Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cok kaynatmamıssınız aksam aferin size ama sermest ne dedikoduları yaptı cok merak ettim gercekten
aksam cıktık arkadaslarla eve geldi gecti saat uyuduk bugun de erkenden uyandım dükkana gecicem birazdan kuzular
regl olmak hiç istemiyorum ama bi moral bozukluğuyla uyandım bu sabah offffff yaaaaa niye böyle yaaaaa
olucaksam eziyet etmese ümittlendirmese olmaz mı

denizim güzel haberlerle geliceksin nasıl heyecanlısındır simdi sen
eşin de geliyormuş süper yaaaaaaa
maşallah 41 kere

sermestim kolay gelsin yazılı olumuşsun bende geelecek hafta 30 kişinin 15 tane projesini değerlendirip ortalamasını alıp sınıf içi tutumları ile birleştirip nihai notunu alıp otomasyona gireceğim notlar açıklandıktan sonrada tatavalarını dinleyeceğim elim not konusunda biraz sıkıdırda :))))
şekerle ilgili endişe etme sen birazcık dikkat et sermestim ama endişe duyacağına dikkat etmeye çalış tatlım endişede çıkarır şekeri sen olabildiğince rahat ol tatlım

bebingim inşallah o kırmızılar gelmezde bebiş haberi verirsin ama ogünün sabahınnın can sıkıcılığını öyle iyi anlıyorumki insanın tepesi tepesinde oluyor
sermest gene sansürlenmiş retükten :)))

sevimim geçmiş olsun annene tatlım nhiiç endişe etme troit tam anlamı ile çözülmüş bir hastalık tedavisi çok kolay doktorların ender iyi olduğu konulardan biri troit heralde :)

elanaz pembelerin yerleşme kanamasıdır inşallah sende bebingde peşpeşe kendiliğinden hobarey yaptırırsınız inşallah

tuanayım demek izmirde yağmurlu bende aynı yağmura yakalandım arabanın tepesi çökecekti okadar sert ve kalın yağdı yağmur şimşeklerin arasından geçtim iki saat trafikte kaldım gerçi bu benim için olağan bir durum artık ama :89:

kızlar tetanoz aşılarının birkaç doz olma nedeni kesinlikle 3. dünya ülkelesi olmamızdan kaynaklı bunu amerikada tek dozda hallediyorlar bizede nerede bir boktan ilaç varsa kakalıyorlar hatta 90'lı yıllarda tetanoz aşılarının içinde düşük yapmayı ve kısırlığı sağlayan bir hormon varmış ve abd bu aşıyı meksikaya satmış türkiyeyede böyle bir aşının girdiği söyleniyor hatta üniversitede okula gelmişti eşimde bende bir doz olmuştuk benim kolum çok acıdığı için diğer dozları olmamıştım ama ilaçlara hiç güvenim yoktur abd de eyalet yönetimi olduğu için her bir eyalet birbiirinden bağımsız senator seçimlerinde devletten destek almıyorlar halktan destek alıyorlar dolayısı ile senator seçilince kendi destekçisi bağışçısı olan şirketlere ve kurumlara borçlu kalıyorlar dolayısı ile birçok şeye göz yumuyorlar buna nerden geldim fda ilaç denetleme kurumunun birçok ilaca izin verme nedeninin altındada bu neden yatıyor rockefeller gibi ailelerin ceblerini doldurmalarını sağlamak amacı ile ilaçtan tarımda kullanılan hatta hayvan yemlerinde kullanılan ağır yan etkili ilaçlara kolayca izin veriliyor

semracım nasılsın canım adacık nasıl...

sağol tatlım iyiyiz çok şükür,adacık diş problemiyle savaşıyorerkenden semptomlar başladı,görünürde diş falan yok,adak adadım vallahi,dişlerinin hepsi çıksın kurban kesicem:))sen nasılsın?ela hanımlar nasıllar?heyecan artıyor dimi?

semracım günaydın tatlım adanın operasyonu ile ilgili bir gelişme varmı yaptıracakmısınız

semracım günaydın tatlım adanın operasyonu ile ilgili bir gelişme varmı yaptıracakmısınız

canımmmmm,o konuda çok mutluyum,2 gün önce baktım açıklık var birazcık,hemen dr.umuzla konuştum sevindi,nadirende olsa kendiliğinden olabilirmiş.getiriyimmi dedim?yok 10 gün s onra normal kontrolümüz var o zamana kadar bekleyelim getir dedi,inşallah dediğim gibi açılmıştır,ama bayağı belirgin delinmi gibi,eskisinden çok farklı.

çok sevindim semracım çok sevindim
bu cumartesi buluşalım demişsin sermeste uymamış galiba eğer hatun hatuna yapacaksak cumartesi sabahları bana uyar ama eşli olursa kociş cumartesi sabah çalışıyor sevim ve balda olsun ama bu buluşmada öyle ayarlayalım tam kaynatalım :))))

denizi 3 gün önce rüyamda gördüm güya göbüşnde iki tane yan yana embriyo var bir ekrandan görüyoruz birtanesinde ikiz birtanesinde tek bebiş vardı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…