Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursimcim dinlen canım ya bebingin dediği gibi yormasınlar seni gelir basarız bak:))) niye izin vermiyorlarmış allah allah gerçekten basacağım bak....

temizlik kokuları buralara geldii özlemcim...

yumoş mu koktu? ben onun oda spreyini deliler gibi sıkıyorumda komşuma gelenler bile apartmanı koklayarak çıkıyorlarmış benimle dalga geçiyorlar( yerleride silerken güzel kokan tüm yüzey temizleyicileri kullanıyorum mis gibi oluyor ha birde benim domestos kardeşim varki onu çok daha fazla severimgerçi bebiş sevmezmiş ama:))) evim misssssssss gibi oldu misssssssssss.............. gelin çay demleyeyi kekte var:)))

bende daha önce yaptırdım hiç böyle olmamıştı tüpde yaptırdım olmadı çok moralim bozuldu gene tutmadı galiba bugün ilk gün amamafoldumben

hayır canım moralin niye bozulsunki benim olmadıda tuttu mu sanki allah allah boşver rahatına bak sen stres yapman daha kötü olur..... iyice dinlen tamam mı şeker? inşallah gelir meleğin....

Kızlar,iyi akşamlar...Bugün TRT'de bir yarışma programına katıldım.Çok komik ve momikti.Bir arkadaşım,yarışma için başvurmuş.Kuşbakışı diye bir yarışma.Tatil hediyeli coğrafi ağırlıklı bilgi-eğlence yarışması.Partner olarak da benim adımı yazdırmış.Dün gece aradı.Yarın öğlene hazırlan yarışmaya katılıyoruz diye.3 çift katıldık.Diğerleri karı-kocaydı.Ve bilin bakalım biz kaçıncı olduk.Bilemediniz üçüncü :)))Ama çok eğlenceliydi.21 Mart akşamı yayınlanacakmış yarışma tvde.5 bölümden oluşuyordu yarışma.Valiz toplama ve yerleştieme bölümü vardı ki,kaybetmemize sebep ta kendisidir.Çünkü valiz toplamayı ve yerleştirmeyi hiç bilemem.Ama önemli olan eğlence ve yarışmaktı.Değişiklik oldu diyebilirim...

yaaaa niye kimse yok yine yakalayamadım

özlemim geçen hafta vardı girişte sebzelerin orda inşallah bulursun:))))yoksa yedim zopayııı:)))))

jbase geçmiş olsun çok üzülme hepimiz yaşıyoruz olumsuz sonuçları ama toparlanmaktan başka çare yok

bebingim gelmedi tam olarak çamaşırım temiz ama silince ara ara geliyoo
ıııııııııyyyyyyyyy ne iğrenç oldu
geçen sefer de böyle oldu yarına sökülür

yarın da bi yere davetliyim azcık delicem rejimi:)))))))

özlemcim ben de domestosa bayılırım:))))))) ellerim hep domestos kokar:))))

tuanay 21 mart öncesi bana hatırlat izlemek istiyorum seniii:)))))

sağol özlemcim beni de unutmamışsın bu sıralar birşey yazmasam da takılıyorum okuyorum yazdıklarınızı ben girdiğimde kimse olmadığı için birşey yazmıyorum sadece siz güzel kaynatmışsınız yinekaydirigubbakcemile5

jbase üzülmemek elde değil ama üzülme canım sağlık olsun herşeyde bir hayır vardır bu senin kaçıncı aşılamandı

kızlar benimde bugün kontrolüm vardı solda yumurtam var diye sevinirken sevindim yarım kaldı sağda hiç yumurtam yok sadece solda o da bir tanecik tek yumurtayla aşılamada ne kadar tutar bilemiyorum biraz moralim bozuldu ama yapıcak birşeyim de yok maalesef yumurtalıklarım yine direnç gösteriyormuş

oh oh özlemcim temizlik kokuları bana bile geldi temiz evde bir güzel olur valla ben de çok severim benim de akşam misafirlerim vardı çocuklar fena yaramazlık yaptılar ben de hafta içi temizlik yapıcam artık eşim de çay istemişti ben de gidip yapayım artık geç bile kalmışım

canım ya izleriz inşallah ama tekrar hatırlatırsan sevinirim:))) önemli olan yarışmak ve cesareti gösterebilmek bence tebrikler canım....

tamam canım yarın bakarım işim çok alışveriş yapacağım ecrin'e bakacağım babamız toplantı nedeniyle antalyaya gitti 2 haftalığına arkdaşımda kpss kursuna gidiyor bize kaldı ufaklık :))))
benimde heryerim kokar :)))opuyorumnanaktan

olsun canım ya sen yaz biz cevaplarız okumakla olmaz bak zopalarım:)))

ay o sinir bozucu direnç bendede vardı dozu arttırınca kırıldı:))) iyi bak en azından gelişmiş olursa olur tatlım ya 1 yumiş yeterli sonuçta değil mi? ikiz üçüz mü istiyorsun yoksa:)))

şimdiden kolay gelsin tatlım.... çayın yanına kek çörek benden o zaman:)))

cok tembel cıktınız valla sekerler o kadar iş gezme derken yine burdayım ben.
yarın herkese cevap yazıcam eşim istiyor pc yi.ona vermem lazım
iyi geceler

anaaa iyi geceler diliyeyim diye şöyle bir girdim kaynatmışsınızda kaynatmışsınız son sayfaya anca bakabildim tuanay hatırlatta izleyelim bebingim facedeki şey harika ama ben bir kere roller costera bindiğimde bir hafta kendime gelememiitim bende kafa biraz sallandımı vertigo oluyor kulak içi izobilmemlerlerim yerinden oynuyor :)))) işe vardığımda düşünemiyorum hehe kusa kusa
nbnh sen sağı sola hiç takma anacım bende hiç solda yumurta olmazken bu ayki tedavide iki tane sağda soldada 10 tane olmuş tabiki düzgün boyutta olmadıkları için ben tedavi boyunca 4 yumoşum var sanıyordum ama en azından yumurta olmuş bir moka yaramasada yyani anlayacağın sağları solları belli olmuyor bunların,
özlemcim yumoşun kıyafet spreyinide bilirsin sen benim favorimde o herşeyi mis giibi kokutuyor tavsiye olunur :))))
mmavicim kırmızıları kov diren onlara ://

selam yine dolmuştur sayfalar ben yorgunluktan bayıldım misafirimizi gönderdik..hava berbattı evde iş güç..bakalım neler kaynatmışsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…