sakin olup yarını düşünmeliyim
dua edin bana ilk buluşmamız bu inşallah herşey yolunda olsun
cok güzel olacak annesi dünyanın en özel buluşmasına hazırlan artık saatler geçmez sana
doya doya gör kuzunu duy pıtpıt atan kalbisini
hayırlı haberlerini alalım insallah hayırlısıyla denizim dualarım sizinle
uzanayım biraz sakin bu akşam burası
akşamcılardan sermest uyuyor bence
bebim gezmelerde
boş kaldı buralar
sermestim yarın gideceksin yine özleyeceğiz seni
şeker yüklemesi temiz çıkar eminim ben
şeker deyince aklıma mavi geliyor o da yok ortada öğretmenler günü kutlaması devam mı ediyor acaba yemek falan olabilir belki
yok canım ya uyumuyordum yazılı okumakla bogusuyordum bööö boynum tutuldu valla
insallah seker temiz cıkar dıyecegım ama benım biliyorsun daha baslarda bir dengesizlik cıkmıstı
zaten ailede herkeste seker var ben oldum olası tetikteyim bir gün bende de cıkacak mı diye
bu ara tatlıyı da fazla kacırdık korkmuyor degilim denizim insallah cıkmaz mavi kadar iradeli de olamam ben düzenli rutin şeyleri beceremem ezelden:S
mavişin yemegi ve msiafiri vardı sanırım bugün
bu arada iş yerindeki sıkıntılara takılma tez zamanda kır dizini otur evinde
keske imkanım olsa ben de bırakırdım valla
simdiden düşünüyorum izne erken cıkabilsem ne iyi olurdu diye ama nerde
son üç haftaya kadar el mahkum çalışcaz
iyi akşamlar kızlar....bende pzt gününü iple çekiyorum kızımı görmeyeli 42 gün oluyor...sermsetcim meraklanma tatlım 1-2 haftaya hareketlerinden duramıycaksın... şuan ben bunları yazarken bile sürekli vuruyor dik otur diyor bana...özellikle yemek yedikten sonra oda çok mutlu oluyor...
nursimcim nasıl sabırlısın masallah ben onbeste bir gidiyorum iki doktora gitmenin avantajı ona bile zor sabrediyorum valla masallah sana kocaman
neyse ki kuzum aksam üzmedi annesini ama o can yakan tepikleri hasretle bekliyorum
insallah beni de rahatısz eder kuzum ela ablası gibi o günler de nasip olsun insallah hayırlısıyla
herkese iyi geceler ben yatiyorum
melegim yogun ve yorgunsun demek yakında süpriz yapacaksın bize hadi bakalım senin de son kosturmaların olsun sonra sen de bebişini büyüt içinde dinlene dinlene insallahh
bebiiişim gezmlere gitmiş görüşemedik bugün pek seninle de kuzum özledim
sevimcim doktorlardan cıkamadı bu hafta hadi bakalım sen de güzel haberler al insallah yarın
tuanayım yagmura dikkat aman tatlı dillim sakınsın kendini yollarda
burpumdan hala ses yok anca yarın cıkar sesi solugu fıstıgımın
meslektaşlarım da kayıplarda bugün
elanazıma da rastlayamadım regl olmamıstır insallah hayırlısını nasip etsin RAbbim
ballı lokum da yok bu aksam nerdesin hatun
semra adoşuyla oynuyor ohh ne güzel
kimseyi atlamadık insallah:))