Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemim mavim sermestim örtmenler gününüz kutlu olsun
bende örtmen sayılmasamda öğrencilerim dün içecekler pastalar bir kutlama hazırlamışlar bana zaten bizim atölyede her gün bayram :))))

ela hanımlar da çok iyi teyzesi valla artık günler geçmemeye başladı sanki...
geçer geçer,öyle bir geçerki..
sağol cnm benim.evet sermeste uymadıı,eşli buluşma olursa ayarlarız ama sermestin kocişi yok gelemez sanırım.kızkızada buluşabiliriz.bu hafta yine sarktı,bundan sonrada havalar çok soğursa zor olur bizim için.bakalım siz kızlar ayarlasın ben uymaya çalışırım.
denizi 3 gün önce rüyamda gördüm güya göbüşnde iki tane yan yana embriyo var bir ekrandan görüyoruz birtanesinde ikiz birtanesinde tek bebiş vardı :))))
ohhh ohh maşşallah,3üzmüüüüüüüüüüüüüüü.haaanammmmmmmm:)))))))))))))))))

az önce autoking den aradılar beni burası araçlarda mini onarımlar yapan büyük bir kurum türkiye çapında şubeleri var randevu alıyorsun bir ay sonraya gün veriyorlar öyle yoğunlar yani alışveriş merkezinde tamponu çiizmişlerdi orayı yaptırmak için götürmüştüm arabayı pazartesi bıraktım salı akşamı almaya gittim anahtarı teslim aldım bir baktım anahtar haşat bu benim anahtarım değil dedim sonra bana plaka yazılı etiketi gösterdiler boya gelmiş heralde diyip elemanlara verdiler temizlesinler diye sonra bana verdiklerinde bir baktım 30 yıllık araç anahtarı gibi olmuş boyadan kumandanın düğmeleri erimiş silinmiş plastiği didik didik olmuş busefer müşteri temsilcim bana demesinmi bunlar etiketin izidir diye havada kararmış geç olmuş trafik fena anahtarı bırakamam baktım anahtara bu etiket falan değil grenli doku var erimiş selülozik boyadan dedim oda beni süslü püslü buldu kekliyor yok hanımefendi akrilik tinerle bir şeyi kalmaz diyor bende akrilik tiner diye birşey yoktur sentetik ve selülozik vardır ve buda bariz selülozik boyayla erimiş tinerle giderilecek bir durum değil dedim mecburende aldım anahtarı eve geldim ertesi gün anahtarı kumandadan ayırıp kumandayı kargoya karşı ödemeli olarak verip yolladım kesinlikle orjinalle değişsin bana yan sanayi birkumanda yollamayın telefondada anahtar kodunu size veririm dedim oda olurmu hanfendi bunun yan sanayisi olmaz zaten falan dedi demin aradılar beni hondayı aramışlar kumanda 500 liraymışta dış kabuk satılmıyormuşta komple değiştirmek gerekiyormuşta elemanların dikkatsizliğinden dolayı olmuşta onların maaşından kesilecekte ben sizi orta yol bulmak için aradım yan sanayi olursa herşeyi aynı olacakmışta arkasında pil kapağı olmayacakmışta ortadan ayırıp pil konulacakmışta bütün bunları bana neden anlatıyorsunuz dedim benim orjinal bir anahtarım varmı var siz ona dikkatsizlik sonucu hasar verdinizmi verdiniz ve bende özellikle size yan sanayi istemediğimi belirttim şimdi bütün bunları bana anlatmanız son derece amatörce türkiye çapında bir kurum nasıl müşterisine elemanın maaşından keseceğim yansanayiyi kabul edin der nekadar amatörce dedim. 500 lira tutuyor olması size verdiği zararı düşündürmez bana direk sizin bana verdiğiniz hasarın büyüklüğünü düşündürür ki kaldıkı bana elemanın maaşından keseceğim söyleminde bulunuyorsunuz rica ediyorum genel müdürlüğe yönlendirin beni böyle bir amatör kurumsa o kurum sigorta şirketimide bilgilendireyim sizinle çalışmasın dedim.
şimdi buraya kadar vay beee haklamış onları diyorsunuzdur ama şimdide vicdandan geberiyorum şimdi hatayı yapan kalayı yemiştir ama bu yaşadığımız ilk değilki sizde yaşamışsınızdır arabamızı ilk haftasında honda ayışığına servise verdik arka tamponunu çarpıp bize öyle teslim ettiler bağırdık çağırdık boyadılar verdiler 0 arabam neden boyansınki servisin bokyemesinden böyle daha neler neler yaşadık e dolayısı ile yaşanılanlar insanı acımasızlaştırıyor böyle bir ceza yesinlerki başkasının malına zarar vermesinler baba parası değil alın teri diye minibüscü söylemide yapayım burada :)))

selm kızlar tek kesemiz görüldü ve kalp atışımız duyuldu ama ben duymadım tabi:))
dr hanımcım duymuş ama sonra aldım haberi değerim 31.000
alttan muayene etti
kistimiz duruyor ağrı yaparsa sorun yoksa sorun değil
birşey olmaz dedi

ilk foto muzu aldık ama ben birşey göremiyorum ki 2.4 mm
ölçüme göre 1 gün geride 5 hafta 6 günlük ben bugun tam 6 haftalığım ama olsun d:92:edi dr sorun yooookkkkk:92:

Son düzenleme:
çok sevindim denizcim hadi gözün aydın canım ya
hep böyle güzel haberler ver inşallah

burpcum adet olup olmadığımı anlayamadım daha
dünden beri lekelenme şeklinde devam ediyor

denizi 3 gün önce rüyamda gördüm güya göbüşnde iki tane yan yana embriyo var bir ekrandan görüyoruz birtanesinde ikiz birtanesinde tek bebiş vardı :))))

3 tanemi ne oo amanın
burpcum hayrolsun rüyan ama 3 çok be:))
çok sevindim denizcim hadi gözün aydın canım ya
hep böyle güzel haberler ver inşallah

sağol canımcım darısı isteyen herkesin başına başta size tabi:))
burpcum adet olup olmadığımı anlayamadım daha
dünden beri lekelenme şeklinde devam ediyor

klasik olacak ama inşallah yerleşmedir
inanmazdım kendim bizzat yaşadım şahit oldum ya rabbim izin verirse herşey olur

hadi gözümüz aydın canım,çok sevindim.bikaç ay sonra o sesi güm güm duyucaksın.

ya kızlar ben şu avatarımıdeğiştiremiyorum bitürlü,dosya yüklenirken sorun oluştu diyip duruyor.hiç sevmedim bu yeni düzeni44:

kızlar emlak vergisi bu ay sonuna kadarmış ben unutmuştum edevletten ödeyeceğim şimcik

hanaaa iki saattir sayfayı güncelliyorum eski mesajları gösteriyordu mesaj yazınca geldi denizimin müjdesi maşallaaaaaah
hamileler hadi artık bizlere dua edin yaaa bak başaramıyorsunuz bizi hamile bıraktırmayı olmiiiii :) hani hamilelerin duası olurdu hani nerde :))),,
elanaz inşalah yerleşme kanamasıdır o gudubet lekeler hayra olsunlar birkerede dimi

bende profil yazımı değiştireyim dedim orkide çıktı kazen hanam öğrenciyemi yaptırdın bu sayfayı çuvallamış yapan eskisi daaa iyiydi

deniz bak tüm olumsuz hakkını kullandın bundan sonra hep güzel haberler vereceksin

hehe denizim benim müneccimliğimde buraya kadarmış keşke bir saat sonra girseydim ozaman tek kese göründüğünü okur karizmayı çizmezdim

evet burpcum olumsuzluk yook artık:))
bizim emlak vergisi derdimiz yok
annem vergiden muaf bizde beleşten geçiniyoruz

olsun burpcum rüya bu belli olmaz ilk önce tek kese çıkıp 2 hafta sonra 2. kese de çıkıyormuş çok okudum böyle ama 3. ye kalbim dayanır mı bilmem:))

denizim gözün aydın canım bende 5+6 da gitmiştim dra bende alttan muayene olmuştum...tek olsun bizim olsun canım allah isteyince 2. yide nasip etsin...

kızlar ada'yı yürüteçe koysammı yaa??aslında kesinlikle koymucam diyodum,ata'nın yürüteci var,teyzeme koymuştum,acaba koysammı?doktorlara sorsan koymayın diyolar.ata bindi 10 aylıkken yürüdü,yani ada dan 4 ay büyüükken.

kızlar ben çok kötüyüm çok fena hastayım yine ama bu dafa fena grip yine daha iyileşememiştimki oy dr da fayda etmiyo ilaçlarda bu nedir ya dün akşamdan beri çok fenayım

burp nasılsın canım okuyamadım geçmişi denizin kese görünmüş mü maşallah çok sevindim.

kız elanaz regli olmadın dimi ayy dua ediyorum olmayasın diye pembe kanamalar umuarım iyi ye delalettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…