pazar pazar herkese kocişle bebişim iş yerinde allah bol kazanç versin inşallah..
özlemde yok gezmededir belki yoksa girerdi
neyse muhabbeti özledim akşama falan denk geliriz inşallah..
özlemcim eşine söyleyiverde bi zahmet sorumlu arkadaşlara söylesinlerde devlette 2 yıllık kanatlı hayvanlar teknikerlik kadrosu daha çok açsınlarda biz de iş sahibi olalım:)))
benim müdürlerimin hepsi veteriner hekimdi..biz işleri yapardık onlar yukarı bilgi verirdi..
özelde iyi de saati yok eğer 80 almış olsaydım geçen sene ankara da tarım ilde başlayacaktım her şey ayarlandı ama puana bir şey yapamadılar( napsın adamlar 67 ye:)))
canım ya keşke öyle bir yetkisi olsa eşimin müdürüde veteriner hekim genelde öyle oluyor zaten ....
canım ya dün demiştim ECRİN e baktık bugün annesi kursa gitti bize kaldı afacan çok eğlenceliydi rabbim bu güzelliği bizede nasip etsin inşallah..........:Saruboceq:
bebingcim okuyup hemen çıkmıştım yemek hazırlamam lazımdı,hazırladım şimdi geldim.o takvim nasıl yapılıyor bilmiyorum ki?doğum tarihim 4 haziran işte.27. haftamızdayız.dün ve bugün mobilya işine baktık,,off insanın kafası çok karışıyor gezdikçe.ama beğendik haftaya alıcaz sanırım.ama fiyatı biraz pahalı geldi bana çevremdekiler 2 bine aldılar bizimki 5buçuk milyar yaa.kocişim takmıyo pekde,insan 5 milyara araba alır yaa.aklımda soru işareti var,aslında dün orda çok hoşuma gitti,yarın gelip ölçüyü alıcak,ama sanki ben başka biyerde gördüğüm modeldede aklım kaldı,hem o 4 bin arada fark var,ne biliyim yaa çok karasız kaldım,şimi eşime vazgeçtim dersem....off yaaa..napiim ben bebingcim,bi fikir versene..
ben size analtırım sekerler neleri nasıl kullanacagınıza kadar.sonucta alışveriş yapacagınız yerler sizi kandırabilir...
özlemim hoşgeldin canım.nasıl atlattın ecrinle günü....
yalnız bu koku olayını ben sevmem nefes alamıyorum hemen tıkanırım parfum deterjanlardan.ama eşim markete gittimi saatlerce kokuları inceler
amanın muhabbetiniz bol olsun özlemcim.alışır teyzesi...
ama sen cok alısma sonra bişey olur uzulursun
hayırlı olsun canım ya benimde balıklarım var ama geçen bir tanesi ölmüştü çok üzüldüm küçükken de mıstık vardı muhabbet kuşum öldü bir daha almadım üzülüyorum sonra ..inşallah sizinki alışırda mutlu mesut yaşar..
mısır patlaması unutmustum yeniden aklıma geldiii
gamzecim hoşgeldin..biz sana demiştik iyi gelir tatil diyee
özlemcim ne biliyim ben utangacımdır biraz..
canım biliyorum ya bakma sen bana öylesine söyledim kpss den yüksek almam lazımdı aslında kursa gidip denerim ama şu meseleler le kafam çok dolu hiç halim yokmuş gibi herşeyden bezdim artık.
canım ya başın sağ olsun zor gerçekten birkaç ay önce köpeğimiz vardı PAŞA mız o ölmüştü hatırlarsanız ne kadar üzülmüş ağlamıştım ne olursa olsun alışıyorsun işte... canım onun doktoru yanında inşallah bişeycik olmaz:)))
amin canım inşallah unutmuşum ya kafam allak bullak oldu..
evet hatırlıyorum resimlerini de görmüştük kıyamam ya..
özlem hareketle ilgili brişeyler soracağım sana bizim tahillerde hareketle ilgili açık şeyler yazmıyor ya da ben anlamadım dur dosyayı alıp yazayım
tabi ya sizin kuş torpilli valla...
menüler süperdir simdi bu gacıların di mi ama
bence hemen karar vermeyin gezin bakın daha güzel ve daha uygunu mutlaka vardır ... bende takınları genelde 2 yada 2,5 gibi biliyorum 5 milyara neymiş bu ya hem birkaç sene sonra değiştirmek istersin ne gerek var o kadar masrafa .. ama yok en güzeli bu buna içim ısındı diyorsanda al aklında kalmasın.....
bebeğin doğum tarihini hesaplamak için son adet tarihine 7 ekliyorsun ve 3 ay geriye gidiyorsun böyle bulunuyor....
örneğin 10 ekimde hamile kalmıştım ben 7 ekle 17, ekimden 3 ay geri gel 17 temmuz anladın mı canım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?