Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sinir oldum ya denetlenmesi tabiki güzel yani burpun başına gelenlei hepimiz biliyoruz ama embriyo sayısına kadar değişmesi gerekn çok şey var şidi tüp bebekte toplanılmaya çalışılıyor belli olsun adreste atarım mail atmak için sizde destek olurunuz değil mi kızlar ne kadar çok olunursa o kadar iyi..tabi topalnılırsa kazen beyden bir bomba daha gelmezse geçen sefer topiği kapatmıştı heryere kopyaladılar diye ne varsa sanki makyaj bölümüne bile kpyalandı gereksiz diye tartışma çıktı o da kapattı..

evet canım ya benimki öyle yapmıştı:)) rahimde gördüğü birşey olmayınca istemedi ama bence istemesi gerekirdi....

canım allah herşeyi içine sindirsin güle güle kullansın
içine siniyorsa bebişimin de dediği gibi durumunuz varsa al tabiki ama kaç yaşına kadar yatacak 2-3 yaşına kadarsa daha az maliyetli yaptırabilirsin biraz büyüyünce en güzelini yaptırırsın tabi bu benim fikrim..:)))

ben size analtırım sekerler neleri nasıl kullanacagınıza kadar.sonucta alışveriş yapacagınız yerler sizi kandırabilir...
özlemim hoşgeldin canım.nasıl atlattın ecrinle günü....
yalnız bu koku olayını ben sevmem nefes alamıyorum hemen tıkanırım parfum deterjanlardan.ama eşim markete gittimi saatlerce kokuları inceler

alem şu doktorlar ya kel ha seninki ektirsin o zaman:))) bu seval taşdemir de kim canım ya çok mu iyi biri bu konuda ? kusura bakma benim istanbuldan pek haberim yok....

bugün bizde muhabbet kuşu aldık BICIR ımız var artık..... ama garibim alışamadı ötmedi hala((

hayatım koca şehirdesiniz birkaç uzmana danışın ona göre bir yol çizin bence.... hem hareketi artan ve hamiş kalanda var canım ya...

amanın muhabbetiniz bol olsun özlemcim.alışır teyzesi...
ama sen cok alısma sonra bişey olur uzulursun

ohhhhhh ne güzel hamurlar kızartılmış yenilmiş... ay şu enişteyi bizede gönder ne olur kurs versin ya ben hasta yatarsam benimki açlıktan ölüyor benide öldürüyor yani:)))

hayırlı olsun canım ya benimde balıklarım var ama geçen bir tanesi ölmüştü çok üzüldüm küçükken de mıstık vardı muhabbet kuşum öldü bir daha almadım üzülüyorum sonra ..inşallah sizinki alışırda mutlu mesut yaşar..

netten baktım cok genc bir kadın bu seval tasdemir ne özelliği var acaba...
cok pahalı olduguna göre ya sosyete tüp bebekçisi yada bişey var..

burp um bu hareket konusunda sana bi yardımım olamıyor kusura bakma bilmediğim bi konu cünki

hamur kızartması bayılırım.bu senin koca iyi seni obez yapmıyor yaa
burp hanım nerelerdesin...

ne guzel degişiklik olmuştur tuanaya.ben olsam yapamam.gecen benide yerel kanaldan aradılar sabah kadın programına cıkarmısınız reklamınız olur diye yapamam dedim.ne bileyim ben heyecanlanırım

bence yapardın canım ya valla ben olsam çıkarım ne var sanki onlar 19 aylık mı?

denizcim yataklar büyüyen yatak yani eğer benim gibi olursa zevki 10 yaşına kadar rahat kullanır.durumumuz allah şükür iyi bakalım tam kararı vermem için ablamlada giderim.

canım iyi olmana çok sevndim inşalah o sular şifalı gelir sana da:)

NBNH canım sen tek yumurta ikizi diye birşey duymadın mı şekerim? aynısının tıpkısı iki afacan belli mi olur olur belki:))) ama sonra yok ben bakamam falan deme...

mısır patlattın beni çağırmadın öyle mi aşkolsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…