evt canım kullanması gereken ilaçları kullandığı halde gene nodül çıktı dr ameliyat değilde önce 20 gün ilacın dozunu düşürelim sonra tansiyonu sabah akşam ölçelim bakalım neler olcak ondan sonra sına bakalım dedi gene bitane ilaç yazdı memelrinin pişiği için ve terlemesi baş ağrısı için bakacaz artıkdenizcim kendini iyi hissetmiyorsan çalışma tabi canım kolay gelmiyor bbeişlerimiz dimi yani aman aman sen iyi olda yangel yat evde
sevimcim geçmiş olsun canım annen için tiroidlerine bakıldımı canım kanlarınada onun sürekli kullanması gereken ilacı car ameliyat sonrası onu kullanmadımı
olma yaaaaaaaaaaaa pembe leken falan da bebişten olsun inşbalcım daha adet olmadım da bebiş için ümitlendirmiyorum kendimi
ümitlendiğim zaman bile adetim gecikiyor sinir oluyorum
olumsuz şeyler yazdığımı düşünmeyin onun için
yoksa acaip polyanna gibiyim
oh seni gülsdürdümse ben hoşuma giden tokatlıca dilinden lafları sana her gün bidene söylerim bacım hehesevim sana bayılıyorum ne guzel yazmısın üstğnğzğ basınızı yırtmayın diye gülmekten catladım valla
yormasan kendini iyide anacıgın tabi kıyamamıyorsun
özgü merhaba hosgeldin cok erken test yaptırmıssın 14. günü beklemeliydin en azından bbekle bakalım adet olmazsan tekrar test yaparsın
hamilelik duygusu çöktü üstüne bak gör ama bu lafımı unutma sen yeni yıla hamile gircen ahanda buraya yazıyom hıhbugun işe gelmeden ananeme ugramıstım
tv den yemek tarifi yazmıs bana degişik diye
ne zaman yapcam dedim o da ramazanda bizi cagırınca yaparsın dedi
bende düşündüm hayrola dedi annem ramazana karnım burnumda olur kusura bakmayın agırlayamam dedim gülmekten catladılar
onlarda anlam veremiyor bu hallerime aslında bende pek anlam veremiyorum
pembeler tutunmadan olsun rabbimmmmmmmmdaha tam başlamadı canım pembe bir akıntı oldu akşama başlar iyice
ne zamandır bende denemiyorum preseed i ama bu ay deniycem bakalım
ya bende cumaya yaptırcam 2. sini acırmıki önceki acımadı ama ya bizim zillier neden bizi merakta bırakmaktan hoşlanıyorki ya resminide vermedi benim cadı ben albüme ne koycam şincikkolumun agrısından uyuyamadım gece cok agrıdı bu sefer hala da acıyor
genelde kuzucum gece onikiye dogru tepiklerdi dün gece ondan da ses cıkmayınca evhamlandım yine
kac saat göbegimde elim bekle bekle tık yok sızmışım gecenin bir körü uyur uyanık oynadıgını farkettim rahatladım
sabah kalktım gene sessiz hatun demin uzandım dinlemeye gectim gene tık yok sanki okulda duyar gibi olmustum ama emin de degilim niye böyle beni oynatıyor bu cadı ya milletin bebeleri karnını acıtmaya baslamıs benim kuzum bir varım diyor bir sessizleşiyor üzülüyorum böyle evhamlar yoruyor beni aşı da oldum şimdi ona sardım ondan mı böyle durgunlastı iyi mi bişey mi var diye oyy oyy ne zormuş yarabbim bir dogsaydı
aç kalmayın hamileler yiyin ki bebişler de aç kalmasın
bende probyotik yoğurtlara başladım ara öğün olarak
hamile kalırsam da yiyebilirmiyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?