Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Karnım çok acıktı,annem ye diye zorluyor,hazırlamış birseyler ama,eşime ayıp olur şimdi,koccamla başbaşa yemek yiyeyim değil mi

slm fistiklar bugün cok yogundum isde hafta sonuda evden calismam gerekiyor cok yoruldum basimda agriyor sizler nasilsiniz sekerler?

allah allah ya bana niye 5 doz dediler 1.yapıldıktan 1 ay sonra 2. aşı, 2.aşıdan 6 ay sonra 3. aşı diğerleri arsındada 1 yıl vardı o kartta
ne bileyim ben hissettiğimin farkında bile değilim:)
bazen çocuklarla ilgilenirken birden içimden birşey gıdıklıyor gibi oluveiryor ama bu mu bilmiyorum :96:
nazlı bizim kızlarımız ya zıpzıp zıplasın inşallah annesinn göbüşünde
horon tepsin inşallah
hepimiz için gönderiyorum canım ocak ayına hepimiz hamile gireceğiz inşallah:79:
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
hımm 10 yıl koruyor demek paylaşımın için teşekkür ederim canım
bende bu sefer dr a bir sorayım bakalım ne diyor
olmadı yarın burada hastaneye uğrayayım
Bu arada sayfalar 4500 e geliyor,bebingim patlat bir hobareyde,uçur bizi
sen bekle ayşencim allah allah ya sen niye patlatmıyorsun bence sende patlattttttttttt
ben niye tek basıma patlatayım birlikte patlatalım

valla aferin bebingeeeeeeeeeeeeeeee:81::81::81::81::81::81::81::81:

denizcim ben pek bilmiyorum bu tüp bebek işlemlerini ama sen hamilesin o testlere gerek varmıki anlamadım yaaa
canımcım ben bu etstleri zaten 5-6 ay önce yaptırmıştım yeni deil
ama baksana semra da yazmış zaten olmam gereken aşıları olmuşum son doz kalmış yupppii:))
denizcim yarın randevunuz vardi değil mi ayyy güzel haberlerle gel inşallah ....
eveeeeeet
inşallah güzel haberlerle gelirim özlemcim yarını heyecanla bekliyroum babamız gelmeyecekti
işlerini halletmiş o da gelecek

hepimiz için gönderiyorum canım ocak ayına hepimiz hamile gireceğiz inşallah:79:

aminnnnn inşallah
Bu arada sayfalar 4500 e geliyor,bebingim patlat bir hobareyde,uçur bizi
ne güzel olur yahu bayram olur topiğimize

iyi akşamlar kızlar
çok sinirliyim bugun iş yerinde patronun kafasında birşeyleri parçalamayı hayal ettim hep
daha ayrılacağımız öylemedim arkadaşlar ısrarcı ayrılma idare et diye
bu strese dayanamam gibi geliyor
arkamdan ieş takdir var yüzüme başka
bırakıcam desem peşimde pervane manyak mı ne ya
şeytan diyor birşey söylemeden çek çık herşeyi bırak ortada
yarın konuşucam ama ay sonuna ne kaldı şurda
çok gerginim eşime anlatırken sinirlendi
bana kızdı sonra sakin ol değmez diye ama elimde değil

sakin olup yarını düşünmeliyim
dua edin bana ilk buluşmamız bu inşallah herşey yolunda olsun

melekcim canım sen nasılsın ne durumdasın bakalım, nasıl gidiyor?

allah cok sükürler hersey yolunda iyi gidiyor canim gelismeleri anlatmiyorumki süpriz yapacagim ben sizlere insallah tatlim sordugun icinde cok tsk ederim canim ici:)))

sakin olup yarını düşünmeliyim
dua edin bana ilk buluşmamız bu inşallah herşey yolunda olsun

dualarim seninle denizcigim yanliz bana durumu msjla bildirebilirsen cok sevinirim canim yarin butün gün toplantidayim ama tel yanimda olacak:)))

sağolun kızlar allah razı olsun
yerim ben ada 'mı ..dua edecek deniz kardeşine :))
inşallah melekcim atarım tabii

sende sürpiz yapacaksın anladım zaten
seneye falan diyrosun bir karışık durumlar var net cevap vermiyorsun
hadi bakalım bebiş gelsin tek nasıl olursa olsun

uzanayım biraz sakin bu akşam burası
akşamcılardan sermest uyuyor bence
bebim gezmelerde
boş kaldı buralar

sermestim yarın gideceksin yine özleyeceğiz seni
şeker yüklemesi temiz çıkar eminim ben

şeker deyince aklıma mavi geliyor o da yok ortada öğretmenler günü kutlaması devam mı ediyor acaba yemek falan olabilir belki

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar....bende pzt gününü iple çekiyorum kızımı görmeyeli 42 gün oluyor...sermsetcim meraklanma tatlım 1-2 haftaya hareketlerinden duramıycaksın... şuan ben bunları yazarken bile sürekli vuruyor dik otur diyor bana...özellikle yemek yedikten sonra oda çok mutlu oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…