Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyyy daha ütülerim duruyoooo melekcim ayy kız üzülüyorum sanada bir an önce sağlığına kavuş bitanem ya

bebim sıkılıyo napsın oda sırayla bakıyoruz. senin işlerin duruyo bak daha diyoooo hahha facemi açıyo resim atıyo kaldırıyor değiştiriyo uğraşıyor işte

melek şaka mı yapıyorsun ya başladın ya tedaviye ha seneye derken ocağı baz alığ yeni yılı kasdetiyorsan o başka:)

melek nereye cok var ya dalga mı geciyosun sen
tedavi basladı ya

yok canim ben gayet ciddiyim bugün esimle kan verdik eger bir sorun cikarsa ertelenecek malesef insallah cikmaz bide adetim ne zaman olacak oda belli degil suan kullandigim igne cogunlukla geciktirme yaptiriyormus dr.um bugün sonucu seneyede alabiliriz dedi bakalim artik herseyin hayirlisi olsun ama o kadar güzel hayeller kurdumki insallah gerceklesir canim suan tek duam bu

özlemcim tetanoz aşısı tatlım sen sağlık ocağına git onlar sana söylüyolar ama ben sanırım ilkini 16. haftamda olmuştum 21. haftamdada 2.. sini oldum canım...

gününüz aydın olsun geleceğin güzel anneleri hastaneye gitmeden bi uğrayım öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlamak istedim öğretmenler gününüz kutlu olsun canlarım
öğretmenim canım benim canım benim
seni ben pek çok severim

günaydın:))
örtmenlerimin örtmenler gününü kutluyorum :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…