bebim tuanay kız sizlerden bi haber gelicek sanıyorum içimden bir his öyle söylüyooooo. elenaz kız olma ya olma regli beeee artık yetermucizen geliverrir bir an önce sana
günaydın elanazcım denizcim nasılsınız kızlar elanaz regli olmadın dimi canım sen:98::98:
konuşalım bakalım cnm.zasacım ne güzel olurdu valla
bende öpüyorum seni ve minik kızını,inşallah annen iyidir.denizim dedim gelmiş elanazda burda balda semramda hepinizi öpüyoruum benim çıkmam lazım ama dur elbisemi giyene kadarda açık kalsın inş dr anneme gene ameliyat demez bakalım artık
hoşgeldin özgücüm.ben ilk aşılama denemele hamile kaldım 5,5 aylık kızım var.bence erken yapmışsın testi,birazdaha bekleseydin.inşallah hamilesindir cnm.Merhaba canlarım aranıza yeni katıldım... Ben 14 kasımda aşılama oldum. İlk günü sayarsak 9. günü kanda test yaptım, sonuç 4.15 çıktı çok üzüldüm. Acaba erkenmi yaptım. bugünde 10.gün sabah inanılmaz şekilde karın ağrısı ve sonrasında kasık ağrım oldu. SAnki adet olcakmışım gibi ama olmadım. Umudumu tamamen yitirdim. Yorumlarınızı ve deneyimlerinizi dört gözle bekliyorum :84:
o arkadaş bizzat benim:))hoşgeldin özgü
hayırlısı olsun daha erken testin olumsuz olma
ama çok da ümitlenme
bizim sayımız 10 dan afzla hepimiz aşılama olduk en az 2 kere sadece bir arkadaşımız aşılama ile hamile kaldı moralini bozmak için yazmadım insan heves ve ümit esiyor ama ksımet işi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?