Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İşten geldim az önce,çok hareketli olmamış burası,sevim bana da cuma akşamı ya da cumartesi uyar,hangi gün buluşalım hayatım :))
cumartesi sabha gel gülüm
kader denen şey varmı ne bizi birleştiriyor
aşıdandır o bende cuma gidecem 2. aşıma
maşallah san mavim düşürdün şekeri
benim habere daha coook var seneye bile olabir((
saçmalamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar buluşmayı bucumartesine ayarlayalım mı??sabah kahvesi olabilir,yada kahvaltı.

alalım canım
ya bu arada burp yok kaç gündür gene denizimde girmemiş hala

denizim dedim gelmiş elanazda burda balda semramda hepinizi öpüyoruum benim çıkmam lazım ama dur elbisemi giyene kadarda açık kalsın inş dr anneme gene ameliyat demez bakalım artık

Merhaba canlarım aranıza yeni katıldım... Ben 14 kasımda aşılama oldum. İlk günü sayarsak 9. günü kanda test yaptım, sonuç 4.15 çıktı çok üzüldüm. Acaba erkenmi yaptım. bugünde 10.gün sabah inanılmaz şekilde karın ağrısı ve sonrasında kasık ağrım oldu. SAnki adet olcakmışım gibi ama olmadım. Umudumu tamamen yitirdim. Yorumlarınızı ve deneyimlerinizi dört gözle bekliyorum :84:

tuanayım hala iyileşemedi ..
hava kötü sıkıcı boğucu bende fenayım bugun balık var iş yerinde kokusu mahvetti inşallah tiksinmem
akşam da kötüydüm gelemedim 9.30 da uyumuşum
artık ayaklarımı sürüyerek geliyorum işe
dişimi sıkmam lazım az kaldı

sevimcim geçmiş olsun annene kalbini ferah tut canım üzme kızını da .inşallah birşey çıkmaz
annemde öyle herşey var Allah beterinden korusun kendilerine dikkat etmeleri lazım bizimde onlara tabiki
hayırlı haberle gel inşallah

hoşgeldin özgü
hayırlısı olsun daha erken testin olumsuz olma
ama çok da ümitlenme
bizim sayımız 10 dan afzla hepimiz aşılama olduk en az 2 kere sadece bir arkadaşımız aşılama ile hamile kaldı moralini bozmak için yazmadım insan heves ve ümit esiyor ama ksımet işi:))

ben tüp bebek evraklarını tamamlarken aşılara başladım hepatitler bitti tetnoz bir doz kaldı eşimle braber başladık hatta
martta son doz vurulduk mu tamamdır..
daha sağlık ocağına kayıt yaptırmadım
işten ayrılınca artık
yarın ilk görüşmemiz babamız yok ama annemle gideceğim ..

ah canım başladımı sıkıntıların bırakıcan mı işi bırakırsanda evde oturup kendini dinlersin kız artık yok yere daha kötü olursun

mavicim şeker yolunda dikkate diyrosun kendine maşallah..
bebişin yatağını büyüyen beşiklerden mi aldınız oda aldık demişsin ya merak ettim
aldığın odanın yatağında kaç yaşına kadar yatacak
herşeye beşik deniyor
ufacık süslü sepetlerde beşik
koca yatakta beşik

balım annem daha önceden guatırdan ameliyat oldu gene üremiş galiba bakalım şimdi sonuşları alıp dr götürcem bakalım ne diyecek sanada geçmiş olsun demirin iyi çıkmış ama bu demekki bebekde gelcek kanlı canlı
denizim aman balıkdan tiksinme yeee yarasın denizimize kendinide yorma boş ver sat anasını işin babnın işimi boş ver sen denizimize bak

balcım devam edemeyeceğim evde otururum daha iyi
aslında işim müsait olsa masa başı falan çalışayım 7. aya kadar sigorta rapor parası falan şartlar iyi ama hiç parayı görecek durumda değilim ..

denizcim ben pek bilmiyorum bu tüp bebek işlemlerini ama sen hamilesin o testlere gerek varmıki anlamadım yaaa

güle güle sevimcim hayırlı haberlerle gel inş...

denizcim ben akşama kadr oturuyoum işte ama eve gidince yorgunluktan sızıyorum hemen...senin işin daha yorucu hamişlik ilerleyince daha da zorlanırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…