil ya

nursim cim gercekten düzensizleşti senin girişin sayfaya valla unutuyon sandım bende
teskilata söyle yormasınlar seni
stres engel bebek olmasına
buarada izin işleri zor ben dükkanı bırakıp gidemiyom izmire doktora sen izin alamıyon uff yaaaa

mavicim hani olmıcaktın sen regl hani geliyodu bebiş yapma yaaa gelmesinler

nursimcim bu kronik yorgunluk gebelikten olmasın

cenrm düştü ama aksama ben sokak terliğiyim yine zaten gunlerce otururum evde pineklerim sonra üst üste olur gezmeler

benim ilk aşılama da olmamıştı ama ikinci aşılamada dediğin gibi oldu.doktor normal demişti.bilemiyorum tabi.ikiside tutmadı tabi.hakkında hayırlısı olsun.ama negatif olup tutmucak diyen hiçkimsenin tutmuş haberini alamadık maalesef sanırım psikoloji çok önemli

bebingim evet çok sinir bozucu ama nerde canım geçenlerde okudum kim dedi hatırlamıyorum ama tüp öncesi beleş bebekler bizi bulacak kadar şanslı değiliz tatlım hem doğ kontrolle ve yumurtlama zamanı gelmeden nasıl olcak o iş,,,,

güzel haberlerle dönemedim

canım benim her nekadar moralini bozma deyip teselli etmeye çalışsamda eminim şu an çok üzgünsündür.
Allah sana ve eşine sağlık versin zamanı gelince eminim hepimiz bebek sahibi olacağız. sadece sabırlı olmayı ve beklemeyi bilmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…