geçer geçer,öyle bir geçerki..ela hanımlar da çok iyi teyzesi valla artık günler geçmemeye başladı sanki...
sağol cnm benim.evet sermeste uymadıı,eşli buluşma olursa ayarlarız ama sermestin kocişi yok gelemez sanırım.kızkızada buluşabiliriz.bu hafta yine sarktı,bundan sonrada havalar çok soğursa zor olur bizim için.bakalım siz kızlar ayarlasın ben uymaya çalışırım.çok sevindim semracım çok sevindim
bu cumartesi buluşalım demişsin sermeste uymamış galiba eğer hatun hatuna yapacaksak cumartesi sabahları bana uyar ama eşli olursa kociş cumartesi sabah çalışıyor sevim ve balda olsun ama bu buluşmada öyle ayarlayalım tam kaynatalım :))))
ohhh ohh maşşallah,3üzmüüüüüüüüüüüüüüü.haaanammmmmmmm:)))))))))))))))))denizi 3 gün önce rüyamda gördüm güya göbüşnde iki tane yan yana embriyo var bir ekrandan görüyoruz birtanesinde ikiz birtanesinde tek bebiş vardı :))))
denizi 3 gün önce rüyamda gördüm güya göbüşnde iki tane yan yana embriyo var bir ekrandan görüyoruz birtanesinde ikiz birtanesinde tek bebiş vardı :))))
çok sevindim denizcim hadi gözün aydın canım ya
hep böyle güzel haberler ver inşallah
burpcum adet olup olmadığımı anlayamadım daha
dünden beri lekelenme şeklinde devam ediyor
selm kızlar tek kesemiz görüldü ve kalp atışımız duyuldu ama ben duymadım tabi:))
dr hanımcım duymuş ama sonra aldım haberi değerim 31.000
alttan muayene etti
kistimiz duruyor ağrı yaparsa sorun yoksa sorun değil
birşey olmaz dedi
ilk foto muzu aldık ama ben birşey göremiyorum ki 2.4 mm
ölçüme göre 1 gün geride 5 hafta 6 günlük ben bugun tam 6 haftalığım ama olsun d:92:edi dr sorun yooookkkkk:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?