Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingimden senden yüz buldum :)
ama kızlar banada hak verin 5 yıl dilekolay 120 ay her seferinde ümitle bekliyorsun havanı alıyorsun tedavide son noktayı bile denedim yani taş olan çatlar arada off demek hakkım değilmi

anaaaa tam yüz buldum dedim oda paraladı bu arada 120 ay demişim 60 ay diyeceğime allahmı söyledi bir 60 ay dahamı kısır kalacağım

Kendine,kocişine ve en önemlisi doğacak bebeğinize en büyük iyiliği yapmak istersen şayet,ciddi ciddi yardım almayı düşünmelisin,bu konuda kendimi olabildiğince eğitmeye çalışıyorummm,yardım alıyorum ama insanız neticede.Hele ki sen kendi kendine hamile kalabilmiş birisin,bir kere olduysa yine olur...Ama bebeğin sana gelmek istemiyor şu an hazır değilsin.Farkında bile değilsin,ona şu an dedin ki,şu aralar gelme,iş açısından hiç uygun değilim dedin,bunu evrene enerji şeklinde gönderdin,sence gelir mi o bebek,ben şüpheliyim ?????

Mavicik hoşgeldiniz bu arada,demek dönmek istemedin,eeee tabi ana evi,en rahat edilen yer,tatlı da yememişsin,benden sana koca bir aferin :)))

tuanayım bende ağır konuşacağım bende o bebeğin ta kafasına sıçayım ulan eylül ayında çok uygunum eşşoolu gel bak mayısta doğurursam çok iyi olur dedimde geldimi götünü kaldırıp :) yani bu evrende işine geldiğini alıyor işine gelmediğini almıyor bizde nacizane avuç yalıyoruz :))))

nerdeyse 1 yıldır butun isyan haklarını kullandın sana ilk psikolojik yardım al dedigimizde baslasaydın belki çok yol katetmiş olacaktın lütfen bi kerede biizi dinle ne kaybedersin

sanki bütün evren burdaki butun kızlar plan yaparak hamile kaldı
birileri su burpu dövsünnnnn
kocanı mı arasak yaaaa
bi kere sükret be
elindekiler için

burpum canım benim RAbbim kabul etmeyecegi duayı kuluna ettirmezmiş
işte bu yüzden dualar ile yasadıgın imtihanın bu sekilde
zaman zaman hepimizin bu sekilde manen çöküşe gectigi inanmaktan korktugu dönemler oluyor
insanız kuluz aciziz hepimiz sanıyoruz ki iki Allah diyince sıkıştıgımızda elimizi acıp yalvarınca hemen bize cevap gelecek RAbbimden ama ne yazık ki hep atladıgımız bir nokta var sadece sıkıntı zamanında O'nun kapısını hatırlamamız bu da insan olarak bizim zayıflıgımız işte..
dualar konusunda insan içinden gönlünden geldiginde doyarak inanarak etmek haz almak istiyor bu duyguyu yakalayamadıgında kopuyorsun dua kapısından anlamsız geliyor tatsız yavan geliyor dilin dönse de kalbin inanmıyor ben de cok yasadım bunları inan cok iyi anlıyorum hissettiklerini bu Allaha olan inancınla ilgili değil kesinlikle bu biizm aciziyetimizden kaynaklanan bişey hemen havlu atıyoruz ümidi kesiyoruz esasında bizi o esnada sınayarak RAbbim ümit konusunda ne kadar O'na inandıgımızı ne kadar sabırla bekleyecegımızı görmek istiyor bir nevi vefa sınavı veriyoruz o yüzden hemen pes edip kendi duamızın gücüne inanmazsak RAbbimizi de kırmıs oluruz kuranda da hadislerde de hep söylenen bişey var ne olursa olsun Rabbinizden ümdinizi kesmeyin sadece bir tek ol demesiyle oldurmayacagı şey yok tek onun için dogru zaman gelsin o yüzden canım böyle kendinle ucurumlara düştüğün anlarda inadına yaklas dualara canım benim

Son düzenleme:
ya bu ne yaa yazıyorum görünmüyor
yolluyorum sayfa beni atıyor tekrar giriş istiyor
mesajı bulacam diye canım cıkıyor pöfff illet oldum ya
eski düzeni istiyorumm fenalık geldi bööö

hanaam ölemi diiiiiiysiniz çokmu isyan ediyorum ufff peri masallarındaki hayata bir adım uzakta hissediyorum sanki bebişte gelse sonsuza kadar mutlu yaşayacağız hissi belkide ondan bu hırsım ama kabul etmek lazım hep birşey eksik olur dörtdörtlük değil bu hayatta her istediğim oldu allahıma şükür birtek bu olmuyor bende şımarık veletler gibi mızmızlanıyormuyum
vallaha iyi geliyorsunuz bana kociş bile başa çıkamadı bneimle şimdi :))))))))

çok özledim sizi,formumuzun yeni düzenlemeside süper olmuş,tatilimiz iyiydi genel olarak.geçmişi okuyamam çok uzun.işte beeyylee!!

Burpum,koca bir yastık al eline,çık yukarıda ki ya da alt katta ki kimsenin olmadığı bir odaya,bağır,çağır ağla,vur yastığa,yumruk at tüm şiddetinle,bütün enerjin bitinceye kadar yap bunu,kriz geçir hatta,bir yarım saat sonra çok iyi hissedeceksin kendini...Ve planları unut,sana geleni sevgiyle kabul et.......

denizim yeni tickerr süper olmuş:))hayırlı olsun cnm.

kızlar gelişme varmı???melek naptın cnm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…