sermestle benim aramda 54 gün özlemle sermest arasındada 52 gün var orantı süper olmuş...demekki aynı aralıklarla gelmiş haberler...
sermestim kolay gelsin yazılı olumuşsun bende geelecek hafta 30 kişinin 15 tane projesini değerlendirip ortalamasını alıp sınıf içi tutumları ile birleştirip nihai notunu alıp otomasyona gireceğim notlar açıklandıktan sonrada tatavalarını dinleyeceğim elim not konusunda biraz sıkıdırda :))))
şekerle ilgili endişe etme sen birazcık dikkat et sermestim ama endişe duyacağına dikkat etmeye çalış tatlım endişede çıkarır şekeri sen olabildiğince rahat ol tatlım
cok kaynatmamıssınız aksam aferin size ama sermest ne dedikoduları yaptı cok merak ettim gercekten
aksam cıktık arkadaslarla eve geldi gecti saat uyuduk bugun de erkenden uyandım dükkana gecicem birazdan kuzular
regl olmak hiç istemiyorum ama bi moral bozukluğuyla uyandım bu sabah offffff yaaaaa niye böyle yaaaaa
olucaksam eziyet etmese ümittlendirmese olmaz mı
sağol tatlım iyiyiz çok şükür,adacık diş problemiyle savaşıyorerkenden semptomlar başladı,görünürde diş falan yok,adak adadım vallahi,dişlerinin hepsi çıksın kurban kesicem:))sen nasılsın?ela hanımlar nasıllar?heyecan artıyor dimi?
çok sevindim semracım çok sevindim
bu cumartesi buluşalım demişsin sermeste uymamış galiba eğer hatun hatuna yapacaksak cumartesi sabahları bana uyar ama eşli olursa kociş cumartesi sabah çalışıyor sevim ve balda olsun ama bu buluşmada öyle ayarlayalım tam kaynatalım :))))
özlemim mavim sermestim örtmenler gününüz kutlu olsun
bende örtmen sayılmasamda öğrencilerim dün içecekler pastalar bir kutlama hazırlamışlar bana zaten bizim atölyede her gün bayram :))))
selm kızlar tek kesemiz görüldü ve kalp atışımız duyuldu ama ben duymadım tabi:))
dr hanımcım duymuş ama sonra aldım haberi değerim 31.000
alttan muayene etti
kistimiz duruyor ağrı yaparsa sorun yoksa sorun değil
birşey olmaz dedi
ilk foto muzu aldık ama ben birşey göremiyorum ki 2.4 mm
ölçüme göre 1 gün geride 5 hafta 6 günlük ben bugun tam 6 haftalığım ama olsun d:92:edi dr sorun yooookkkkk:92:
kızlar ben çok kötüyüm çok fena hastayım yine ama bu dafa fena grip yine daha iyileşememiştimki oy dr da fayda etmiyo ilaçlarda bu nedir ya dün akşamdan beri çok fenayım
burpcum kızdım ama ne o öyle
'gelmezsen gelme'
değiştir hemen onu
gelmez tabi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?