Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geçmiş olsun balım yaaa hastanede sürekli insanlarla biraradasın demekki mikroplara karşı bağışıklık sistemini güçlendirmen lazım gnc de o tür zımbırtılar oluyor gerçi sen daa iii bilirsin :)
denizim valla tek olsun en sağlıklısı iikiden korkarım ben sen birdaha hamile kalırsın bir zahmet ikinci için :)))
bende kek gibi ilkini öderken totalini ödemişim iki taksidi birden internetten banada borç çıkmadı hehe iyi oldu :)))
zasacım sakın yürütece koyma hiç gerek yok bir yaşına gelince yürür hem yürüteçle heryeri dağıtır ada cadısı tülleri çeker kafasına bişiler düşürür allah korusun kız çocuğu zaten bacakları düzgün gelişsin daha erkenden yüklenmesin o narin kemiklerine hem ne gerek varki tontişim

dün örtmenlere betada bonusu olanlara %50 indirim vardı ben dururmuyum fena kaldırdım betayı ama çok keyifliydi sezon ürünlerini yarı fiyata almak

pazar günü arkadaşın düğünü var bu arkadaşımız 15 yıllık arkadaşımız bizim ve bize çift olarak hayran olduğunu her zaman dile getirirdi ve bu çocuğun hep şanssız ilişkileri olurdu günübirlik hatunlarlada görüştü neyse ama hep doğru kişiyi aradı benim gibi birini istediğini çekinmeden söylerdi bu devirde bulunmaz biri olduğumu ve kocişimin şanslı olduğunu gayet iyi niyetle kocişime bile söylerdi neyse pazar günü evleniyor bizim nikah yaptığımız yerde bizim düğün yaptığımız yerde tam bizim gibi ve bizim balayına gittiğimiz yerede balayına gidiyor :)))) yani söylerdide inanmazdım yuhannes doğrusu
gerçi allah bizimki gibi bir ilişki nasip etsin isterdim ama birbirlerine aşık değiller çocuk bizi kahvaltıya çağırdı evlendikten sonra gelin dedi ben yeni evlilerin evine 3 ay uğramam prensibim dedi oda sizin için geçerli o kural biz aşk evliliği yapmıyoruz mantık evliliği yapıyoruz ertesi günü bile gelebilirsiniz dedi çok üzüldüm evlenmiş olmak için evlenilirmi bu arkadaşımız çok güzel gitar çalar tüm partilerimize çağırırdık onu geçen yılbaşındada çok romantik bir ortamda şömine başında gitar çalıyor çocuk kızın gözünün içine baka baka benim kocam canlı gitar çok sever kocişim bile arkadaşa daha hayran hayran bakıyor kız kafam şişti dedi sigara içmeye çıktı domuz gibi bir hatun şimdiden evliliğin sonu ortada çok üzücü

arkadaşın hakkında hayırlısı olsun burpcum...

balım dr açık biraz rapor al vede dinlen evde vücut kendini toplamaya hazırlanırken yeni bi virüsle savaşmaya kalkıyor...

semracım valla biraz erken sanki yürüteç için ama yinede sen bilirsin tatlım...

nursim demek sende 5+6 da gördün prensesini
günler geçti gitti bak
şimdi sıra çok ara vermeden peş peşe hamile haberlerinde inşallah

burpcum arkadaşının eşi hakikaten biraz möküzmüş yani
böyle evlilik mi olur mantıkmış sonu iyi olur inşallah

Son düzenleme:
beni de alttan muayene etti dr hatta daha da ileri gitti kist olayının ağrı eşiğini anlamak için aleti çıkartıp elini soktu..çok ağrın olursa hemen gel dedi
canımı sıktı biraz
sonra da ben sordum bebeğe etkisi var mı diye 2.5 cm çünkü kist solda
yok dedi bebek büyüdükçe o durur dedi

Son düzenleme:
sermestle benim aramda 54 gün özlemle sermest arasındada 52 gün var orantı süper olmuş...demekki aynı aralıklarla gelmiş haberler...

aa hakikaten nasıl da denk gelmiş aradaki günler öyle

Allah kolaylık versin tatlım daha bunun ödevleri de var tabii bir de tantanalarını dinle
onluk kagıda ama ben doksanlık kagıt verdim diyen zalaklar çok olunca:)
şeker konusunda bakıcaz bakalım ne cıkacak bahtımıza aslında tatlıda abartma dedigim bu ara nutellaya dadandım ondan baska yapamadıgım için yiyemiyorum da:))

hehe sen merak et diye sansürlerdim kuzum ne olacak aman her zamanki sacmalıklar
anlatırım bir ara:) regli düşünme olumlu enerji göndermeye devam anacım

aman da aman ilk inciler mi geliyor annesi kolaylıkla cıksınlar insallah acı zahmet vermeden

ya aslında bana uyardı bu cumartesi yalnızım eşim yok ama bugünden anama geçmem bozdu işi yarın doktorda test falan var ya kalırım demiştim ama kanıma girdiniz şimdik ya evde olsam kesin gelirim de anamdan kaçması zor biraz:)

özlemim mavim sermestim örtmenler gününüz kutlu olsun
bende örtmen sayılmasamda öğrencilerim dün içecekler pastalar bir kutlama hazırlamışlar bana zaten bizim atölyede her gün bayram :))))

saolasın canım sen de ögretmensin senin iş daha güzel valla

masallah denizime de bebesine de niye dinletmediler sana pıtpıtları ama anneyi mahrum etmesin bu doktorlar kızıyorum neyse masallah diyelim kocaman kuzucuguna
tekrar gözün aydın denizim

kızlar ben çok kötüyüm çok fena hastayım yine ama bu dafa fena grip yine daha iyileşememiştimki oy dr da fayda etmiyo ilaçlarda bu nedir ya dün akşamdan beri çok fenayım

kuzum rapor al yat aşagıya ne bu böyle iyileşemedin gitti
hatta bana da ayarla rapor birlikte ense yaparız hihih:)

burpcum kızdım ama ne o öyle
'gelmezsen gelme'
değiştir hemen onu
gelmez tabi böyle

bence de ben de kızdım görünce umutsuz gacı

alttan muayene den korkuyordum başıma geldi birde üstüne elini soktu
inşallah birşey olmaz
ama bakıyorumda cinsel ilişki falanda normalde serbest herkese birşey olmaz herhalde vajinal muayene

denizim kisti misti düşünme unut o kiste ragmen geldi bebişin daha bişey olmaz kaybolur gider o meret de sen gönlünü ferah tut canım

sağol sermestim
bak sen sansürlemiş ama yine baya açık anlatmışsın
onlardan başka ne var ki merak ettim bende şimdi:))

burpcum ben hiç anlamıyorum mantık evliliği olayını
inşallah arkadaşın mutlu olur

ben de vajinal muayene olmustum denizcim korkulacak bişey yok

şimdi hatunlar diyelim ki bulustuk bu cumartesi nerede olurdu bulusma ve saat kacta
kacabilme yollarını düşünüyorum da acil yazın bakiim uyacak mı
daha üstümü giyip yollara düşmem lazım off karsıya kim gecicek şimdi

aman boşver denizim o muayeneleri binlerce kez bebişe kavuşmak için yaptırmadıkmı varsın bebiş varken son kereler yapılsın takma kafana
profil yazıma gelince denizim vallaha ne dersem diyeyim hiç bir şey değişmiyor boşver olacağına varıyor ben istediğimi diyeyim
sermestim hoş geldin nutellayı bırak canım yaa bir boka yaradığı yok zati :)))) onun yerine meyve ye bebiş geldikten sonra istediğini yersin :)))

havanın bozuk olma olasılığına karşı bir alışveriş merkezinin yemek katında değilde gloria jeans cafe gibi bir cafesinde olabülüüüür

herkezin evini az çok bildiğim kadarı ilede en mantıklı alışveriş merkezide optimum gibi duruyor galibam sanırsam nidersiniz hatunlar

hımmm yani sabah değil o zaman ögleden sonra gibi mi olur sabahtan gelmem zor gibi de annemden
bir de uygun bir bahane bulmam lazım yoksa bırakmaz asla:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…