burpcum senin iyi olman bizimde iyi olmamız demek
üzme bizi lütfen..
dediğin gibi sorun aranınca bulunuyor her zaman olumlu olmak istiyorum artık kötü günler bitti diyorum
Ateşim yükseldi yine yaaa,dinleneyim ben biraz,bu arada ben bu ay da hamile değilmişim,masaj yaptırdım otelde,tacikistanlı uzman bir kadın yaptı,kasığıma baktı,elleriyle bastırdı,dedi ki,hamile değilsin,olunca,tam ortada yuvarlak bir sertlik oluyormuş ((Bir daha ki aya kaldı umutlarım ((
canım denizim o konuda biraz farklı düşünüyorum ben ya da düşünüyordum mu demeli:)
ben dua konusunda RAbimin cömertliginden yüz bulanlardanım sanırım eskiden her istedigim dua kabul olurdu hemen hatta herkes bunun lafını yapardı masallah diye öyle cok maneviyatlı hayırlı kul oldugumdan degil ha ama ben istiyorum RAbbim vermeyecek mi modunda cok inanırdım isterdim büyük büyük siterdim hatta
bu hayırlısıysa olsun kısmında ise hayırlı değilse bile eger ki cok istiyorsam benim icin hayra cevir hayırla nasip et derdim dualarımda özellikle evliligim konusunda ki hayatımın en zor dönemeclerini gecirdim boyut degıstırdım evlenince neyse bastan eşim bişeylerin beni zorlayacagını olmayacagını anlayıp ayrılmıstı benden ben cok zayıf düşmüştüm cok sarsılmıstım kabullenememiştim ve demiştim ne olursa olsun ben istiyorum bana hayırlı kıl hayırlı degilse bile diye RAbbime nitekim duam kabul oldu evlendik cok zor zamanlarım oldu eşimin tüm korkuları haklı cıktı yeri geldi keske kaderi zorlamasaydık dedigimiz de oldu ha mutsuz muyum simdi hayır ama eskisi gibi değil hayatım bişeylerin gerceklesmesi hep zar zor oluyor her işimde illa ki bir terslik oluyor biz birbirmize kavustuk ama hayatımızdan zorluklar eksik olmuyor bu da sanırım bu işin sırrı hikmeti diyorum ben ha benim dualara inancım konsuunda yıpranmıslıgım da üst üste hayatımda görmedigim zorlukları sırtlanmak zorunda olmamla basladı zaten önceden her işim rast giderken herseyim dört dörtlükken simdi iteleme kakalama zorlama illa ki zahmeti eksik olmuyor yine de cok sükür sonu güzel oluyorsa ama işte esas olan o inancı itimadı tekrar yakalayabilmekte o zamanlar benim icin hersey tıkırındayken iyiydi simdi de RAbbim zorluyor imtihan ediyor demek ki ama kul olarak zayıfız işte hemen sabırsız oluveriyoruz RAbbim affetsin ne diyeyimm
niye yazdım bunları simdi bazen bişeyi cok fazla isteyince imtihanın en büyüğü de oradan oluyor
o yüzden inanarak istemek O'na güvenmek ve gerisini de RAbbime bırakmak en iyisi sanırım benim yasadıklarımdan cıkardıgım ders bu canlarım
cıkanlara hayırlı geceler olsun iyi dinlenmeler sifa recetem iyileş de gel
burp hanım sufle yapıcaksın demek tatlı ye tatlı konus e mi:)
sermestim benim anlatmak istediğimde oydu canım anladın zaten sen beni her zaman hayırlısını dilemek en güzeli
her gece yatarken allahım hahkımda hayırlısı neyse onu ver diye dua ediyorum
hiçbir zaman cocuğum olsun diye dua etmedim mesela
ellerin uyuşuyor mu sermestim
benim bir arkadaşım araba bile kullanamıyordu 4-5. ayda
yorgunlukta olabilir tabi
ya ben masa üstüne üşneiyorum diz üstünü kullanıyorum ama yastık üstünde:)),
bacaklarımın arasında koltukta kullanıyorum
pc yi acaba zararı olur mu ki?
ya tam uyusma gibi değil de zorlanıyor belli agrıyor sıkıntı hissi yaratıyor bende
ben de laptoptan giriyorum kucagımda aramızda laptop sehpası var tepsi gibi
aslıdna zararlı ama dikkat etmiyoruz malesef