ay o sinir bozucu direnç bendede vardı dozu arttırınca kırıldı:))) iyi bak en azından gelişmiş olursa olur tatlım ya 1 yumiş yeterli sonuçta değil mi? ikiz üçüz mü istiyorsun yoksa:)))
şimdiden kolay gelsin tatlım.... çayın yanına kek çörek benden o zaman:)))
canım çok üzüldüm iğne ne kullanmıştın dozu ne kadardı..şu yumurta meselesi kafamı bozuyor zaten milletin dünya kadar olur biz de tık yok..olsada içi fos..töbe töbe..olacaksa böylede olur tatlım olmayacaksa 10 taneyle de olmaz bunu da gördük..
selam kızlar
kimseler yok tabii pazar pazar herkesin eşi evdedir kim olacak değil mi.
hepinize iyi pazarlar. öpüldüznüz.
yarın hsg çektireceğim bana dua edin.
kızlar tatilden geldik nevşehire gidecektik orda yer bulamadık otelde yozgat sorgun termal tesislerine gittik çok eğlendik 2tane olumsuz aşılamadan sonra ii geldi belki şifalı suları derdime şifa olur:)))))
cnm söylüyecektim size yer bulamadılar ondan belli değildi gideceğimiz kızmayın hemen
sizleri çok özledim nasılsınız?
denizcim ben bir kere kafa ve boyun tranvası geçirmiştim düşmüştüm bayılıp kafamı ve boynumu duvara geçirmiştim micro beyin kanaması geçirmiştim ama vertigo başlamadan önce çok uzun ve ağır bir deniz yolculuğu geçirmiştim ikisi birbirini tetikledi ve bir gün pat bayıldım dehşet kulak çınlamaları falan 4 gün acillerde süründüm hiç bir şey içemiyor yiyemiyordum mide aynen tam ters refleksle çalışıyordu hani yutarsın ya ttam terside geri itiyordu en ufak bir öğürme olmadan dolayısıyla suda içemiyordum böbreklerim iflas etmesin diye hastaneye yatırdılar sürekli konsultasyon günde 6 ünite serum artık damar yollarım biber biber yanıyordu bir alay ilaç veriyorlardı damar yollarından onlarda yakıyordu ağladım bunaldım hastaneden yarı kaçarak çıktım zorla işe başladım iş yerinde tüm gün birşey yemiyor evde yiyor ve çıkarıyordum öyle böyle birbuçuk ayda geçti ve bukadar ağırını yaşamasamda ani hareketlerde vertigom tekrarlıyor
guzel annemiz burdaymıs.
sende niye bebeğin ne kadar zaamanı kaldı diye bi takvim oluyor ondan yok gun gun takip ederdim.
anaaa iyi geceler diliyeyim diye şöyle bir girdim kaynatmışsınızda kaynatmışsınız son sayfaya anca bakabildim tuanay hatırlatta izleyelim bebingim facedeki şey harika ama ben bir kere roller costera bindiğimde bir hafta kendime gelememiitim bende kafa biraz sallandımı vertigo oluyor kulak içi izobilmemlerlerim yerinden oynuyor :)))) işe vardığımda düşünemiyorum hehe kusa kusa
nbnh sen sağı sola hiç takma anacım bende hiç solda yumurta olmazken bu ayki tedavide iki tane sağda soldada 10 tane olmuş tabiki düzgün boyutta olmadıkları için ben tedavi boyunca 4 yumoşum var sanıyordum ama en azından yumurta olmuş bir moka yaramasada yyani anlayacağın sağları solları belli olmuyor bunların,
özlemcim yumoşun kıyafet spreyinide bilirsin sen benim favorimde o herşeyi mis giibi kokutuyor tavsiye olunur :))))
mmavicim kırmızıları kov diren onlara ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?