cumartesi sabha gel gülümİşten geldim az önce,çok hareketli olmamış burası,sevim bana da cuma akşamı ya da cumartesi uyar,hangi gün buluşalım hayatım :))
kader denen şey varmı ne bizi birleştiriyorSayfalar düzene girmiş sanırsam,sevimcim yaaa,benim annemde de nödül var,herşeyi bu kadar mı benzer insanların yaaa,burada ki tüm dostlarımızın ortak yaşadığı şeyler var,şaşırıyorum bazennnnn.....
aşıdandır o bende cuma gidecem 2. aşımaben geldimmm ama hala kendime gelemedim
gece hiç uyuyamadım sıfır uyku işe başladım yine
bütün gün koşturmaca geçti yoruldum
çıkışta 2.aşımı olmaya gittim arkadasımla karsılasınca davet etti misafir oldum ona
yedik içtik sohbet ettik güzel geçti eve gelmem aksamı buldu
sonra da üzerimi değiştireyim dedim uzandım o ara azcık sızmışım öyle cıbıl cıbıl
uykusuzluktan mı aşıdan mı bilmiiim sersem gibiyim kafam yerinde değil
acayip halsiz ve yorgunum kolum da başladı agrımaya
iğneyi yaparken de acıttı hemşire ki hiç acısını almam ignenin normalde
öyle işte bugün nasıl gece oldu anlamadım bile yarın yine iş var böööö
maşallah san mavim düşürdün şekerişekerimi ölçtüm 110 çıktı:)))))))))))))))))))))))))))))
sevindirik oldum,
çok öptüm herkesi
duş alıym elbisemi ütüliym kremlenip yağlanıym uğrarım yine
sermest ben 37.haftaya kadar çalışırım g,ibi geliyo
şimdilik bi şi düşünmedim
bakalım 2 hafta sonra gidince sorıym bi olursa
1-2 hafta önceden yazdırırım
ama Allah sağlık versin de çalışalım okulda zaman çabuk geçiyo
saçmalamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabenim habere daha coook var seneye bile olabir((
kızlar buluşmayı bucumartesine ayarlayalım mı??sabah kahvesi olabilir,yada kahvaltı.
Merhaba canlarım aranıza yeni katıldım... Ben 14 kasımda aşılama oldum. İlk günü sayarsak 9. günü kanda test yaptım, sonuç 4.15 çıktı çok üzüldüm. Acaba erkenmi yaptım. bugünde 10.gün sabah inanılmaz şekilde karın ağrısı ve sonrasında kasık ağrım oldu. SAnki adet olcakmışım gibi ama olmadım. Umudumu tamamen yitirdim. Yorumlarınızı ve deneyimlerinizi dört gözle bekliyorum :84:
tuanayım hala iyileşemedi ..
hava kötü sıkıcı boğucu bende fenayım bugun balık var iş yerinde kokusu mahvetti inşallah tiksinmem
akşam da kötüydüm gelemedim 9.30 da uyumuşum
artık ayaklarımı sürüyerek geliyorum işe
dişimi sıkmam lazım az kaldı
ben tüp bebek evraklarını tamamlarken aşılara başladım hepatitler bitti tetnoz bir doz kaldı eşimle braber başladık hatta
martta son doz vurulduk mu tamamdır..
daha sağlık ocağına kayıt yaptırmadım
işten ayrılınca artık
yarın ilk görüşmemiz babamız yok ama annemle gideceğim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?