Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursimcim inşallah hayırlısı olsun bizde iş güç için hep acele ettik koşturduk olmadı şimdi kendi haline bıraktık allahın takdiri artık inşallah gitmeden halledersiniz..

gamzecim iyi tatiller oh ne kadar ihtiyacım var bir kaç gün iş güç düşünmeden beleş yaşamaya(
anneme kaçıcam..

bebişim bebek kıyafetleri konusunda bihaberim sen ve semracım destek olursunuz inşallah bir gün banada..

öfff ya yine uykusuzluk cekiyorum bu aralar ben.
bazen ne guzel koydum mu yastıga kafamı küt uyuyorum
bazende gelmek bilmiyor lanet olası uyku
yorgunumda...

bende öyleyim merak etme yalnız değilsin içimdeki canavar yastığa başımı koyunca çıkıyor hırsla birleşip kabusa dönüşüyor...

bebişim süpersin hastayım sana ya:))
senin karakteri çizdim bir gün karşılaşırsak hiç zorluk çekmem emin ol..

canım çok üzüldüm iğne ne kullanmıştın dozu ne kadardı..şu yumurta meselesi kafamı bozuyor zaten milletin dünya kadar olur biz de tık yok..olsada içi fos..töbe töbe..olacaksa böylede olur tatlım olmayacaksa 10 taneyle de olmaz bunu da gördük..

bende bu gecenin gevezesiyim kociş meyve soydu az da votka ne iyi gidiyor..en azından kabussuz rüyasız deliksiz bir uyku olacak bu gece..

base canım çok üzüldüm olumsuzlukları o kadar çok yaşadık ki artık etkilemiyorum demiyorum ama hep aynı duygu bir günde içimin heyecanla dolduğunu çok sevdiğim arkadaşlarımdan birinin haberini alıp içimin titremesini o kadar çok istiyorum ki bilemezsin..
mavim arkadaşım napalım önümüzdeki maçlara bakarız bizde üzme kendini demek ki zamanı değilmiş..
üzme kendini sıkma strese sokma..
misafiri çok severim hele aile akraba olunca iyi de evde hizmet edip yorulan biziz birde kendi evimizde rahat davranamıyoruz ama annem olunca oh yan gel yat..sabret özlemin dediği gibi belki bu sayede düşünmeye fırsatın kalmaz..

burpcum hala kötüsün eminim daha soğumadı ama soğur sen benden daha tecrübelisin malesef ama ameliyat işini tekrar araştırın..birde histeroskopi neden yapılacak rahim filmi çekilmedi mi sana üstünden ne kadar geçti?belki emin olmak için iyi aslında..
özlemcim senin doktor aşılamadan önce istememişti değil mi rahim filmi şaşırmıştık o zaman doğru mu hatırlıyorum?aklıma geldi gece gece..

burpcum bende de geçen sen vertigo çıktı o bahsettiğin kulak içi kristaller olabilir doktor bunlar kaymış dedi..adam utanmasa eşin dövüyor mu diyecekti darbe mi aldın dedi ..kafayı sert çarpmakla da oluyormuş hızlı ani hareketler yastığa başıma koyunca midem bulanıyor afedersiniz koşturuyordum hatta ben sazan anlatıcam da gülün bu olayı 1 ay falan çektim ama başlarda çok şiddetli değil ve daha yeni korunmayı bıraktık nasıl başım dönüyor fena midem falan neyse ben havalardayım hamileyim diye mok hamilesin..sonra anladık ki başka sorun var ilaç verdi geçti ama bir daha da olmadı tekrarlıyor mu acaba?sende sürekli mi canım bu şikayetler çünkü insanın hayatını işkenceye çeviriyor..

veeee son sözüm tuanayıma ben unutmam tatlım herkese de hatırlatırım tabi allahtan başka birşey karışmazsa.. dört değil 8 gözle bekliyorum...

kızlar benim performansınm daha çok olacak inşallah wireless modem aldık eşimle de kavga yok artık ayrı ayrı takılırız bizim modemde yandı ya usb den çok yavaştı..yemek yaparkende yazarım artık abartırmışım muvalette falan :)))

denizcim ben bir kere kafa ve boyun tranvası geçirmiştim düşmüştüm bayılıp kafamı ve boynumu duvara geçirmiştim micro beyin kanaması geçirmiştim ama vertigo başlamadan önce çok uzun ve ağır bir deniz yolculuğu geçirmiştim ikisi birbirini tetikledi ve bir gün pat bayıldım dehşet kulak çınlamaları falan 4 gün acillerde süründüm hiç bir şey içemiyor yiyemiyordum mide aynen tam ters refleksle çalışıyordu hani yutarsın ya ttam terside geri itiyordu en ufak bir öğürme olmadan dolayısıyla suda içemiyordum böbreklerim iflas etmesin diye hastaneye yatırdılar sürekli konsultasyon günde 6 ünite serum artık damar yollarım biber biber yanıyordu bir alay ilaç veriyorlardı damar yollarından onlarda yakıyordu ağladım bunaldım hastaneden yarı kaçarak çıktım zorla işe başladım iş yerinde tüm gün birşey yemiyor evde yiyor ve çıkarıyordum öyle böyle birbuçuk ayda geçti ve bukadar ağırını yaşamasamda ani hareketlerde vertigom tekrarlıyor

canım ofis histeroskopiyi tekrarlayan iki başarısız tüp bebek tedavisinden sonra yapıyorlarmış rahim filmi çektirmiştim hatta bana 2006 da operatik histeroskopide yapılmıştı ama şimdi daha farklı amaçla yapılacak
artık benim kesinlikle ümidim kalmadı bir 10 milyar biriktireyim seval taşdemiride dener bu konuyu tamamiyle kapatırım
hele %0 hareketle kendiliğinden hamile kalma beklentimde bitti
bizde köpek alırız artık karı koca kurrur gideriz
bu işler duayla muaylada olmuyor arkadaşlar eşim bu aralar işyerinden memnun değil parasını alamıyor ve eeşimi övmek için söylemiyorum başarılılığı dillere destandır herkez hayrandır bizim yeteneksizlik abidesi bir arkadaş var ataist karı koca kız lojmanında oturduğu harika işi bıraktı evde oturuyor ikinci çocuğu peşpeşe yaptı çocukta dünyada sayılı ajanslardan birine girdi yani bu işler duaya bakmıyor demekki kaderde var olacaksa oluyor olmayacaksada sen yırtınsanda olmuyor doktorumun dediği gibi allah bize yetenek şu bu vermiş ama herşeyi vermiyor banada saç vermedi diyor

şimdi gündemimize varikosel oturdu gene herkezin ortak kanısı sayı arttırıyor harekette bir artısı olmuyor yönünde kötüye gitmesindende korkuyorum ((( ne bileyim içimden bir ses o ameliyatı yaptırma diyor başından beri milletin eşi istemez millet yaptırmak ister bizdede tam tersi bilmiyorum içimdeki ses o ameliyatı hiç tasvip etmior nedeninide hiç bilmiyorum ve içimdeki o lanet bi boka yaramayan ses hep doğru çıkar tedavilerimizin negatifle sonuçlanacağı gibi

pazar sabahının gevezeside ben oldum eşim hamur kızartıyor :)))) içeride daha doğrusu mutfağı unla kaplıyor
hem şimdi gevezelik hakkımı kullanayım bu hafta çok yoğun bir haftaya gireceğim belki bi kafa sokar anca çıkarırım

gunaydın sekerler...
pazar süprizi miz de deniz ve burp umuzmuşşş
şimdi eveyim dükkana gidince hepinize yazıcam

selam kızlar

kimseler yok tabii pazar pazar herkesin eşi evdedir kim olacak değil mi.
hepinize iyi pazarlar. öpüldüznüz.
yarın hsg çektireceğim bana dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…