Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim kendini iyi hissetmiyorsan çalışma tabi canım kolay gelmiyor bbeişlerimiz dimi yani aman aman sen iyi olda yangel yat evde

sevimcim geçmiş olsun canım annen için tiroidlerine bakıldımı canım kanlarınada onun sürekli kullanması gereken ilacı car ameliyat sonrası onu kullanmadımı

nursimcim nasılsın canım cicileriniz hayırlı olsun tatlım

özgücüm bende 5 temmuzda 1. aşılamam yapıldı. malesef negatif sonuç oldu. 16 temmuzdada regli oldum.eylülde kimyasal gebelik geçirdim. aynen kasık bel ve karın ağrısı belirtilerim vardı. bence erken test için yanlız sakın kendini kaptırma hayırlısı olsun sonucu negatif olunca çok üzücü oluyor canım.

ya kızlar sizdede gönderilen mesajların saati yazmıyormu sinir oldum kim hangi saatte yazmış anlayamıyorumkiiiii birden fazla alıntıylada cevaplayamıyorum ayyyyyyy banda öğretin :98:

neyse ben yemeğe gider

bebim tuanay kız sizlerden bi haber gelicek sanıyorum içimden bir his öyle söylüyooooo. elenaz kız olma ya olma regli beeee artık yetermucizen geliverrir bir an önce sana

günaydın elanazcım denizcim nasılsınız kızlar elanaz regli olmadın dimi canım sen:98::98:

balcım daha adet olmadım da bebiş için ümitlendirmiyorum kendimi
ümitlendiğim zaman bile adetim gecikiyor sinir oluyorum
olumsuz şeyler yazdığımı düşünmeyin onun için
yoksa acaip polyanna gibiyim

amanın benim suratlar gelmiş ohhh beeeee
selan kızlar
öğretmenlerimizin gününü kutluyorum :)

elanazcım iyiym canım sen nasılsın
valla inş bebiş gelmiştir adetin gelmez ama seni heveslendirmeyeyim sonrası üzücü oluyor
bakalım gecmişe bi seyler yazılmış mı

sevim sana bayılıyorum ne guzel yazmısın üstğnğzğ basınızı yırtmayın diye gülmekten catladım valla
yormasan kendini iyide anacıgın tabi kıyamamıyorsun

özgü merhaba hosgeldin cok erken test yaptırmıssın 14. günü beklemeliydin en azından bbekle bakalım adet olmazsan tekrar test yaparsın

zasacım ne güzel olurdu valla
konuşalım bakalım cnm.

denizim dedim gelmiş elanazda burda balda semramda hepinizi öpüyoruum benim çıkmam lazım ama dur elbisemi giyene kadarda açık kalsın inş dr anneme gene ameliyat demez bakalım artık
bende öpüyorum seni ve minik kızını,inşallah annen iyidir.

hoşgeldin özgücüm.ben ilk aşılama denemele hamile kaldım 5,5 aylık kızım var.bence erken yapmışsın testi,birazdaha bekleseydin.inşallah hamilesindir cnm.

o arkadaş bizzat benim:))

elanazcım olamazsın belki polyannacılık oynamak gerçekten güzel bir duygu bu ay bende senin gibi yapıyorum. üzülmeye gelemiyorum yoksa bir yerlerimden başka hastalıklan pörtlemeye başlıyo hemencecik

valla sizi kendinize getirmenin tek yolu bi hobarey sanırım ne az muhabbet oluyor bu kızlar dogurunca iyice yalnız kalacaz sanırım

balcım çok beklemeden başladı gibi benim adet
umarım bu ay bebingden yada tuanaydan güzel bir haber alırız

ama hiç yazmıyorsunuz..
gercekten mi regl oldun canım
seninde cok az kaldı canım çünki sende artık cok pozitifsin...
ben olmazsa bu ay preseed denicem yine sen deniyormusun

bugun işe gelmeden ananeme ugramıstım
tv den yemek tarifi yazmıs bana degişik diye
ne zaman yapcam dedim o da ramazanda bizi cagırınca yaparsın dedi
bende düşündüm hayrola dedi annem ramazana karnım burnumda olur kusura bakmayın agırlayamam dedim gülmekten catladılar
onlarda anlam veremiyor bu hallerime aslında bende pek anlam veremiyorum

daha tam başlamadı canım pembe bir akıntı oldu akşama başlar iyice
ne zamandır bende denemiyorum preseed i ama bu ay deniycem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…