herkese iyi pazalar yazilanlarin hepsini okuyamayacigim basimin agrisi halen gecmedi malesef ama aksamda üzel muhabbetler olmus...
sermacigim hosgeldin tatlim nasilsin nasil gecti tatil? adada iyimi kuzum benim özledim onu. annenler ev almislar hayirli ugurlu olsun canim benim.
mavisim sende hosgeldin tatlim senin bayramin nasil gecti?
brupcugum zaman zaman hepimizde isyan baraklarini kaldiriyoruz ama yapacak malesef bisey yok hele bu isler plan yapmaya hic gelmiyor canim eger gelseydi benim yavrum 4 yasinda olacakti ve genc anne olacaktim ama olmadi bazen düsünüyorum belkide plan yaptigimiz icin olmuyor sunu unutmaki hayirda serde allahtan geliyor her ne olursa olsun dualarini hic eksik etme canim insallah en kisa zamanda gelir yavrun insallah.
tuanayim sen nasil oldun canim?
özlemcigim sende gezmelere gittin geldin nasildi eglenebildin biraz?
sermestigim senin göbüs büyümüs artik onu kafana takip üzülmüyorsun dimi artik kuzum?
Denizim senin keyifler iyi masallah allah keyfini bozmasin canim ici umarim hersey diledigin gibi gider.
nursimcigim sen nasilsin canim? elanin esyalarini aldinizmi yatagi, arabasi felan....?
elanazcigim sen arkadasin ablasi hastaydi canim herhangi bir gelisme varmi tatlim allah acil sifalar versin...
bebing senin morelin düzeldimi? senin o arkadasin tam bir zopayi hak etmis ben senin yerinde olsam bidah o kisiyle görüsmem cok terbiyesizlermis....
sevimcigim nasilsin tatlim? esinde iylestimi canim?
bal sen nerelerdesin kuzum senide özledik artik biran önce gelmeni istiyorummmmm