Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebing,yoksa sen hamile misin :)))))Rabbim lütfen,benim meleğimin yüzünü güldür,o dünyanın en güzel annelerinden biri olacak,ona bu mutluluğu hemen tattır,lütfen Allahım....

kopuyorsun dua kapısından anlamsız geliyor tatsız yavan geliyor dilin dönse de kalbin inanmıyor ben de cok yasadım bunları inan cok iyi anlıyorum hissettiklerini bu Allaha olan inancınla ilgili değil kesinlikle bu biizm aciziyetimizden kaynaklanan bişey hemen havlu atıyoruz ümidi kesiyoruz
tam duygularımın tercümanı oldun aynen öyle
bir hikaye okumuştum çok hoşuma gitmişti
tanrıyla insan ölünce karşılaştığında insan tüm yaşamını kumsalda ayak izleri eşliğinde görür tanrıya derki tanrım her güzel günde yanımdaymışsın iki ayak izi var ancak en zor anlarımda izler teke düşüyor diye sorgulamış tanrıda demişki o tek olan ayak izlerinin derinliğine bakarsan o anlarda seni sırtımda taşııdığımı anlarsın demiş
bende farkındayım ama hormonal dengesizlikler laf dinlemiiiiiiiii

zasacım hoşgeldin herkez kürkçü tükanına döndü ooo süper nasılsın fıstığım

hosgeldin semracım adamız iyidir insallah

burpummm kendine gelceksin elbet bunun icin tek yapman gereken kendine izin vermek
kendi kendine set cekmeyi bırak kuzucum ha bir de sunu unutma
kul kurarken kader kıs kıs gülermiş o yüzden hayatı planlamyı acilen bırakıyorsun
senin hayırlı sandıgın zamanlarda bilmedigin şer olabilir yine ummadıgın zamanlar sana hayırlar getirebilir tatlım

burpcum duaya olan inancını yitirmende aynı şey bence
çok zor günler geçirdin burda hepsini saymak istemiyorum ki bence en zoru sana yapılan hataydı
ama eşinin dediği gibi çok güzel bir hayatınız var hepimizin öyle aslında
dertsiz kimse yok malesef beni de acaba hayatımızda bebiş olayını çözdük ama başka sorunlar mı çıkacak tasası sarmaya başladı malesef herkesin hayatı dört dörtlük değil

hormonlara tepeleme bütün sucu bakiimm
onları tavan ve taban yaptıran da biziz unutma cadı:)))

o aşamayı küçük bir ağlamayla atlattım tuanayım kociş şok oldu noluyor hariika günler geçirdik herşey güzel gidiyor ama sana ne oldu şimdi diye sahip olduğumuz tüm güzelliklerin listesini sıralayıverdi ayaküstü öyle bir manyaklık geldi şimdi sizinle konuşmak iyi geldi iyiki varsınız

hem bir de su var unuttumuz evet bebiş sahıbı olmayı cok istiyoruz ama acaba gercekten evlat sahibi olmak bizim icin hayırlı bir sonuc gelecek getırecek mi
bizim o cok umut bagladıgımız böyle isyanlara sürüklendigimiz evlatlarımız belki hayattaki en büyük imtihanımız da olabilir kimbilir öyle insanlar var ki seni doguracagıma tas dogursaydım diyebilecek hale gelebiliyor yasadıklarıyla
o yüzden bişey isterken sunu mutlaka dile getirmek gerek RAbbim benim istedigimi benim hakkımda hayırlı kıl hayırlısıysa hayırlısıyla nasip et

tuanayım hamile oldugumu bilsem seni ararım :)
ama ya hamileysem henüz kırmızılar gelmedi bence cok yakındır haberi size vermem

Sermestim kuzucuğum,fotonuza bayıldım,Allah nazardan saklasın,bize de nasip etsin inşallahhhhh.....Bu arada kocişine söyle,benim preseedleri unutmasın :)))

canım benim saolasın fıstıgım daha güzel göbüşler sizin olsun hatta benimki gibi naz etmesin birden pırtlayıversin insallah:)
preseededler aklımızda canım unutmadık ama eşim pazartesiye kadar burada direk eve gecmiyor baska bir ilde toplantısı var evimize gecmesi cumayı bulacak varır varmaz yollayacak canım aklın kalmasın

tuanayım hamile oldugumu bilsem seni ararım :)
ama ya hamileysem henüz kırmızılar gelmedi bence cok yakındır haberi size vermem

insalllahhh bebimmmmm benim hayırlısıyla müjden yakın olsun

yok sermestim tamamen hormonel çünkü gerçekten bir 10 dakika öncemle 10 dakikam sonram okadar farklıydıki birden bire iyisaatte olsunlar geldi dellendüüüüm :) bak şimdide iyiyim hemde sizinle çok ama çok iyiyim
denizim evlendiğimde o his bendede vardı türk filmlerinden alışmışız hep bir sorun bekledim ha geldi ha gelecek diye bekleme tatlım bekleme tadını çıkar sorun ararsan bulursun herşey geride kaldı maşallah hiç birşey seni ürkütmesin

sermestim kesinlikle katılıyorum
her zaman eşimle tanıştığım zaman bile evliliğe ilerlerken hayırlısı ise evlenelim yoksa bitsin diye dua ettim hep
bebek işinde de öyle
istiyoruz söz geçiremiyoruz ama her zaman hayırlısını dilemeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…