özlemcim annemizin ellerinden öperiz nice yıllara..
bebişim bebek kıyafetleri konusunda bihaberim sen ve semracım destek olursunuz inşallah bir gün banada..
evet canım ya benimki öyle yapmıştı:)) rahimde gördüğü birşey olmayınca istemedi ama bence istemesi gerekirdi....burpcum hala kötüsün eminim daha soğumadı ama soğur sen benden daha tecrübelisin malesef ama ameliyat işini tekrar araştırın..birde histeroskopi neden yapılacak rahim filmi çekilmedi mi sana üstünden ne kadar geçti?belki emin olmak için iyi aslında..
özlemcim senin doktor aşılamadan önce istememişti değil mi rahim filmi şaşırmıştık o zaman doğru mu hatırlıyorum?aklıma geldi gece gece..
burpcum bende de geçen sen vertigo çıktı o bahsettiğin kulak içi kristaller olabilir doktor bunlar kaymış dedi..adam utanmasa eşin dövüyor mu diyecekti darbe mi aldın dedi ..kafayı sert çarpmakla da oluyormuş hızlı ani hareketler yastığa başıma koyunca midem bulanıyor afedersiniz koşturuyordum hatta ben sazan anlatıcam da gülün bu olayı 1 ay falan çektim ama başlarda çok şiddetli değil ve daha yeni korunmayı bıraktık nasıl başım dönüyor fena midem falan neyse ben havalardayım hamileyim diye mok hamilesin..sonra anladık ki başka sorun var ilaç verdi geçti ama bir daha da olmadı tekrarlıyor mu acaba?sende sürekli mi canım bu şikayetler çünkü insanın hayatını işkenceye çeviriyor..
bebingcim okuyup hemen çıkmıştım yemek hazırlamam lazımdı,hazırladım şimdi geldim.o takvim nasıl yapılıyor bilmiyorum ki?doğum tarihim 4 haziran işte.27. haftamızdayız.dün ve bugün mobilya işine baktık,,off insanın kafası çok karışıyor gezdikçe.ama beğendik haftaya alıcaz sanırım.ama fiyatı biraz pahalı geldi bana çevremdekiler 2 bine aldılar bizimki 5buçuk milyar yaa.kocişim takmıyo pekde,insan 5 milyara araba alır yaa.aklımda soru işareti var,aslında dün orda çok hoşuma gitti,yarın gelip ölçüyü alıcak,ama sanki ben başka biyerde gördüğüm modeldede aklım kaldı,hem o 4 bin arada fark var,ne biliyim yaa çok karasız kaldım,şimi eşime vazgeçtim dersem....off yaaa..napiim ben bebingcim,bi fikir versene..
canım ofis histeroskopiyi tekrarlayan iki başarısız tüp bebek tedavisinden sonra yapıyorlarmış rahim filmi çektirmiştim hatta bana 2006 da operatik histeroskopide yapılmıştı ama şimdi daha farklı amaçla yapılacak
artık benim kesinlikle ümidim kalmadı bir 10 milyar biriktireyim seval taşdemiride dener bu konuyu tamamiyle kapatırım
hele %0 hareketle kendiliğinden hamile kalma beklentimde bitti
bizde köpek alırız artık karı koca kurrur gideriz
bu işler duayla muaylada olmuyor arkadaşlar eşim bu aralar işyerinden memnun değil parasını alamıyor ve eeşimi övmek için söylemiyorum başarılılığı dillere destandır herkez hayrandır bizim yeteneksizlik abidesi bir arkadaş var ataist karı koca kız lojmanında oturduğu harika işi bıraktı evde oturuyor ikinci çocuğu peşpeşe yaptı çocukta dünyada sayılı ajanslardan birine girdi yani bu işler duaya bakmıyor demekki kaderde var olacaksa oluyor olmayacaksada sen yırtınsanda olmuyor doktorumun dediği gibi allah bize yetenek şu bu vermiş ama herşeyi vermiyor banada saç vermedi diyor
şimdi gündemimize varikosel oturdu gene herkezin ortak kanısı sayı arttırıyor harekette bir artısı olmuyor yönünde kötüye gitmesindende korkuyorum((( ne bileyim içimden bir ses o ameliyatı yaptırma diyor başından beri milletin eşi istemez millet yaptırmak ister bizdede tam tersi bilmiyorum içimdeki ses o ameliyatı hiç tasvip etmior nedeninide hiç bilmiyorum ve içimdeki o lanet bi boka yaramayan ses hep doğru çıkar tedavilerimizin negatifle sonuçlanacağı gibi
pazar sabahının gevezeside ben oldum eşim hamur kızartıyor :)))) içeride daha doğrusu mutfağı unla kaplıyor
hem şimdi gevezelik hakkımı kullanayım bu hafta çok yoğun bir haftaya gireceğim belki bi kafa sokar anca çıkarırım
alem şu doktorlar ya kel ha seninki ektirsin o zaman:))) bu seval taşdemir de kim canım ya çok mu iyi biri bu konuda ? kusura bakma benim istanbuldan pek haberim yok....
bugün bizde muhabbet kuşu aldık BICIR ımız var artık..... ama garibim alışamadı ötmedi hala((
selam kızlar
kimseler yok tabii pazar pazar herkesin eşi evdedir kim olacak değil mi.
hepinize iyi pazarlar. öpüldüznüz.
yarın hsg çektireceğim bana dua edin.
ne guzel degişiklik olmuştur tuanaya.ben olsam yapamam.gecen benide yerel kanaldan aradılar sabah kadın programına cıkarmısınız reklamınız olur diye yapamam dedim.ne bileyim ben heyecanlanırım
kızlar tatilden geldik nevşehire gidecektik orda yer bulamadık otelde yozgat sorgun termal tesislerine gittik çok eğlendik 2tane olumsuz aşılamadan sonra ii geldi belki şifalı suları derdime şifa olur:)))))
cnm söylüyecektim size yer bulamadılar ondan belli değildi gideceğimiz kızmayın hemen
sizleri çok özledim nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?