özlemcim bak tansas ta varmıs guzelim.haydi koş tansaşa
temizlik kokuları buralara geldii özlemcim...
bende daha önce yaptırdım hiç böyle olmamıştı tüpde yaptırdım olmadı çok moralim bozuldu gene tutmadı galiba bugün ilk gün amamafoldumben
valla beğenmediysem bende söylerim onun iyiliği içi sonuçta:)) benim bir arkadaşım kırtasiye açmış diye duydum yazın memlekete gittiğimde illa gel ziyaret bak bakalım dedi bende kırmadım gittim... kızım burası ne böyle azcık temizlik yapsana burası depo gibi ya dedim bna verdiği cevap aman özlem okulun dibindedyim çocuklar her teneffüs geliyor nasıl düzelteyim dedi... bende ona sen bu kafayla birz zor tutunursun dedim ve malaesef dediğim gibide oldu birkaç ay sonra kapatmış çok üzüldüm ama kendi hazırladı bu süreci sonuçta... hiç ilgilenmemiş kartonların bile rengi güneşten kaybolmuş üzerine toz dolmuş elini bile sürmezsin yani....
evet hepsinin bir işi var sanırım...
bende NBNH yi unutmuşum sende halbuki eski dost bu ara bayağı bir takıldı kırılmasın sonra bize....
jbase var o da giriyor ara ara birde arennnn.........
yumoş mu koktu? ben onun oda spreyini deliler gibi sıkıyorumda komşuma gelenler bile apartmanı koklayarak çıkıyorlarmış benimle dalga geçiyorlar( yerleride silerken güzel kokan tüm yüzey temizleyicileri kullanıyorum mis gibi oluyor ha birde benim domestos kardeşim varki onu çok daha fazla severimgerçi bebiş sevmezmiş ama:))) evim misssssssss gibi oldu misssssssssss.............. gelin çay demleyeyi kekte var:)))
Kızlar,iyi akşamlar...Bugün TRT'de bir yarışma programına katıldım.Çok komik ve momikti.Bir arkadaşım,yarışma için başvurmuş.Kuşbakışı diye bir yarışma.Tatil hediyeli coğrafi ağırlıklı bilgi-eğlence yarışması.Partner olarak da benim adımı yazdırmış.Dün gece aradı.Yarın öğlene hazırlan yarışmaya katılıyoruz diye.3 çift katıldık.Diğerleri karı-kocaydı.Ve bilin bakalım biz kaçıncı olduk.Bilemediniz üçüncü :)))Ama çok eğlenceliydi.21 Mart akşamı yayınlanacakmış yarışma tvde.5 bölümden oluşuyordu yarışma.Valiz toplama ve yerleştieme bölümü vardı ki,kaybetmemize sebep ta kendisidir.Çünkü valiz toplamayı ve yerleştirmeyi hiç bilemem.Ama önemli olan eğlence ve yarışmaktı.Değişiklik oldu diyebilirim...
yaaaa niye kimse yok yine yakalayamadım
özlemim geçen hafta vardı girişte sebzelerin orda inşallah bulursun:))))yoksa yedim zopayııı:)))))
jbase geçmiş olsun çok üzülme hepimiz yaşıyoruz olumsuz sonuçları ama toparlanmaktan başka çare yok
bebingim gelmedi tam olarak çamaşırım temiz ama silince ara ara geliyoo
ıııııııııyyyyyyyyy ne iğrenç oldu
geçen sefer de böyle oldu yarına sökülür
yarın da bi yere davetliyim azcık delicem rejimi:)))))))
özlemcim ben de domestosa bayılırım:))))))) ellerim hep domestos kokar:))))
tuanay 21 mart öncesi bana hatırlat izlemek istiyorum seniii:)))))
sağol özlemcim beni de unutmamışsın bu sıralar birşey yazmasam da takılıyorum okuyorum yazdıklarınızı ben girdiğimde kimse olmadığı için birşey yazmıyorum sadece siz güzel kaynatmışsınız yinekaydirigubbakcemile5
kızlar benimde bugün kontrolüm vardı solda yumurtam var diye sevinirken sevindim yarım kaldı sağda hiç yumurtam yok sadece solda o da bir tanecik tek yumurtayla aşılamada ne kadar tutar bilemiyorum biraz moralim bozuldu ama yapıcak birşeyim de yok maalesef yumurtalıklarım yine direnç gösteriyormuş
oh oh özlemcim temizlik kokuları bana bile geldi temiz evde bir güzel olur valla ben de çok severim benim de akşam misafirlerim vardı çocuklar fena yaramazlık yaptılar ben de hafta içi temizlik yapıcam artık eşim de çay istemişti ben de gidip yapayım artık geç bile kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?