Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
akşam bende eşime hamileyim baba oluyorsun diyorum
yazık çocukcağız daha neler çıkarcaksın başıma diyor
bende evrene enerji gönderiyorum diyorum
artık napıcağımızı şaşırdık

ben geldim ama kurt gibi açım önce müsadenizle karnımı doyurayım sonra katılacagım sohbete olur mu güzellerim

ya gitmedim elanaz cım
bugun net cok kotu baglanıyor işyerindeki calısmıyor bile wıınn la giriyorum dun ki fırtınada zarar gördü sanırım

bende cok acıktım ama kraker yedim canım bişey yemek istemiyor sizin menülerde ne var
hem acım diyorum hem yemek istemiyorum ne bu ya amma cins oldum

elanazcım umarım delirdigimiz için yapmıyoruzdur gercekten evrene pozitif enerji veriyoruzdur
eşim hemen moda giriyor üzlüyorum bende o öyle olunca ona caktırmadan pozitif oluyorum

nursimcim ben o aşıyı muş'ta otururken zorunlu olduğu için yaptırmıştım ev ev geziyorlardı ,2 doz oldum 3. yü oldum mu hatırlamıyorum 5 doz demişlerdi ama ... şimdi ben ne yapcağım bilemedim :26:

bebingim senin ifadelerin hepsini alta yerleştirmişler hadi gözün yadın :)
hımmm demek ramazanda karnın burnunda olur ne güzel ya pozitif ol şöyle
onlar yapsın sen ye :)

hoşgeldin sermest cim bekliyorum seni şekerim

geldim geldim de sen yoksun şimdi de

nursimcim ben o aşıyı muş'ta otururken zorunlu olduğu için yaptırmıştım ev ev geziyorlardı ,2 doz oldum 3. yü oldum mu hatırlamıyorum 5 doz demişlerdi ama ... şimdi ben ne yapcağım bilemedim :26:

saglık ocagına sor canım dozu onlar ayarlarlar

sermest bende çok acıktım ya evdede birşey yok ne yiyeceğim ben ya canımda ne istiyor bilemedim ki

ne zamana kadar yaptırmam gerek bu aşıyı sermest benim zamanım falan geçmemiştir değil mi canım?:78:

kolumun agrısından uyuyamadım gece cok agrıdı bu sefer hala da acıyor
genelde kuzucum gece onikiye dogru tepiklerdi dün gece ondan da ses cıkmayınca evhamlandım yine
kac saat göbegimde elim bekle bekle tık yok sızmışım gecenin bir körü uyur uyanık oynadıgını farkettim rahatladım
sabah kalktım gene sessiz hatun demin uzandım dinlemeye gectim gene tık yok sanki okulda duyar gibi olmustum ama emin de degilim niye böyle beni oynatıyor bu cadı ya milletin bebeleri karnını acıtmaya baslamıs benim kuzum bir varım diyor bir sessizleşiyor üzülüyorum böyle evhamlar yoruyor beni aşı da oldum şimdi ona sardım ondan mı böyle durgunlastı iyi mi bişey mi var diye oyy oyy ne zormuş yarabbim bir dogsaydı

canım ilk doz 20.haftada
ikincisi bir ay sonra ona göre yapılıyor
ben menemen yaptım yedim sabahtan beri bişey yiyememiştim yumuldum resmen
benim de canım ıvır zıvır istiyor tatlı bişeyler ama evde bişey kalmamıs markete de kim gidecek ki şimdi

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine bebişin sessiz kuzucuk
evham yapma diyemiyorum :)))
ama yapma çünkü hareket etti diyorsun
ahhha ahhh bi doğsalar yaramazlar
hım demek 20. haftada ee ben 2 doz oldum 3.yüde oldum sanıyorum ama tam emin değilim o ne olacak, nasıl olacak ki?

bende çıkayım birşeyler bakayım acıktım yahuuuuuuuu ...
menemen yapamam biber mideme dokunuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…