Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mısır patlaması unutmustum yeniden aklıma geldiii

gamzecim hoşgeldin..biz sana demiştik iyi gelir tatil diyee

özlemcim ne biliyim ben utangacımdır biraz..

pazar pazar herkese kocişle bebişim iş yerinde allah bol kazanç versin inşallah..
özlemde yok gezmededir belki yoksa girerdi
neyse muhabbeti özledim akşama falan denk geliriz inşallah..

canım ya dün demiştim ECRİN e baktık bugün annesi kursa gitti bize kaldı afacan çok eğlenceliydi rabbim bu güzelliği bizede nasip etsin inşallah..........:Saruboceq:

canım ya keşke öyle bir yetkisi olsa eşimin müdürüde veteriner hekim genelde öyle oluyor zaten ....

canım ya keşke öyle bir yetkisi olsa eşimin müdürüde veteriner hekim genelde öyle oluyor zaten ....

canım biliyorum ya bakma sen bana öylesine söyledim kpss den yüksek almam lazımdı aslında kursa gidip denerim ama şu meseleler le kafam çok dolu hiç halim yokmuş gibi herşeyden bezdim artık.

bence hemen karar vermeyin gezin bakın daha güzel ve daha uygunu mutlaka vardır ... bende takınları genelde 2 yada 2,5 gibi biliyorum 5 milyara neymiş bu ya hem birkaç sene sonra değiştirmek istersin ne gerek var o kadar masrafa .. ama yok en güzeli bu buna içim ısındı diyorsanda al aklında kalmasın.....
bebeğin doğum tarihini hesaplamak için son adet tarihine 7 ekliyorsun ve 3 ay geriye gidiyorsun böyle bulunuyor....
örneğin 10 ekimde hamile kalmıştım ben 7 ekle 17, ekimden 3 ay geri gel 17 temmuz anladın mı canım:)))

canım ya hoşbulduk valla hiç sesi çıkmadı miniğimin çok eğlendik... kokuyu ben çok severim ama öyle boğulacak gibi değil hafif ve temiz olacak.... ferah bir ortam yaratcak:)))

amanın muhabbetiniz bol olsun özlemcim.alışır teyzesi...
ama sen cok alısma sonra bişey olur uzulursun

sağol canı koyu muhabbetler bizi bekliyor:))) daha öncede olmuş çok üzülmüştüm evet ama inşallah buna birşey olmaz..... ama çok şirin kıyamam ya nasıl alışmazki insan....

canım ya başın sağ olsun zor gerçekten birkaç ay önce köpeğimiz vardı PAŞA mız o ölmüştü hatırlarsanız ne kadar üzülmüş ağlamıştım ne olursa olsun alışıyorsun işte... canım onun doktoru yanında inşallah bişeycik olmaz:)))

canım biliyorum ya bakma sen bana öylesine söyledim kpss den yüksek almam lazımdı aslında kursa gidip denerim ama şu meseleler le kafam çok dolu hiç halim yokmuş gibi herşeyden bezdim artık.

canım inşallah alırsın bak ecrinin annesi kursa gidiyor senin neden olmasın ki?

evet hatırlıyorum resimlerini de görmüştük kıyamam ya..
özlem hareketle ilgili brişeyler soracağım sana bizim tahillerde hareketle ilgili açık şeyler yazmıyor ya da ben anlamadım dur dosyayı alıp yazayım

evet canım ya facede vardı((
hareket aslında yazıyor ... yerinde hareketli, yavaş, ileri hareketli vb birşeyler olması lazım canım...

evet canım genel olarak fiyatlar 2-2.5 ama ben gezdiklerimin hiçbirini beğenemedim.öyle renkli bişeyde istemiyorum klasik modellere bakıyorum.haftaya son kararı veririz heralde.mobilyayı baktığımız mağazadaki adam yarın odamızı ölçmeye gelicek bakalım olurmu,ona göre hareket edicez.son zamanlara bırakmak iyi değil,ben şimdiden çok şiştim son zamanlarda hiçbişey yapamam heralde.canım doğum tarihini doktor söylüyor zaten,bide inmternette hesaplayıcılar var senin söylediğinde ayrı biryöntem tabii.benim 4 haziran görülüyor,zaman çok çabuk geçiyor.
sen nasılsın özlemcim?

1.test sayı 20.10 üzeri 6
hareketsiz %65 2 üzeri 0

swup 1.1. üzeri 6 %80 3 üzeri 0

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…