geçmiş olsun balcım vaaa sen çok hasta oluyorsun,bağışıklı sistemin çokmu zayıf nee??kızlar ben çok kötüyüm çok fena hastayım yine ama bu dafa fena grip yine daha iyileşememiştimki oy dr da fayda etmiyo ilaçlarda bu nedir ya dün akşamdan beri çok fenayım
burp nasılsın canım okuyamadım geçmişi denizin kese görünmüş mü maşallah çok sevindim.
kız elanaz regli olmadın dimi ayy dua ediyorum olmayasın diye pembe kanamalar umuarım iyi ye delalettir.
geçmiş olsun balım yaaa hastanede sürekli insanlarla biraradasın demekki mikroplara karşı bağışıklık sistemini güçlendirmen lazım gnc de o tür zımbırtılar oluyor gerçi sen daa iii bilirsin :)
denizim valla tek olsun en sağlıklısı iikiden korkarım ben sen birdaha hamile kalırsın bir zahmet ikinci için :)))
bende kek gibi ilkini öderken totalini ödemişim iki taksidi birden internetten banada borç çıkmadı hehe iyi oldu :)))
zasacım sakın yürütece koyma hiç gerek yok bir yaşına gelince yürür hem yürüteçle heryeri dağıtır ada cadısı tülleri çeker kafasına bişiler düşürür allah korusun kız çocuğu zaten bacakları düzgün gelişsin daha erkenden yüklenmesin o narin kemiklerine hem ne gerek varki tontişim
böyle insanlar için üzülüyorum,mantık evliliğine tamam daaa,sevmedende olmazkii,biz çok şanslıyız valla,kocişime 6 yıllık evliliğimden sonra bila aşığımm o benimm tombişimmmmm:))pazar günü arkadaşın düğünü var bu arkadaşımız 15 yıllık arkadaşımız bizim ve bize çift olarak hayran olduğunu her zaman dile getirirdi ve bu çocuğun hep şanssız ilişkileri olurdu günübirlik hatunlarlada görüştü neyse ama hep doğru kişiyi aradı benim gibi birini istediğini çekinmeden söylerdi bu devirde bulunmaz biri olduğumu ve kocişimin şanslı olduğunu gayet iyi niyetle kocişime bile söylerdi neyse pazar günü evleniyor bizim nikah yaptığımız yerde bizim düğün yaptığımız yerde tam bizim gibi ve bizim balayına gittiğimiz yerede balayına gidiyor :)))) yani söylerdide inanmazdım yuhannes doğrusu
gerçi allah bizimki gibi bir ilişki nasip etsin isterdim ama birbirlerine aşık değiller çocuk bizi kahvaltıya çağırdı evlendikten sonra gelin dedi ben yeni evlilerin evine 3 ay uğramam prensibim dedi oda sizin için geçerli o kural biz aşk evliliği yapmıyoruz mantık evliliği yapıyoruz ertesi günü bile gelebilirsiniz dedi çok üzüldüm evlenmiş olmak için evlenilirmi bu arkadaşımız çok güzel gitar çalar tüm partilerimize çağırırdık onu geçen yılbaşındada çok romantik bir ortamda şömine başında gitar çalıyor çocuk kızın gözünün içine baka baka benim kocam canlı gitar çok sever kocişim bile arkadaşa daha hayran hayran bakıyor kız kafam şişti dedi sigara içmeye çıktı domuz gibi bir hatun şimdiden evliliğin sonu ortada çok üzücü
ata'yı 5 aylıkken koymuştuk,ileri geri geliyoduu,aslında koyanlar içinerken değil ama bende koymucam sanırsammmmmmmm:)arkadaşın hakkında hayırlısı olsun burpcum...
balım dr açık biraz rapor al vede dinlen evde vücut kendini toplamaya hazırlanırken yeni bi virüsle savaşmaya kalkıyor...
semracım valla biraz erken sanki yürüteç için ama yinede sen bilirsin tatlım...
ben 3. ayımın sonuna kadar allan muayne olmuştum hiçbir sakıncası yok,korkma,doktorun bi sorun olsa yapmazdı merak etmee.sen daha ne vajinal muayneler olucann,hele ki son zamanlarr,korkutmak istememdeee,çatı kontrolü falan tam bi fiyasko.alttan muayene den korkuyordum başıma geldi birde üstüne elini soktu
inşallah birşey olmaz
ama bakıyorumda cinsel ilişki falanda normalde serbest herkese birşey olmaz herhalde vajinal muayene
evet cnm,bizede kapalı yerler uyar,ada hanım için.optimum uygundur,gelirizz.havanın bozuk olma olasılığına karşı bir alışveriş merkezinin yemek katında değilde gloria jeans cafe gibi bir cafesinde olabülüüüür
benim için uygun,ama sermestin kocişi geliyomuşş.en iyisi haftaya cumartesi sabah diyelim herkez şimdiden ayarlasın hağ ne dersiniz
insallah nursimcim bakalım hayırlısı artık
haydi ben kacıyorum aksama girmeye calısırım fırsat bulursam
iyi bakın kendinize kocamn öpüyorum hepinizi
bebingcim sen bugün pek girmedin canım işlerin mi çok
geldim şimdi hastaneden ne var ne yok denizim den ne haber görmüşmüki keseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?