canım fatih şendağ benimde doktorumdu
ege üni.de ayrı ücret ödedik ve ameliyatımı o yaptı
hastanede bakıyordu ama şimdi sadece dışarda bakıyor
bana ameliyattan sonra aşılama yaparız dedi
ameliyattan 40 gün sonra gittik ve 3 yıl şartı dolmadığı için özel yapılacak dedi
benim kafamın tası attı bende bunu niye daha önce söylemediniz dedim aynen senin dediğin gibi sorunca cevap veriyor bunu ben takip edemem dedi
eğer öyle olduğunu bilseydim ameliyat olmaz beklerdim belki
neyse konusunda iyi ama devam etmedim
sen niye kafana takıyorsun ki sana niye oraya gittin diye hesap soramaz
eğer düşünüyorsan sana tel no veririm direk tüp bebek halkla ilişkiler hemşire nosu randevu verir ya da istediğiniz zaman gelin der eğer karar verirsen tüp bebeğin kapısına bismillah çekip gireceksin
karşında girişte zaten emine hanım var hasta muayene sırası veriyor sana halkla ilşkiler hemşiresinden sıra verecek sonra hemşire seninle konuşacak
eğer dosya açtırmak istersen 40 lira ücret alıyorlar dosyanı doldurup yaptırman gereken tahillerin listesini veriyor sana
belki bir kısmını yaptırmış bile oluyorsun
sonrasında dosya konseye giriyor sana karar çıkıyor aşılama ya da tüp bebek
bunu kabul edersen rapor için foto veriyorsun nufus kayıt örneği istiyorlar
bunlar biraz uğraştırıyor ama napıcaksın uğraşmadan olmuyor
sonra aşılama kararı çıkarsa rapor için şartların uyuyorsa soruyorlar zaten sana
39 yaş sınırı
900 gün prim sayısı ve 5 yıl çalışma süresi falan
sonra aşılama için adetliyken gel diyorlar
adetliyken kan tahlili veriyor ve muayene oluyorsun bu 2-3 günde bir tekrarlanıyor
dozlarını ege üni karşısında akhisar eczanesi var ücretsiz senetle alıyorsun en son kaç doz kullandıysan yazıyorlar ve eczaneye gidip katkı payını ödüyorsun
yumoşlar büyüyüp çatlatma iğnesi vurunca aşılama yapılıyor
hastaneye 120 veriyorsun
ilaçlar iğneler raporlu 100 civarı tuttu benim
30 lira tıbbi malzemeler verdi
250 tuttu raporlu aşılama[/QUOTE
Deniz çok çok teşekkür ederim ben 4 yıldır çalışıyorum 900 gün prim sayım tutmuyor nisanda 5 yılım doluyor nasipse dediğin gibi nisanda kapılarındayım yapacağım Allah razı olsun dışardan bunlarına birine soramıyosun zaten yakınların yapıyosa bile gizliyor onlarıda anlıyorum,devlette yaptırmak daha ii tekrar tekrar çok sağol Allh bebğinizi kucağınıza almayı nasip etsin benim gibi olmayanlarada versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?