Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursel önemli değil canım ben çok çektim uğrastım elimden geleni yaparım
90 gün prim sayısı tutuyor senin
sadece çalışma süresi problem var galiba
ama sen yinede araştır kanunlar değişmiş olabilir
hayırlısı olsun senin için inşallah benim gibi beklerken bebeğin gelir

herkese iyi pazalar yazilanlarin hepsini okuyamayacigim basimin agrisi halen gecmedi malesef ama aksamda üzel muhabbetler olmus...
sermacigim hosgeldin tatlim nasilsin nasil gecti tatil? adada iyimi kuzum benim özledim onu. annenler ev almislar hayirli ugurlu olsun canim benim.
mavisim sende hosgeldin tatlim senin bayramin nasil gecti?
brupcugum zaman zaman hepimizde isyan baraklarini kaldiriyoruz ama yapacak malesef bisey yok hele bu isler plan yapmaya hic gelmiyor canim eger gelseydi benim yavrum 4 yasinda olacakti ve genc anne olacaktim ama olmadi bazen düsünüyorum belkide plan yaptigimiz icin olmuyor sunu unutmaki hayirda serde allahtan geliyor her ne olursa olsun dualarini hic eksik etme canim insallah en kisa zamanda gelir yavrun insallah.
tuanayim sen nasil oldun canim?
özlemcigim sende gezmelere gittin geldin nasildi eglenebildin biraz?
sermestigim senin göbüs büyümüs artik onu kafana takip üzülmüyorsun dimi artik kuzum?
Denizim senin keyifler iyi masallah allah keyfini bozmasin canim ici umarim hersey diledigin gibi gider.
nursimcigim sen nasilsin canim? elanin esyalarini aldinizmi yatagi, arabasi felan....?
elanazcigim sen arkadasin ablasi hastaydi canim herhangi bir gelisme varmi tatlim allah acil sifalar versin...
bebing senin morelin düzeldimi? senin o arkadasin tam bir zopayi hak etmis ben senin yerinde olsam bidah o kisiyle görüsmem cok terbiyesizlermis....
sevimcigim nasilsin tatlim? esinde iylestimi canim?
bal sen nerelerdesin kuzum senide özledik artik biran önce gelmeni istiyorummmmm

melekcim nasılsın başının ağrısı geçti mi bari? dikkat et kendine canım bol bol ye iç ....
gezdik geldik teyzesi birşeyler bakalım dedik ama bulamadık
bizde ankaradaki e-bebek mağazasına gitmeye karar verdik olmadı netten alacağız...

tuanayım canım hasta mı olmuş benim kurabiyem ya çok geçmiş olsun canım benim
sen yapılacakları bilirsin zati ne diyeyim ben sana :)

denizim demek 25i büyük gün ha hadi hayırlısı bakalım duyacaksın inşallah
ay evet ya yarın iş başlıyor değil mi (((

sermestim canım demek öyle hissediliyor ha ya ben bazen seğirme yaşıyorum ama hergün değil acaba yanlış mı hissediyorum :)))
gerçi daha erken diyorlar ama
burpa ne güzel konuşmuşsun aferin kız sana

burp ben sana ne diyeyim bilmiyorum ki herşeyin hayırlısını dilemek gerek önce
demek zamanı gelmemiş
hem o senin dediğin zamanda gelmiyor malesef öyle olsaydı benim 1,5 yaşında çocuğum olurdu((
dua etmeyi bırakma her zaman hayırlısını dile hakkında rabbim evladınla terbiye etmesin seni
sen onu bunu bırak düşünme herşeyi sil at kafandan rahatla
hiç ummadığın bir anda geliverir belki belli mi olur
hem yazın gelmedi mi ne o 60 ay falan ne olur böyle yapma
biz seni çok seviyoruz eğer istersen yardım al ne olur
kimseye haksızlık etme kuzum benim ...

maavişim hoşgelmişsin canım ya
demek meksika dalgası gibi ha dur bakalım ben ne zaman hissedeceğim.......

erken değil özleem
ben de aynı bu haftalarda hissetmiştim ama hergün düzenli değildi
isim konusuna karar verdiniz mi???

bebingim canım ya senin yüüznde sivilce falan çıkmıyor mu :)))
ne o çekirdek sevdası ya
sen dedikleri gibi ayçekirdeğini bırak kabak çekirdeğine başla bencede ....

hoşbulduk özlem
evet aynen meksika dalgası gibi
tek bi tarafta değil de dalgalanır gibi bütün karnında
yakındır o günler:)))

çamaşırım bitti yaaa
asmam lazım tabi bi de akşamkileri toplayıp katlayıp yerleştirmem
ppoooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffff
ben kaçıyorum azcık gelirim yine

yok mavişim ya bence ben yanlış hissediyorum bekliyorum ya ondan sanırım ama kasığıma baktığımda atıyor böyle bir şey mi?
evet hergün yok haftada 1 desem yeridir acaba kas seğirmesi mi ya
isim konusunda düşüdük babamız efe dedi bende o mavişin oğlunun adı dedim vayyy çaldırdık demekki dedi :))
dün batu ' ya karar verdik gibi babamız seçti bende beğendim:)

yok anacım ben öyle hissetmedim tek bir tarafta küçücük bir yerde hissettim
bekliyorum ya ondan öyle geldi sanırım :)))

slm kızlar ben geldim ama yorgunum yemek yapma derdim var ama kaçtım bakıyım neler olmuş ama gıcık oldu iyice burası birinci okunmamış msj tıklıyorum ilk sayfaya dönüyor sinir etti

biz dün çıktık özlem teyze eve yeni girdik misafir yoktu bu sefr ben gezdim aslında bakımda güzeldi hiç gelmiyecektimde memo yarın işe gitcek sen de damat beyi hissetmişsin ama bekleyince gelmiyor canım hem öyle her dakka olmuyor bazen bir gün ara veriyor o içerde hareket ediyor ama daha küçük o yüzden sen hisedemiyorsun benle sermest bile daha öyle net hissetmedik ara sıra tıklıyor bizim zilliler
dün memo saat lerce elni koydu bekledi hatta bana şöbiyet yedirdiler yok hareket etmedi elini çekti yeğenim teyze ben yerim onu diye elinikoydu seviyordu tekmeleri sıraladı nasıl seviniyorlar sonra bak enişte bu kız beni seviyor seni sevmiyor diye dalga geçti cadım benim aynı anası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…